Haljine na V izrez

haljina na v izrez
Haljina na V izrez, Foto: Cindy Hughes/Shutterstock

Ženska moda pravi je vrtlog promjena, stranputica, zavrzlama, povrataka unazad i futurističkih skokova. No iako nam se ponekad od svega ovoga zavrti u glavi ipak postoji jedn akonstanta koja se ne mijenja. Haljine su bile i stale temelj ženstvenosti.

Bilo da se radi o decentni haljinama kojima se nastojalo prikriti tijelo, čime se ono činilo samo još erotičnijim i privlačnijim, preko haljina koje su koristile bale materijala kako bi žene nalikovale lutkicama na kojima bi muškarac mogao pokazivati raspon svog bogatstva, pa sve do minimalnih i gotovo nepostojećih haljinica u kojima premlade djevojke noćima pune klubove.

Haljina je dakako odjevni predmet koji bi svaka žena trebala imati u svome ormaru. Čak i ako niste tip žene koju se često može zateći u haljini nabavite barem neku kako vas ne bi iznenadila pozivnica na neku posebnu priliku. Svaka od nas je drugačija baš kao i naši tipovi tijela, stoga svakoj odgovara drugačiji model haljine.

Što sa onom na V izrez? Ovo je jedan od najboljih modela haljine koji možete posjedovati. Ako imate nekoliko kilograma viška pa ste primjetili kako su se obrisi ključne kosti malo izbrisali ili ramena zaokružila svakako odaberite haljinu V izreza. Vizualno će izdužiti vrat i dati mu eleganciju a zanimljivo kretanje  slova V preusmjerit će pažnju sa kritičnih područja.

Ovaj izrez je specifičan jer imate li male grudi možete se provući sa vrlo dubokim izrezom i svejedno izbjeći vulgaronst. No ako su one nešto veće ipak pripazite da izrez ne pređe u neukusno. Birajte oštar V koji završava malo iznad središnje točke između grudi.

Haljine V izreza mogu biti lepršave ili uske, ali on najbolje izgleda na one čiji gornji dio prati torzo i zatim se od kukova lagano i lepršavo širi. Stoga ako smo vas baš zatekli usred potrage za haljinom zašto ne biste isprobali jednu ovakvu. Kada jednom zavolite V izrez to je za čitav život.

 Autor: L.K.  Foto: Cindy Hughes/Shutterstock