Kako osvojiti dečka

dečko i cura

Našli ste se s prijateljicama vani i ugledali dečka koji vam se sviđa već duže vrijeme? Niste sigurni kako postupiti jer se bojite da ga ne odbijete, a opet znate da odgađanje neće rezultirati povoljnim ishodom za vas i vašu buduću potencijalnu vezu.

Sigurnost i samopouzdanje ovdje preuzimaju glavnu riječ, jer oni su vam potrebni kako bi mogli bez djelovati bez ičega što bi vas moglo sputavati.

Što sve odbija dečke? Prvo je higijena. Dobro je je znati kako niti jedan dečko, pa tako ni muškarac neće ni pomisliti da s vama ima išta osim razgovora u disku ako se niste pojavili čiste kose, lijepog mirisa, urednih noktiju i svježeg daha.

Dobro je voditi računa o svom izgledu te isto tako i o higijeni. To je prva stavka koja bi morala biti zadovoljena i s kojom možete započeti. Dečki isto tako ne vole cure koje su dosadne, bez imalo smisla za humor, okarakterizirane kao “mrtva puhala”.

Unatoč tome što mnogi od njih vole preuzeti inicijativu, velik je dio dečkiju koji ne žele o svemu odlučivati i pokretati razne teme za razgovor te sve ostalo. Djevojka bi isto tako trebala pokazati malo hrabrosti i jednostavno prići.

Druga krajnost je previše priče. Postoje cure koje ne znaju prestati pričati, bilo zbog treme ili zato što su jednostavno takve. Ta karakteristika također može odbiti dečka kojem ćete se učiniti naporni i na samom početku nezanimljivi.

Budite svoji, ali opet budite svjesni svojih mana. Poradite na njima ako ne zbog nekog drugog onda zbog sebe.

Napokon ste uspjeli smoći hrabrosti i prići dečku koji vam se sviđa. Budite pozitivni i kada uspijete započeti konverzaciju nasmijte se na svaku njegovu šalu, ali budite opušteni i nemojte siliti smijeh. Nasmiješite se i pokažite kako vam se sviđa njegov smisao za humor.

Dajte mu do znanja na jedan diskretan način da vam se sviđa, a ako slučajno primijetite kako vam ne posvećuje dovoljno pažnje, iskoristite priliku i povucite se odmah na početku. On jednostavno toga nije vrijedan.

Autor: S.Š., Foto: auremar/Shutterstock