Esprit satovi – modni dodaci za svakoga

esprit satovi
Esprit satovi, Foto: esprit.com

Svjetska premijera Esprit satova dogodila se 1994. godine i od tada su postali jedan od najuspješnijih brandova koji su se lansirali na tržište. Njihov moto je oduvijek bio “kvaliteta prije svega”. Može se reći kako su se toga stvarno odlučili pridržavati jer kada malo bolje pogledate kod njih dobivate najbolji omjer cijene i kvaliete. Nisu među najskupljima, ali su zato po dizajnu rame uz rame s najboljim svjetskim firmama koje se bave konkretno satovima.

Esprit satovi nisu samo za ozbiljne poslovne ljude, već i za one malo otkačenije, pa i za one kojima nije toliko bitno koliko je sati, koliko da na ruci imaju lijepi modni dodatak koji je sve samo ne dosadan i uobičajen.

Ono što biste trebali znati o Esprit modelima da 90% njih imaju kućište od nehrđajućeg čelika što ih čini antialergijskima, što je u biti velika prednost iz toga razloga što je puno ljudo odustalo od satova zbog alergijskih reakcija koje su imali na koži.

Postoji jako puno modela koji mogu biti kao stvoreni baš za vas. Naime kao i svaki brand, tako se i ovaj potrudio da stvori velik broj modela među kojima se svatko može pronaći. Može se izdvojiti njih nekoliko.

Esprit Peach

To je sat prije svega namijenjen ženama sa željeznim kućištem i narukvicom od umjetnog materijala. Želite li se malo izdvajati sa satom pomalo upadljive boje, tada je ovaj model kao stvoren za vas.

Esprit Pomona Purple

Sat namijenjen isto tako ženama sa kućištem napravljenim od željeza te narukvicom od istog materijala. Radi se o modelu koji najviše odgovara damama s profinjenim ukusom i određenom dozom elegancije.

Esprit Cerritos Chrono Brown

Model sata više namijenjen muškarcima sa kućištem od željeza dok je narukvica od goveđe kože. Vrhunac elegancije za one koji znaju što žele.

Esprit Varic Chrono Silver Black

Sat namijenjen prije svega muškarcima sa kućištem i narukvicom od željeza. Model koji pokazuje moć i muškarca koji zna što hoće.

Kao što vidite postoje različiti modeli za svakoga ponešto, hoćete li krajnju eleganciju, sportivu ili službeni poslovni look, izaberite.

Autor: S.Š. Foto: esprit.com