Djevice u krevetu

djevica u krevetu

Koliko je zapravo muškarcima bitno da u svom krevetu imaju djevicu,  a koliko ženu koja zna što radi? Rekli bi podjednako jedno i drugo. To znači da većini muškaraca nije svejedno s koliko je partnera njihova partnerica bila do sada, dok je njihov broj nešto sasvim drugo.

Takav način razmišljanja proizlazi najviše iz želje muškarca da budu sa ženom koja nije “okaljana” koja je “čista”, znači sa ženom koja nema iskustva i kojoj će on biti prvi. Vidimo da koliko god otišli naprijed u vremenu, toliko smo zapeli na razmišljanju iz srednjeg vijeka kada su muškarci bili puno nadmoćniji obzirom na žene.

Rekli smo malo ranije kako im je isto tako bitno da je njihova partnerica divlja zvijer koju treba ukrotiti. Znači tu zapravo nastaje problem, jer takvu vrstu zaigranosti i slobode u krevetu koju muškarci traže, ako je žena djevica, dobit će s vremenom zato što djevicama treba praksa da bi se u potpunosti oslobodile i uživale sa svojim partnerom.

Ako ste se ikad našli usred razgovora sa svojim dragim o tome koliko ste imali partnera prije njega, znate koliko je to neugodna situacija i koliko zapravo ne znate što zapravo odgovoriti. Znate da svoj novi odnos ne želite započeti lažima, a opet s druge strane se bojite da ćete zbog istine postati drugačiji u očima svog partnera.

Djevice su danas kad pogledate ne toliko “mitska bića”, koliko je njihov broj sve manji iz posve jednostavnog razloga, a to je da danas sve ranije žene i muškarci stupaju u spolni odnos, tako da ne bismo trebali pretjerivati sa svojim zahtjevima.

Znači ako ste se ikad našli u toj neugodnoj situaciji kad biste zapravo trebali reći broj ljudi s kojima ste spavali, pokušajte izbjeći odgovor na pitanje, jer smatramo da se to nikog ne tiče, pa ni vašeg partnera, jer ne vidimo kako bi to moglo utjecati na vaš odnos. Neke stvari je najbolje ostaviti u prošlosti i ne kopati po njima već se okrenuti budućnosti.

Autor: I.H. Foto: Sergey Mironov/Shutterstock