Ženske greške kod zavođenja

zavođenje muškarca

Postoje žene koji samo jednim pogledom ili osmijehom u sekundi osvajaju muška srca, dok s druge strane postoje i žene kojima takvo zavođenje jednostavno ide malo teže. Neke žene jednostavno pretjerano pokušavaju zavesti muškarce, zbog čega se na kraju zavođenje pretvori u pravu propast. Kako bi znali koje greške ne trebate napraviti prilikom zavođenja muškaraca, u nastavku vam donosimo nekoliko njih.

Najveća greška koju žene rade u društvu muškarca kojeg žele zavesti je da ga ne slušaju pozorno kada on priča. Kada vaš muškarac govori, morate ga slušati pažljivo! Najbolje bi bilo kada bi ga slušali uz svu svoju pozornost, te ga gledali ravno u oči, te tu i tamo malo zatreptali. Uz ovakav pristup muškarci vam neće moći odoljeti.

Nikada vezu nemojte započinjati laganjem, samo zato da bi se muškarcu koji vam se sviđa, predstavili u najboljem svijetlu. Najbolje svijetlo u kakvom se možete predstaviti, posebice na početku veze, je iskrenost i samo iskrenost. Sve laži i uveličavanja ostavite iza sebe, jer će kad tad doći na vidjelo, a to nikako ne želite.

Ako vam je previše neugodno ili se bojite pristupiti muškarcu koji vam se sviđa, možete se malo opustiti uz koju čašicu više, ali imajte mjeru. Pazite da ne popijete koju čašicu viška previše pa da ne možete kontrolirati svoje tijelo i govor. Nitko ne voli biti u društvu takve osobe pa vam je takvo ponašanje najmanje potrebno.

Kada muškarac koji vam se sviđa kaže nešto duhovito, nasmijte se i pokažite mu da vam je zabavan. U svemu treba imati mjeru, pa tako i u smijanju, pa pripazite da se ne počnete smijati bez veze ili za svaku sitnicu koju muškarac kaže, jer ćete djelovati neuvjerljivo.

Muškarac se voli osjećati sposobnim i poželjnim, te želi misliti kako je upecao najbolju ženu samo za sebe, zahvaljujući samo sebi. Dajte mu priliku da se veseli i izbjegavajte priče tipa tko se sve zanima za vas i s kime bi još sve mogli biti, osim s njim.

Autor: A.Z., Foto: Dmitriy Shironosov/Shutterstock