Antonija Blaće

antonija blaće

Antonija Blaće je priznata radijska i televizijska voditeljica koja se proslavila sudjelujući u prvom Big Brotheru. Nakon poznatog reality showa, Antonija se dokazala kao voditeljica i na ostalim velikim projektima poput Survivora, Hrvatska traži zvijezdu, Big Brothera, Fear Factora i Survivora. U nastavku slijedi nekoliko odgovora na pitanja o životu naše voditeljice.

Kako bi opisala samu sebe, a kako svoj stil?

Ne bih mogla sama sebe dobro opisati, a stil – casual! :-)

Što je po tvom mišljenju najvažnije na ženi?

Isto kao i na muškarcu – duh!

Koliko ti vremena treba da se spremiš za jedan sasvim običan dan?

U 10 minuta sam gotova kad je dan normalan, ali, ako je to ONAJ dan kada nemam ništa za obući, najbolje je ne izlaziti iz kuće!

Kako vidiš ravnotežu između praćenja trendova i osobnog stila?

Nisam nešto previše pomodna, barem tako mislim. Važno je da se čovjek dobro osjeća, neka svatko radi po svome. Odjeća ne bi trebala biti opterećenje.

Koji je tvoj najdraži odjevni predmet?

Haljinice i kombinezoni.

Koje su po tebi najvažnije osobine koje djevojka i žena treba posjedovati da bi ostvarila svoje ciljeve?

Nekad je bolje nemati cilj nego samo želju jer se tako čovjek manje opterećuje. Ne znam pravi odgovor, da znam bila bih ludi coach. Jedino što znam da ljudi nekad ne ostvare svoje ciljeve jer ti ciljevi nisu njihove prave želje. Ponekad je teško razlučiti što zaista želimo, a što samo mislimo da želimo. Ne treba odmah odustajati ako ne ide, ali ne treba ni ići glavom kroz zid – ako nešto ne ide možda nam svemir jednostavno želi reći – promijeni cilj.

Kako napreduješ na poslovnom planu?

Hvala Bogu, dobro! Imam dosta posla pa mi malo trpi privatni život i neke normalne obveze. Spašavaju me prijatelji koji su se voljni uklopiti u moj raspored, bankovne aplikacije, pomaže mi videoteka na tv-u jer ne stignem previše u kino i pomaže mi Katalog TV u organizaciji shoppinga jer ne gubim vrijeme na traženja i uspoređivanje cijena. Cijenim više od ičega sve ono što pomaže u organizaciji!

U čemu pronalaziš inspiraciju?

Za što? pa nisam pjesnik, hahahha. Ma zezam se malo, na setu je kod nas uvijek zabavno pa inspiracije ne fali. A na Prvom radiju od 5 – 9 ujutro mi je odlično uz Franu Domitrovića, kad se jednom spava drugi je budan i obratno. Stalno pomažemo i guramo jedno drugo!

Imaš li neke planove za budućnost?

Joj, ne stignem misliti o budućnosti, jedva sadašnjost rješavam!

Koji bi savjet dala mladim curama i koji je najbolji savjet koji si ti ikada dobila?

Budi normalno nenormalan i nenormalno normalan.

Autor: S.Š.