Savjeti curama za fancy/cool načine ljubljenja

Par na prvom spoju, Foto: Anton Zabielskyi/Shutterstock

Upravo ste dogovorili prvi spoj sa dragim, a na red dolazi i prvo ljubljenje i grljenje. Ovisno u kakvoj se situaciji nađete ovi će vam savjeti koristiti prilikom prvog, ali i svakog sljedećeg poljupca. Ne bojte se, prvi poljubac je nešto lijepo i romantično što svaka djevojka priželjkuje otkad se prvi puta zaljubi.

Bombonski poljubac

Stavite bombon u usta i za vrijeme ljubljenja prebacite ga u njegova usta, pa nazad u svoja, dok se ne otopi. Budite oprezni i pazite da vam ne sklizne u grlo!

Smiješni poljubac

Približi se usnama voljene osobe, no prije no sto ih dotakneš, izvali neku foru ili vic! Kad se počne smijati, poljubi ga.

Podvodni poljubac

Dok ronite u moru ili u bazenu, približite se i spojite usne; to je doista neobično iskustvo.Dakako, francuski poljubac pod vodom nije preporučljiv.

Suzdržani poljubac

Nagovori voljenu osobu da bude potpuno mirna 60 sekunda i da ti ne uzvraća dok je ljubiš gdje i kako hoćeš. Jedva će dočekati dopuštenje da zaključiš.

Poljubac osmica

Dok se ljubite na francuski način, kruži svojim jezikom oko njegova u obliku broja osam.

Poljubac iznenađenja

Započni razgovor o nečemu zanimljivom i kad se dečko zapriča, neočekivano ga poljubi, usred rečenice. Srce će mu brže zakucati od uzbuđenja i iznenađenja.

Leptirov poljubac

Taj poljubac nije ljubljenje usnama, nego očima. Približi se licu svoga dečka i trepavicama ga njezno miluj po koži. On će to osjećati kao leptirov treperavi dodir.

Poljubac prstom

Za vrlo strastvene: prstom polako prelazi preko njegovih usana, zatim mu ga nježno gurni u usta. Potom izvadi prst i stavi ga u svoja usta.

Vruće – hladni poljubac

Dok sjedite u separeu kafića,naručite neko vruće i neko hladno piće (npr.ledenu Coca Colu i kakao). On neka popije hladno piće,a ti vruće, a zatim se poljubite na francuski način.

Ratne igre jezikom

Čvrsto zatvori usta i neko mu vrijeme ne dopuštaj da jezikom prodre u tvoja usta. Neka se malo pomuči, te ce mu podići adrenalin.

Superdugi poljubac

Provjerite koliko se dugo možete ljubiti bez prestanka.

Gore – dolje poljubac

Ljubi njegovu donju usnu, lagano ju siši i grickaj (ali vrlo, vrlo nježno), dok on ljubi tvoju gornju usnu. Zatim se zamijenite.

Šokantni poljubac

Isprobaj ovo dok stojite u discu ili ste na nekom drugom mjestu okruženi ljudima. Pravite se da se ne poznajete, ne razgovarajte međusobno, a onda se samo pogledajte i strastveno poljubite.

Nakon toga ponovo se odmaknite i nastavite se praviti da se ne poznajete. Pokušajte se, dakako, suzdržati od smijeha dok gledate zapanjena lica ljudi oko sebe.

 Foto: Anton Zabielskyi/Shutterstock