Kako se ljubiti i ostaviti super dojam

Mladi par se ljubi, Foto: Petrenko Andriy/Shutterstock

Najbolje vrijeme je ono kad ste sami i razgovarate. Kad se dogodi ona neugodna tišina u razgovoru, najbolje je razbiti tremu poljupcem. Izbjegavaj mjesta na kojima je gužva, sjedni blizu svoje simpatije, pogled u oči…i to je to.

Nemoj se brinuti oko mirisa iz usta

Tvoj dah ne mora biti ništa više pepermintast od onog tvoje simpatije. Ponesi neke bombone sa sobom, ali nemoj ih luđački trpati u usta jer je nepotrebno i tvoja simpatija bi mogla pomisliti da je sve što želiš ljubiti se.

Kreni polako

Upotrijebi samo usne. Iako se pod ljubljenjem najčešće podrazumjeva francuski poljubac, on se ne mora dogoditi odmah. Kreni sa laganim poljupcem koristeći samo usne.

Tvoj jezik nije zvijezda večeri

Poljubac bez imalo jezika je sasvim dobar. Ako ipak želiš uvesti i jezik u igru, usta otvori malo više, nježno svojim jezikom dodiruj jezik svoje simpatije (guranje jezika do grla nije dobra ideja). Nemoj pretjerivati s tim, malo jezika je dovoljno.

Pametno upotrijebi ruke

Oko vrata, struka, na leđima…ako želiš posebnu romantiku, stavi ruke na lice svoje simpe. Sve je bolje od držanja ruku iza leđa.

Ne zaboravi disati

Zvuči sasvim logično, ali obično se to zaboravi. Uzmi pauzu, odmakni se od simpatije, pogledaj ju u oči i nasmješi se. Tako ćeš moći na miru udahnuti zrak bez kvarenja romantike.

Mijenjaj način ljubljenja

Kad radiš jedno te isto, to s vremenom dosadi, pa tako i ljubljenje. Potrudi se da ne bude tako. Igraj se, lagano se odmakni kad te želi poljubiti, poljubi samo donju usnu…napravi nešto što će biti zabavno.

Prati partnera

Ne moraš biti stručnjak u ljubljenju da bi poljubac bio savršen. Ako ne znaš što da radiš, prati što ti partner radi i prepusti se. Sve dok se sviđate jedno drugom i koncentrirate se na taj lijepi trenutak, bit će ti super.

U redu je smijati se

Neka smiješna rečenica, šala…sve što ti padne na pamet da se smanji nervoza je i više nego dobrodošlo. Tvoja simpa je vjerojatno isto nervozna kao i ti i obojima će biti lakše kad razbiješ tremu.

Dobar tajming zlata vrijedi

Ako je to prvi put da se ljubite, neka bude kratko i slatko. Bit će još mnogo prilika za ljubljenje, a ovako ćeš svoju simpu ostaviti u slatkom čekanju za novi poljubac i dati joj razlog da razmišlja o tebi.

Foto: Petrenko Andriy/Shutterstock