Make up trikovi za plave oči

make up trikovi za plave oči

Imate plave oči i niste sigurne kako ih najbolje istaknuti? Postoje make up trikovi uz koje će šminkanje biti zabavno i korisno jer ćete na kraju posla imati zadovoljan odraz u ogledalu. Vaše će oči još više doći do izražaja kao i sve ostale prednosti na licu.

Plava boja očiju je zahvalna jer s njom možete puno toga kao i birati između različitih nijansi sjenila i rumenila. Kod svijetle boje očiju važno je postići dubinu, pa se tako mnoge žene okreći toplim tonovima kao što su smeđe nijanse.

Postoji nekoliko nijansi plave, pa tako ako imate tamno plave oči možete birati između bilo koje boje sjenila, kako tamne tako i svijetle. Žene s plavo-sivom bojom očiju mogu se više igrati sa sjenilima, o čijem će odabiru ovisiti hoće li jedan dan više doći do izražaja plava ili siva boja očiju. Sa svijetlom nijansom oči će biti sivkaste, a s tamnom plave.

Želite li postići elegantan i profinjen izgled s određenom dubinom i mistikom, birajte boje poput zlatne, svijetlo smeđe, a za potpuni dojam mistike možete posegnuti za popularnom smokey eyes tehnikom isticanja očiju. Za nju se žene odlučuju kada žele ostaviti dojam osobe koje zna što želi i koja je sigurna u ono što radi.

Sive nijanse su isto tako poželjne, a uz sivu boju sjenila stavite olovku ili tuš u crnoj boji. Plave oči će tako još više doći do izražaja, a vi ćete biti jednostavno neodoljivi.

Plava boja sjenila je kao stvorena za vas, a među raznim nijansama popularne plave boje vaše će oči dobiti potrebnu dubinu i nježnost. Možete birati između tirkiznih ili boja koja podsjećaju na more kada se sprema za najveću oluju.

Sve još možete upotpuniti tirkiznim tušem za oči, a kako ga nanijeti provjerite u videu!

Kada ste istaknuli oči vrijeme je za maskaru koja će make upu dati završnu notu i na pravi način zaokružiti cijelu priču. Odlučite li se za sive nijanse sjenila najbolji odabir bit će maskara plave ili crne boje.

Na kraju ne zaboravite na ruž koji ne treba biti taman. Kako bi se osigurali da ćete postići umjerenost i da će oči zasjati, odlučite se za ruž ili sjajilo u neutralnoj nijansi. Sada ste spremni za izlazak.

Autor: S.Š., Foto: Subbotina Anna/Shutterstock