Duge ljetne haljine

djevojka u dugoj ljetnoj haljini
Djevojka u dugoj ljetnoj haljini, Foto: GTeam/Shutterstock

Odbrojavanje je polako započelo. Hladni dani sada su već polako iza nas i treba razmišljati o odjeći prikladnoj za nadolazeće visoke temperature. Nije nepoznanica kako su glavna odlika proljeća i ljeta, lagani i lepršavi materijali te vesele i upadljive boje. Pastelne boje sada su u prvom planu, ali isto tako i sve ostale nijanse kao što je zelena.

Najbolji put za pozdraviti ljeto i ljetne radosti je odabrati pravu odjeću i modne dodatke te obuću. Kratke ljetne haljine, sandale i tunike ulaze u prvi plan kao i duge haljine i suknje. Nije istina da u obzir dolaze samo kratke haljine, možete se odlučiti i za duge ljetne haljine.

One su jednostavno toliko popularne da je nemoguće zamisliti ljetnu sezonu bez prešetavanja dama u raznim modelima. Jedino pravilo koje vrijedi je dužina, a ona se vrti oko 3 cm iznad tla. Sve ostalo pušta se mašti na volju.

Modeli su razni, a među popularnijima su haljine s volanima ili ciganske haljine, plisirane, u obliku trokuta s jedne strane, asimetrične i haljine s raznim motivima poput cvijeća i toplih boja.

Možete ih nositi uz cipele na petu, ravne cipele ili sandale. Ako je cjelokupni izgled više casual tada se opustite uz tenisice. Vjerujte one će ići savršeno uz vašu ljetnu i dugu haljinu. Kao stvorene su za više prilika, casual i one večernje.

Odabir određenog modela ovist će o tome u čemu se osjećate najopuštenije. Uski modeli haljina predviđeni su za dame koje nemaju toliko naglašene bokove i koje žele vizualno postići produženje svoje linije.

Haljine u obliku slova a predviđene su za djevojke i gospođe koje naginju takvom modelu, strukiranom na gornjem dijelu i koji se lagano spušta prema dolje u obliku zvona. Odlučite se između haljina na bratele i one bez naramenica.

Autor: S.Š.  Foto: GTeam/Shutterstock