Duge trepavice su uvijek u trendu

lijepe žene

Niste zadovoljne svojim tankim, kratkim i rijetkim trepavicama? Niste jedine! Većinu nas majka priroda nije podarila gustim, jakim i atraktivnim trepavicama. Zbog štetnih vanjskih utjecaja, svakodnevnog nanošenja i skidanja šminke, bolesti i drugih štetnih čimbenika, trepavice gube na volumenu, lome se i jače ispadaju.

Sada postoji rješenje kako obnoviti svoje trepavice te do ljeta postići efekt umjetnih trepavica na potpuno prirodan način! Fantastičan napredak nakon 28 dana redovite upotrebe seruma za rast trepavica Lux-Factor Eyelash.

Serum za rast trepavica Lux-Factor Eyelash

Zaboravite na umjetne trepavice! Predstavljamo vam kozmetički proizvod koji je oduševio brojne Hrvatice, serum za rast trepavica Lux-Factor Eyelash. Riječ je o čistoj, sigurnoj i prirodnoj formuli za rast trepavica na našem tržištu. Bez osjećaja peckanja i iritacije te štetnih nuspojava, serum u samo 2-4 tjedna vidno produžuje trepavice, čineći ih dužima, gušćima i jačima u samo 2 do 4 tjedna. Serum također djeluje i na obrve.

Kombinacija pažljivo odabranih prirodnih i klinički ispitanih sastojka u serumu dokazano djeluje stimulirajuće na rast trepavica već u folikuli (korijenu). U isto vrijeme stvara tanak sloj zaštite, zbog kojeg se trepavice manje lome i manje ispadaju.

prije i poslije

Inovativna formula u serumu za rast trepavica zbog specifičnog molekularnog sastava omogućuje trenutno djelovanje nutrijenata i hidrataciju te vidljive rezultate. Idealna je kombinacija čiji rezultat održava prirodnu PH ravnotežu, hrani unutrašnjost trepavica. Zadovoljavajuća činjenica je ta da trepavice postaju tamnije, što daje efekt make up-a bez maskare. Serum također nije testiran na životinjama.

Lux-Factor Eyelash serum za rast trepavica isprobale su i poznate Hrvatice. Evo, što one kažu o serumu:

Antonija Šola, pjevačica

Uz svu kozmetičku ponudu na našem tržištu, u posljednje vrijeme prednost dajem prirodnoj kozmetici. Važno mi je da proizvodi nisu testirani na životinjama. Sve to je kozmetika Lux-Factor.

Lana Jurčević, pjevačica

lana jurčević

Danas i trepavice možeš “uzgojiti”. Jedno vrijeme sam ih ugrađivala, ali mi je bilo naporno svako malo ići na popravke pa sam ih skinula i onda je ostalo… nešto sitno.. Tako da, ovaj serum stvarno šljaka. Prvo sam ga isprobala – da ne ni bilo da vam mažem oči.

Ivana Delač Đolo, bivša Miss Universe Hrvatske i PR agentica

Nakon 3 tjedna intenzivnog korištenja seruma sada ga koristim jednom dnevno, uglavnom navečer, a trepavice su mi uistinu njegovane, puno gušće i duže nego prije. Dovoljan je samo jedan sloj maskare i svega nekoliko minuta za lagani make-up kako bi oči bile naglašene i lijepe.

Produžite trepavice i očarajte druge zavodljivim pogledom!

Ako i vi želite probati serum za rast trepavica, sada imate odličnu priliku! Možete naručiti Lux-Factor Eyelash po promocijskoj cijeni s više od 50 posto popusta na www.lux-factor.com.