Idealna žena za muškarca

idealna cura

Žene obično misle da je najbitnije da imaju dobar smisao za humor, da su seksi i da su pametne pa će onda imate muškarca kojeg požele. No, nije baš tako.. U nastavku vam donosimo što je zapravo muškarcima najbitnije da žena posjeduje.

Žena uvijek treba biti spremna na kompromis jer bez kompromisa veza ne može funkcionirati. A bilo bi dobro, da žena ima slične, ako ne i iste moralne vrijednosti, kao i muškarac s kojim je u vezi.

Ambiciozne žene sa jasnim ciljevima u životu su žene koje jako privlače muškarce. Idealne žene ne sjede kod kuće i ne očekuju da muškarci brinu o njima. Žene koje rade, zaslužuju da dobiju sve.

Idealna žena je jedinstvena, te odskače od drugih. Jedinstvena žena ima osmjeh na licu i smisao za humor. Žena koja voli druženja, te zna ostaviti muškarca samog kada mu je to potrebno, je žena za poželjeti.

Poniznost i samouvjerenost su isto jedne od vrlina koje bi idealna žena trebala imati. Nitko pored sebe ne voli imati ponosnu osobu, kojoj je poniznost strana, ali isto tako u poniznosti uvijek mora postojati i doza samouvjerenosti.

Idealna žena je naravno i lijepa žena, koja muškarcima predstavlja izazov. No, osim ljepote, ona bi trebala posjedovati i iskrenost u želji da nauči nove stvari.

Osim ljepote, muškarcima je jako važno kakve su žene u ulogama majke. Ako su dobre majke, koje dobro odgajaju svoju  djecu i koje ih vole neopisivo, to jako cijene.

Savršena žena je snažna žena koja će se uvijek pobrinuti o sebi i koja se ne ponaša kao dijete. Muškarci vole žene koje im ponekad mogu biti oslonac u teškim situacijama, i koje od njih ne očekuju da samo muškarci budu ti koji pružaju oslonac.

Muškarci vole žene koje imaju slične interese u životu kao i oni, i koje će prihvatiti njihove prijatelje te im neće stvarati probleme oko druženja.

Autor: A.Z., Foto: yurok/Shutterstock