Probajte poslovni chat uživo

Poslovni chat uživo, Foto: violetkaipa/Shutterstock

Svaki danom na tržište dolaze sve novije i novije tehnologije. Nedavno sam naišla na zanimljivu aplikaciju Zopim – poslovni chat uživo i odmah je instalirala na svoju web stranicu.

Poslovni chat uživo, Foto: violetkaipa/Shutterstock

O čemu se radi?

Zopim nudi software koji omogućuje da vi i ja pričamo istog trena (ako želite i sada) preko moje web stranice, tako me možete direktno pitati što god želite ili jednostavno ostaviti poruku preko chat sučelja, time svi dobivamo informaciju više: vi doznajte da sam dostupna za sve informacije koje vas zanimaju vezano za marketing koji radim, uvijek na raspolaganju i vrlo otvorena prema novim tehnologijama; a ja doznajem vrijedne statistike, primjerice koliko vas je posjetilo moju web stranicu, gdje ste točno surfali, iz koje zemlje dolazite, itd.

Što kaže Zopim tim?

  • na svojim stranicama, Zopim, (a postoje i brojne slične stranice live chat aplikacija), kaže da je razgovor istog trena, kada netko posjeti našu stranicu, vrlo važan za razvoj poslovanja
  • chat se može odvijati preko bilo koje tehnologije (mobitel, iPad, kompjutor…), 0-24 sata
  • budućem kupcu možemo istog trena, na licu mjesta dati vrijednu informaciju i tako se lakše povezati/dogovoriti sastanak/ostvariti prodaju

Želite li si i vi instalirati ovakvu jednostavnu korisnu poslovnu aplikaciju, rado ću vam pomoći. Kao i sa svim gerila marketinškim savjetima, koji su odlični za vaš posao.

Autor: Martina Kocijan, Kreativna Vjeverica