Haljine na jedno rame

žena u crnoj haljini
Žena u crnoj haljini, Foto: vhpfoto/Shutterstock

Želite li biti u korak s najnovijim trendovima tada ćete se zasigurno odlučiti za haljine na jedno rame. To su upravo modeli haljina posebno popularni među svjetskim zvijezdama koje možete vidjeti bilo na crvenom tepihu, ili nekom drugom događaju. Prema mišljenju brojnih svjetskih dizajnera haljine su pravi odabir za svaku ženu koja se ne boji pokazati svoje atribute.

Prije samog odabira potrebno je znati kakav model haljine vama odgovara, a ako je to upravo haljina na jedno rame tada trebate dobro razmisliti jeste li spremni na neki način iskakati iz mnoštva ljudi. Zapravo se želi reći kako su takvi modeli haljina rađeni za sve one koji žele nešto poručiti.

Najveća prednost spomentih modela leži u činjenici što pomoću njih možete postići određenu dozu elegancije, a najbitnije je da ih znate nositi. Pogledate li malo po dućanima možete primjetiti razne modele.

Za sve one mršavice tu su uske i kratke haljine koje više otkrivaju nego pokrivaju te ističu vašu zamamnu figuru. Za sve ostale tu su lepršave haljine koje više podsjećaju na modele šivane za grčke božice, a koje odgovaraju skoro svakoj figuri.

Ovisno o kojem se doba godine radilo odabrat ćete boju koja odgovara vama i vašem karakteru. Naravno da se za vrijeme vrućih ljetnih mjeseci uvijek preporučaju tople boje koje će još više istaknuti vašu lijepu put potamnjelu tijekom sunčanja.

Za vrijeme hladnih zimskih dana neka vaš odabir budu malo neutralnije boje, a ako želite haljinu za neku svečaniju prigodu uvijek se možete odlučiti za crnu boju, koja će vas učiniti tajanstvenima i pomalo mističnima.

Posebno elegantnima smatraju se sive i bijele boje. Budite spremni na modni odabir svjetskih trendseterica i odaberite onu haljinu koja će odgovarati vama.

Autor: S.Š.  Foto: vhpfoto/Shutterstock