Kako otkriti prevaru

par u krevetu

Ako se vaš partner ponaša sumnjivo, a vi sumnjate na prijevaru, postoji nekoliko načina na koje možete otkriti radi li se stvarno o tome. U današnje vrijeme kada postoje elektronska pošta, mobiteli, računi na raznim društvenim mrežama, partnera zapravo možete bilo kada provjeriti, no ako je dovoljno pažljiv tako ga nećete otkriti.

Osim provjeravanja njegovih privatnih računa, postoje neki znakovi koji će vam otkriti istinu, a koje vam donosimo u nastavku.

Novi rječnik kod svake osobe znači, da se često druži s nekom osobom, od koje je pokupila nove riječi. Ako niti vi niti partner niste te riječi nikada izgovarali, a znate da nema novog prijatelja ili kolegu na poslu, vrlo vjerojatno provodi dobar dio svog vremena s nekom vama nepoznatom osobom.

Ako ste do sada svaki dan zajedno putovali na posao, a od sada odjednom više ne možete, trebali bi se zapitati. Svakodnevno izvlačenje vašeg dragog da se njegov raspored promijenio, te da mora svaki dan krenuti ranije ili kasnije, ili još nešto usput do posla obavljati, je malo čudno.

Možda vam je partner odjednom počeo kupovati najskuplje seksi donje rublje, kako bi vam povećao libido. Licemjerno, ali možda se njegov libido popravio pa želi pomoći i vama.

Nekada je vaš dragi bio jako ljubomoran, a sada vam s ponosom govori kako drugi muškarac gleda u vašu stražnjicu, ili kako se susjed okreće za vama svaki puta kada vas vidi. Ako je tako, nema sumnje da ima drugu, jer na ovaj način samo pokušava sakriti svoju grižnju savjesti.

Ako želite gledati film u kojem je glavna tema prevara, te je u filmu puno suza i slomljenih srca, a on odbija gledati taj film, znači da nešto ne štima.

Možda je vaš dragi odjednom postao stručnjak za teme koje ga nisu nikada zanimale. Ako je tako, može biti da ih svakodnevno sluša od svoje ljubavnice, a sada ih želi podijeliti s vama, na ovakav način.

Ako je vaš partner postao svaki dan precizno točan, čak u minutu, kada se radi o dolaženju kući s posla i kada se radi o zvanju vas na telefon, trebali bi se zapitati, jer tko danas stigne biti točan u minutu, u ovom ludom svakodnevnom rasporedu.

Autor: A.Z., Foto: Edw/Shutterstock