Naljepnice za zid

naljepnice-za-zid
Foto: Unsplash

Jeste li ikad koristili ili barem čuli za naljepnice za zid? Došlo je vrijeme kada morate malo obnoviti boju zidova, a možda ih i obojiti nekom drugom bojom. Zanimljivo je kako boje mogu podići vaš životni prostor i učiniti ga zanimljivijim i ljepšim za boravak. Paleta boja je raznovrsna i bogata, a vi kao kupac možete birati između mnoštva nijansi od toplih preko hladnih do neutralnih boja.

Kombinacije u bojanju zidove su beskonačne. Možete se poigrati i na jednom zidu napraviti kombinaciju od dvije boje, pa ćete tako ako ste ljubitelj toplih boja napraviti igru boje čokolade i boje banane.

Podijelite zid na dva dijela vodoravno i neka vam donji dio bude u boji mliječne čokolade, a gornji dio u boji banane. Na taj ste način dobili zanimljivu igru boja i svoju sobu učinili zanimljivim mjestom za boravak. Nije tajna da boja zidova može itekako utjecati na naše raspoloženje, pa budite kreativni i domišljati.

Bojanje zidova postoji već duže vrijeme, ali ono što posebno oduševljava su fantastične naljepnice za zid. Ne samo što možete birati između puno modela i više se ne opterećivati oko toga hoćete li uspjeti nacrtati na zidu drvo ili neku životinju, nego ćete naljepnice kada vam dosade moći i promijeniti nekim drugim.

Foto: Pixabay

Samo zamislite na zidu iznad regala sliku prekrasnih grana koje se savijaju jedna preko druge, ili možda dupina kako se igra u vodi. Mogućnosti su razne, a na vama je da odaberete ono što će na pravi način nadopuniti vaš životni prostor.

Naljepnice se mogu nabaviti u svim poznatim trgovačkim centrima, a isto se tako mogu naručiti i preko interneta. Ovisno na koji način više volite kupovati, iako se preporuča osobni odlazak na mjesto kako bi vidjeli što točno želite.

Naljepnice se mogu ljepiti na svježe obojane zidove te vlažne i masne podloge. Izvadite ih iz pakiranja i provjerite je li sve na svom mjestu i prislonite uza zid, ali pazite da vam ne ostane mjehurić zraka. Prije skidanja zaštitne folije sa zida pričekajte oko 10 minuta te polako odvojite foliju od zida.

Autor: S.Š., Foto: Unsplash/Sven Brandsma