Ženski orgazam – kako postići da ona ne glumi

zenski orgazam

Nema muškarca na ovom svijetu koji nije bar jednom pomislio da mu partnerica glumi orgazam. Iako se često ta tematika mistificira treba reći da je za većinu glumljenja razlog nekoliko razloga. Ako uspijete otkloniti te razloge, puno veće su šanse za pravi orgazam i za puno manje glumljenja.

Dakle slijede razlozi i kako ih otkloniti:

1. Nema emocija – kada u seksu nema emocija, to može biti razlog izostanka orgazma. Iako žene nisu tako senzualne, pa emocije nisu preduvjet orgazma, ovo se ipak dešava. Ako emocije izostanu nakon duge veze, radije će odglumiti orgazam nego nam objašnjavati zašto nas više ne vole. Ovo je teško popraviti ako vas baš više ne voli, ali nalčešće je razlog privremeno odsustvo emocija zbog stresa, svađe ili nekih drugih problema u vezi. Razgovarajte, opustite se oboje i šanse za pravi orgazam su puno veće.

2. “Ajde dobro” seks
– ukoliko žene stupaju u seksualni odnos samo zato što im je partner napaljen, mogućnost izostanka orgazma je ogromna.  Ako priznaju da im se ne da seksati, onda moraju objašnjavati zašto. Lakše je odglumiti orgazam. Rješite ovaj problem tako da se potrudite malo više oko nje i psihički i fizički. Nema boljeg afrodizijaka za žene od duge i strastevene predigre, a neće odmoći ni ako objasnite partnerici neke stvari oko kojih možda ima dvojbe.

3. Ako su žene loše volje – mrzovoljnost zasigurno utječe na orgazam. Čak i ako su napaljene, nedostatak raspoloženja može uzrokovati izostanak blaženstva, a samim time i glumu. Rješenje je jednostavno – oraspoložite ih – sva sredstva su dopuštena, ako treba obucite se i u klauna, možda je čak to i dodatno napali pa orgazam dođe puno brže.

4. Potvrda partneru – žene će odglumiti orgazam ako se partner doista trudi. Ponekad jednostavno neće, pa neće, ma koliko god one to htjele i željele. Shvatite to kao izraz poštovanja i nemojte u ovim trenucima puno razmišljati o tome što nije svršila jer u ovakvim situacijama je skoro zagarantirano da će idući put svršiti bez glumljenja, možda čak i više puta.

Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock