Prirodni lijek za proširene vene

njega nogu

Proširene vene i kapilare su neugodne i estetski neprivlačne pojave ispod kože, izazivaju neugodan osjećaj i nesigurnost. Duga odjeća je uvijek tu da prikrije ovaj nedostatak, no ponekad ipak želimo pokazati lijepe noge i odjenuti kratku haljinu. Žene najbolje znaju o čemu se radi.

Kapilare i vene narušavaju ženinu osobnost zbog čega se žene vrlo neugodno osjećaju. Pokušavaju na sve načine prikriti te nedostatke i vrlo često im zbog toga manjaka samopouzdanja. Nekada su kapilare i proširene vene produkt nasljednosti i na to se ne može utjecati, a ponekad nastaju uslijed naglog debljanja.

Važno je reagirati na vrijeme i spriječiti njihovo daljnje nastajanje. Nemojte se sramiti potražiti pomoć. Uvijek postoje skupi tretmani, ali ako si ih ne možete priuštiti pokušajte prirodnim metodama, koje su se pokazale vrlo učinkovite. Potrebno vam je samo malo vremena i volje, a nakon toga ustrajnost.

Nemojte očekivati da će sve nestati preko noći i da ćete učinke vidjeti već sljedeće jutro. Svaka koža drugačije reagira, nekome je potrebno mnogo vremena, a nekome vrlo malo.

Srećom postoji nekoliko načina da ih se riješite uz pomoć sastojaka koje već imate kod kuće, a mi ćemo vam predstaviti dva najučinkovitija načina.

Prvi način je korištenje mladog paradajza koji se isjeckan na manje komadiće stavlja na mjesto gdje su proširene vene i kapilare. Obratite pažnju koristiti mlad i ne potpuno zreo paradajz. Neophodno je komade rajčice držati 2 do 3 minute, a zatim namazati kremu na kožu. Proces treba ponavljati narednih 10 dana, a ispucane kapilare će nestati.

Drugi način je koristiti jabučni ocat, koje ćete primjenjivati na područje ispucanih kapilara. Utrljavajte ocat 3 puta dnevno i tako naredna 3 do 4 tjedna. Budite oprezni s jabučnim octom na osjetljiva područja kako ne bi iritirali kožu.

Kapilare i proširene vene je vrlo teško u potpunosti riješiti. Neke žene su sklone pucanju kapilara i imaju proširene vene i to im je genetski. Svaka od vas se teško nosi s takvim promjenama na tijelu. Sretnice su one koje nemaju s time problema. Okušajte ove prirodne pripravke, oduševit ćete se rezultatima. Ne košta vas ništa, osim mrvice vremena.

Autor: M.Š., Foto: Valua Vitaly/Shutterstock