Oralni seks – savjeti i iskustva

Savjeti za orgazam, Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock

Oralni seks je umjetnost. Može predstavljati jedno od ugodnijih iskustava pogotovo ako znate što radite, gdje i na koji način. U suprotnom se može dogoditi da niti jedna osoba neće biti zadovoljena. Znati zadovoljiti ženu nije lako, a ako niste sigurni tu je nekoliko korisnih informacija koje vam mogu pomoći.

Pogledaju li se malo bolje provedena istraživanja može se zaključiti kako je ženama potrebno oko 20 minuta do orgazma. Međutim to ne mora uvijek vrijediti, kod nekih žena ide puno brže, a kod nekih čak i sporije.

Treba znati kako oralni seks ne postiže željenu svrhu ako traje kratko. U svrhu postizanja idealnog doživljaja potrebno je uvijek izdvojiti vrijeme. Kuda vam se žuri?

Nije teško zaključiti kako je svaka žena drugačija, međutim kod svake vrijedi isto pravilo, a to je da se usmjerite prema području klitorisa. Oralni seks je ništa drugo nego zadovoljavanje klitorisa, naravno što se tiče žena.

Započnite nježno. U početku ne ide ništa grubo. Glavni fokus treba biti na klitorisu, no nemojte zaboraviti ni ostatak. Mada je riječ o oralnom seksu, prsti su itekako moćno oružje. Većina žena obožava kombinaciju usana, jezika i prstiju.

Dok se bavite klitorisom, poigrajte se i prstima. Napravite pauzu pa je stimulirajte samo prstima. Mijenjajte ritam. Sporo i senzualno s dugim pokretima. Malo grublje sa prstima. Pratite njenu reakciju – uzdasi i pokreti njenog tijela mnogo toga će vam reći. Što se žena počinje više grčiti i trzati, na pravom ste putu.

Foto: Yuri Arcurs/Shutterstock