Dr. Oetker Vitalis

vitalis dr oetker

Znate li da je doručak najvažniji obrok u danu? A znate li da je za bolje zdravlje i izostanak problema s kilogramima potrebno imati nekoliko manjih, ali pravilnih obroka? Svaki dan bi trebali paziti što jedete, a ako želite isprobati nešto novo neka to budu Dr. Oetker Vitalis Crunchy Granola Müsli.

Žitarice su odlične jer obiluju vrijednim i potrebnim hranjivim nutrijentima kao što su vlakna, kojih ima dovoljno za odličan rad probave i što bolju kvalitetu življenja. Dr. Oetker je tako ponudio tri nova okusa u kojima možete uživati, a koji će vam pružiti dovoljno energije da obavite sve potrebno.

Koliko puta ste tijekom radnog vremena imali osjećaj kao da vas napušta energija i da nećete moći napraviti ništa jer vam je koncentracija nestala? To su učestale situacije jer čovjek tijekom dana napravi nekoliko različitih poslova koji zahtijevaju snagu.

Potrebno je konzumirati nekoliko obroka u koje ćete uvrstiti sve što vam treba. Dr. Oetker Vitalis Crunchy Granola Müsli možete jesti ne samo za doručak ili za užinu, već i u kasnijim satima, a za to je najbolji hrskavi snack koji dolazi na kraju dana.

Sada svatko može uživati u zamamnim okusima na kojima će vam najviše biti zahvalni vaši nepci, kao što je Fruity morning s voćem, Crunchy start s medom i Choco-Banana sa slasnim komadićima ne samo banane nego i čokolade, koji će vam pružiti dovoljno energije za bilo koje doba dana.

Vitalis Crunchy start, Crunchy Granola Müsli je odlična kombinacija za one koji traže poticaj na početku dana, a sastoji se od meda i zobenih pahuljica. Vitalis Fruity morning, Crunchy Granola Müsli je za sve one koji vole voće obogaćeno zobenim pahuljicama. Uživajte u marelicama, smokvama, brusnicama i grožđicama.

Vitalis Choco-Banana pleasure, Crunchy Granola Müsli je najviše primamljiv ljubiteljima slatkog i posebno čokolade. Kombinacija banane i čokolade nikada nije iznevjerila. Pronađite najdraži okus i uživajte u najboljim kombinacijama potrebnih namirnica.