Najbolje rumenilo za vaše lice

stavljanje rumenila

Puder, ruž za usne, korektor, olovka za oči… Jesmo li nešto zaboravili? Nije poznato zašto mnoge žene izbjegavaju stavljanje rumenila. Je li to zbog toga što smatraju da im nije potrebno? Rumenilo je zapravo najbolji dio dekorativne kozmetike.

Rumenilo za lice je jedno od najboljih dekorativnih proizvoda zato što zahvaljujući njemu postižete prirodan i zdraviji izgled. Vaše lice uz pomoć njega dobiva toliko željeni sjaj. Rumenilo poput svake druge dekorativne kozmetike treba znati koristiti.

Nažalost nije dovoljno uzeti puder ili korektor i samo ih staviti na lice. Potrebno je dobro poznavati svoje lice i znati koji su mu nedostaci, a koje prednosti te kako ih prekriti. Zato bi bilo dobro naučiti trikove kako se najbolje našminkati.

Pogledajte kako nanijeti rumenilo na lice.

Sigurno ne želite izgledati kao lutka iz izloga, neprirodno i umjetno. Te crvene loptice na vašim obrazima su možda nekad bile simpatične, ali sada ih ostavite samo za maskenbal. Rumenilo možete staviti tako što ćete se lagano nasmijati i nanijeti ga na jagodice.

Prilikom nanošenja pudera važno je znati kako je manje uvijek bolje i kako ne treba pretjerati. Važno ga je pažljivo nanijeti na lice i u malim količinama, a kako bi postigli najbolji mogući rezultat morate odabrati rumenilo koje najbolje odgovara vašem licu. Zato je važno znati kakvu kožu imate i krenuti od toga.

Kada ste utvrdili svoj tip kože, vrijeme je da krenete u kupovinu najboljeg rumenila. Jeste li jedna od onih koja ima svjetliji ten? Ako je tako onda bi za vas bilo najbolje da odaberete rumenilo u rozim i zlatnim nijansama.

Sve žene tamnije puti neće pogriješiti ako odaberu rumenilo u jakim tonovima kao što su brončani tonovi te boja marelice. Za žene preplanule puti postoje rumenila u narančastim tonovima te boje marelice.

Obratite pažnju na boju rumenila i njegovu teksturu i ne zaboravite kako tijekom kupnje morate imati uvijek dovoljno vremena kako ne bi pogriješili i odabrali pogrešan proizvod.

Autor: S.Š., Foto: Ersler Dmitry/Shutterstock