Torbica sa šljokicama

torba sa šljokicama
Torba sa šljokicama, Foto: inka88/Shutterstock

Kako li samo volimo torbe. Bile one velike, male, pismo torbe ili cekeri, platnene, kožne, načinjene od tkanine. Svaka od njih nam je draga na svoj način i svaka ima posebno mjesto u našem velikom modnom srcu. Torbe se svakako vrlo razlikuju i odabir prikladne torbe ovisi o prigodi.

Želite li torbu koja će sa vama biti svaki dan, mala pismo torba bila bi apsurdan odabir. Ovakav slučaj traži veliku i prostranu torbu načinjenu od izdržljivog materijala i po mogućnosti sa remenom kako biste je mogli prebaciti preko ramena i osloboditi ruke pri obavljanju dnevnih obveza.

Za ovakvu torbu nemojte žaliti novca. Ona treba biti lijepa i kvalitetna i mora se moći kombinirati na većinu stvari iz ormara. Dakle potrazi za ovom torbom posvetite dovoljno vremena i koncentrirajte se na neutralne boje, posebice ako si ne možete priuštiti nekoliko komada.

No postoji i onaj drugi pol. Zašto se ne biste ponekad zabavili. Ne mora sva uvijek biti ozbiljno i praktično. Za svečane prilike odaberite malu pismo torbu posipanu šljokicama. Igre svjetla i sjene čine je zabavnom i dodaju glamur monokromnim odjevnim kombinacijma. Jedna obična tamnoljubičasta jednobojna haljina postat će neodoljiva uparite li je sa torbom posipanom šljokicama u boji starog zlata.

Pri kupnji ovakve torbice dakako ne treba u potpunosti isključiti razboritost. Ipak razmislite u kojim još progodama biste je mogli odjenuti i imate li i prikladne cipele. Uzmite u obzir i situaciju za koju je torba namijenjena. Planirate li plesati čitavu večer dobar izbor je mala šljokava torba sa remenčićem koju ćete moći samo nonšalanto prebaciti preko ramena dok se razbacujete svojim vještinama na plesnom podiju.

Za ove posebne prilike ponesite samo osnovni aersenal potrepština. Dovoljan vam je puder u kamenu, novčanik, mobitel i ruž stoga možete potražiit i torbu koja nije mnogo veća od običnog novčanika. Prebacite je preko ramena i pokažite i svoju veselu i razigranu stranu.

Autor: L.K., Foto: inka88/Shutterstock