Iznenađenje za dečka

muškarac i žena u krevetu

Muškarci često žele pažnju jednako kao i mi žene, no većina njih nam to nikada neće otvoreno reći. Ako vaš muškarac voli masažu, ovo je najbolji način da ga ugodno iznenadite i razveselite.

Masažu možete raditi vi, ili možete uplatiti tretman u Wellness centru. No ako se odlučite sami priuštiti masažu vašem dragom onda slijedite naše savjete i sigurno će vam se dragi odužiti.

Atmosfera

Prilagodite atmosferu da bude opuštajuća. Prigušite svjetla, upalite mirisne svijeće, sklonite sve što odvraća misli i dekoncentrira. Prostor neka bude što romantičnije i nježnije uređen.

Mjesto za masažu

Ako nemate stol za masažu, možete masažu raditi na krevetu ili podu. Odlučite li se za pod, stavite na pod dekice i plahtu te ako imate spužve koje mogu poslužiti kao pomoćni ležaj ili tako nešto dobro će doći da se vaš partner ne nažulja na podu. Izaberete li krevet, pripazite da ne zaprljate omiljenu posteljinu ili madrac s uljima.

Ulja, kreme, ručnici

Od ostalih stvari koje vam trebaju su masažna ulja, a to mogu biti lubrikanti, mirisna ulja za masažu, jestiva ulja, losioni ili mlijeka za tijelo. Što god izaberete nećete pogriješiti, samo pripazite da to bude ono što vaš partner voli.

Opuštajuća glazba

Glazba bi trebala biti opuštajuća, po mogućnosti bez riječi tako da vaš partner bude potpuno opušten i relaksiran. Glazbu nemojte pustiti glasno već nježno i tiho da vas lagano voli tijekom masiranja i nježnih pokreta.

Opustite ruke i neka vas vodi osjećaj

Za masažu je važno da budete čvrste ruke, ali u isto vrijeme i nježni. Prepustite se osjećajima i radite što vam dođe. Ako želite možete naučiti neku tehniku, ali ne trebate pretjerivati s time. Vašem partneru će biti dovoljno da ga se mazi i dodiruje, a ako par puta pritisnete dijelove gdje ga boli ili jednostavno izmasirate kao da mijesite tijesto sigurno nećete pogriješiti.

Nakon ove masaže vjerujemo da će vaš muškarac zaboraviti sav stres i probleme barem na tih pola sata ili sat ovisno koliko si truda date i koliko je vaš muškarac to zaslužio. Ono što je najvažnije, prilikom izvođenja masaže mogli biste biti seksi odjevena te nakon masaže možete ulja isprobati na druge načine.

Autor: J.S., Foto: Tony Bowler/Shutterstock