Najbolja šminka za brinete

brineta

Smeđa boja kose je zahvalna i poznata kao nijansa uz koju se može kombinirati nekoliko različitih boja. Plavuše se bolje zabavljaju, kako neki kažu, ali brinete ipak odaju najprirodniji izgled. Bez obzira koja je vaša prirodna boja kose, ako se odlučite na bojanje kose u jednu od smeđih nijansi, mnogi koji vas ne znaju neće ni primjetiti kako se ne radi o prirodnoj boji.

Smeđa boja kose dolazi u nekoliko nijansi, a za koju se god odlučili morate znati kako boja lješnjaka, nougata ili karamele neće odgovarati svakoj boji kože. Dobro promislite o željenoj boji prije nego što se odlučite za promjenu.

Prije nego započnete sa šminkanjem morate znati koja boja pudera odgovara vašoj boji tena. Smeđa boja poznata je kao razigrana, a da ne bi izgledalo kao da nosite masku, pazite koju ćete nijansu odabrati. Želite li osvježiti izgled i ublažiti bljedilo odaberite puder s ružičastim odsjajem. Pokazalo se da je za brinete najbolji puder bež nijanse.

U nastavku pogledajte koji je najbolji način šminkanja za brinete.

Rumenilo je sljedeća postaja do savršenog izgleda. Odlučite se za ružičaste i brončane nijanse koje jasno naglašavaju crte lica. Izbjegavajte boju breskve, jer upravo ona može kožu brinete učiniti starijom i beživotnom.

Dozvoljena su sjenila u raznim bojama i nijansama. Smeđa, siva i ružičasta sjenila su odlična za brinete, jer lijepo naglašavaju smeđu boju kose i put. Brinete koje imaju sivu boju očiju neće pogriješiti ako se odluče za sjenila u ružičastoj nijansi.

Brinete sa zelenim očima mogu birati između žute ili zelene boje sjenila. Brinete s plavom bojom očiju izgledaju još zanosnije, ako odluče staviti sjenilo sivkaste ili ljubičaste nijanse. Ako se jedan dan probudite s crvenim očima pazite da taj ne stavljate sjenila u crvenim i ljubičastim tonovima.

Terakota, boja cimeta ili crvena boja… Svaka od ponuđenih boja dolazi u obzir, jer smeđa boja kose iznimno je zahvalna kada je u pitanju ruž za usne. Ako se plavuše bolje zabavljaju, ni brinete ne zaostaju!

Autor: S.Š., Foto: Oleg Gekma/Shutterstock