Prvi dolazak cure u stan

Večera u dvoje, Foto: Maksim Toome/Shutterstock

Prvi dolazak djevojke u vaš životni prostor može predstavljati pravi stres i to uglavnom u onim slučajevima gdje niste sigurni kako se najbolje postaviti da još više osvojite osobu s kojom ste u vezi i s kojom prelazite u novu fazu veze.

Šampanjac

Šampanjac je već toliko puta isproban da se već polako počinje smatrati klišejem. Sigurno većini dolazi slika dvoje mladih ljudi kako uz svjetlost svijeća ispijaju šampanjac nakon čega slijedi još ljepši trenutak. Treba znati da sam šampanjac nije dovoljan za čarobni trenutak, potrebno je puno više kako bi impresionirali osobu u koju ste zaljubljeni.

Skupa i udobna posteljina

Tko se ne bi poželio u njoj opustiti. No skupa posteljina je sporedna stvar. Njenu pažnju će jedino privući ako ima likove iz vašeg najdražeg stripa ili se nije oprala tjednima.

Mirisne svijeće

Većina žena unutar svoja četiri zida ima mirisne svijeće i eterična ulja. Svakako je plus ako zapalite koju svijeću. No malo će djelovati previše ako izvadite cijelu paletu i zapalite deset svijeća. Ostavit ćete dojam kao da točno znate što radite i to veoma često radite. Ostavit ćete dojam zavodnika, ali ne na pozitivan način.

Prezervativi

Ako dovodite žene doma, obavezno imajte zalihu kondoma. I nemojte čekati da ona naglasi kako vam nešto nedostaje. Pokažite da znate što je odgovornost, da ste osoba na koju se može osloniti.

Urednost vs. neurednost

Ako ona po prvi put dolazi kod vas doma, potrudite se da je ne dočeka totalni kaos. Hrpa neopranog suđa, prljava kupaonica bez toaletnog papira i ogromna hrpa prljavog rublja. Neka vaš stan djeluje opušteno i pri tome ne morate paziti da je sve na svom mjestu. Ona će točno znati da ste sve čistili i pitat ćete kako vaš stan inače izgleda. Na stolici neka bude pokoja majica, u hodniku tenisice, na stolu neki papiri i knjige.

Udobnost

Najvažnije pravilo je da ju dobro ugostite. To ne znači da joj ponudite raznorazne delicije i skupo piće. Potrebno je da se ona kod vas osjeća opušteno i kao doma. Provedite je po stanu, objasnite neke slike i uspomene, pokažite gdje se što nalazi u kuhinji kako bi se mogla i sama snaći.

Foto: Maksim Toome/Shutterstock