Noć prije vjenčanja

prije udaje

U noći prije vjenčanja, prije velikog dana u vašem životu, najčešće se miješaju osjećaji poput nervoze, uzbuđenja, tuge, sreće, itd. Ono što je vama kao mladenki bitno, je to da se dobro naspavate, koliko god je to moguće.

Pokušajte se opustiti tako da pogledate vaše zajedničke fotografije ( vas i vašeg odabranika) i da se prisjetite svih lijepih trenutaka i vaše veze, te zašto ste odlučili napraviti korak dalje.

Pošaljite poruku svojoj ljubavi, i napišite mu što vam znači, kako se osjećate i koliko ga volite. Pričajte zajedno o svojoj nervozi, jer se i ona zasigurno osjeća jednako kao i vi, pa si na taj način pokušajte međusobno olakšati.

Provedite noć prije vjenčanja sa svojom obitelji, te se družite, razgovarajte ili samo zajedno pogledajte film. Budite zajedno i uživajte jer je sutra veliki dan i za njih, kao i za vas.

Opustite se najviše što možete, te isključite sve mobitele, kompjutere i zaboravite na poruke i probleme. Idite ranije spavati i dobro se naspavajte, jer se trebate odmoriti kako bi imali snage za sutrašnji dan.

Prije spavanja se opustite u opuštajućoj kupki, popijte umirujući napitak, najbolje čaj, a bilo bi dobro i kada bi meditirali.

Ono što nikako ne smijete učinit je isprobavanje nove kozmetike na svom licu, kako ne bi dobili alergiju na sam dan vjenčanja, te izbjegavajte nanošenje kreme za samotamnjenje na kožu, kako ne bi bili puni flekova na dan vjenčanja.

Ne isprobavajte zadnji puta vjenčanicu, jer ćete joj sigurno naći mane, a sada je gotovo i sutra dan uživajte u njoj u potpunosti takva kava je, jer ako i ima mali nedostatak, vjerujte da to neće nitko primijetiti.

Izbjegavajte alkohol noć prije vjenčanja kako bi ujutro izbjegli podočnjake i glavobolju. Nipošto ne ukrašavajte svoj dom do kasno u noć, jer gosti to neće primjetiti, a vi ćete biti izmoreni kada ne treba.

Autor: A.Z., Foto: AlikeYou/Shutterstock