Ženski svijet – blog za žene i majke

ŽenskiSvijet.com je prvi hrvatski blog za žene i majke u kojem ćete pronaći razne informacije vezane za zdravlje, ljepotu, rekreaciju, kuhanje, domaćinstvo, majčinstvo i životinje. Piše ga mlada mama Ana Zibar, koja je odlučila pomoći ženama da na jednom mjestu pronađu odgovore na brojna pitanja.

Blogerica Ana Zibar odlučila je pomoći ženama da pronađu praktične i zanimljive informacije, koje su potrebne svakoj ženi. U brojnim temama koje nudi blog Ženski Svijet, poneke savjete ili priče moći ćete pronaći i u video filmovima.

U rubrici zdravlje saznat ćete kako si na prirodan način možete pomoći kod raznih vrsta oboljenja te kako napraviti neke od prirodnih lijekova za koje vam klasična medicina ne govori. Osim liječenja raznih oboljenja na prirodan način, pronaći ćete zanimljive i korisne savjete kako vam priroda može pomoći kod primjerice problema s prhuti ili kako detoksicirati svoje tijelo i skinuti višak kilograma.

Rubrika ljepota sadrži sve što vam treba kako bi vaša koža, kosa i nokti bili njegovani i zdravi, a da pri tom ne morate kupovati skupocjene proizvode. Osim zdravih i prirodnih proizvoda koji će vas učiniti ljepšom, u rubrici ljepota možete pronaći i razne video savjete uz koje ćete saznati kako možete oblikovati svoju frizuru, kao i na koji način možete urediti svoje nokte.

Osim zdravlja i ljepote, na blogu ćete pronaći i brojne savjete vezane za rekreaciju! Rubrika rekreacija nudi razne video sadržaje u kojima će vam Ana pokazati kako možete smršaviti, zategnuti određeni dio tijela ili jednostavno savršeno oblikovati svoje tijelo u toplini svoga doma.

Kako briga o domaćinstvu oduzima najviše vremena te svakoj zaposlenoj ženi i majci predstavlja problem, Ana je odlučila saznati kako olakšati taj posao te kako brigu o domaćinstvu svesti na minimum. I sve to kroz prirodan i ekološki prihvatljiv način. Tako ćete u rubrici domaćinstvo pronaći odgovore na pitanja poput onih kako najbrže očistiti pojedinu prostoriju u kući, kako urediti dom prema feng shui pravilima, kako očistiti zrak u stanu i mnoge druge savjete.

U rubrici majčinstvo možete pronaći odgovore na razna pitanja koje zanimaju trudnice i novopečene majke. Neke od tema su i koji su rani znakovi trudnoće, kako raditi s djetetom te kako izgubiti višak kilograma nakon poroda.

Osim svih nabrojanih tema koje zanimaju jednu ženu, na blogu Ženski Svijet razne teme i savjete mogu pronaći i ljubitelji životinja. Ukoliko vas brine kako njegovati psa, sterilizirati li ili kastrirati životinju te odgovore na brojna druga pitanja vezana uz kućne ljubimce, zavirite u rubriku životinjski kutak.

Blog Ženski Svijet vam svaki dan nudi po jednu novu temu, koja će vam odlično doći u vrijeme kada se trebate opustiti i popiti kavu na miru, a pomoći će vam i u bilo koje doba dana, ukoliko imate nekih važnih pitanja poput zdravstvenih savjeta.

Osim raznih tema koje ćete pronaći na prvom hrvatskom blogu za žene i majke, svoja pitanja možete svaki dan slati i Ani Zibar, autorici bloga Ženski Svijet. Ona će vam s radošću na svako pitanje odgovoriti i pokušati vas savjetovati u najkraćem roku.

Ženski Svijet je blog koji će vam pomoći da ozdravite, osjećate se dobro u svom tijelu, uljepšate se te nađete odgovore na brojna druga pitanja na jednom mjestu. Zato već danas posjetite blog www.zenskisvijet.com i učite o zdravim stvarima, a usput se i opustite uz mnoge zanimljive teme.