Kako preživjeti prvi sastanak sa djevojkom

Dječak i djevojčica na spoju, Foto: Aliaksei Lasevich/Shutterstock

Iako ovo zvuči paradoksalno, ali nemojte slušati online savjete o izlascima. Znate na što se misli. Nemojte slušati savjete tipa “Želite naučiti kako spavati sa 100 žena u toku 24 sata?”  i slično tome.

Izgledajte pristojno

Iako nije baš muški posvećivati mnogo pažnje izgledu, ipak se trebate barem malo potruditi oko toga kako ćete izgledati na prvom sastanku sa djevojkom. Ni pod koju cijenu ne smijete hodati sa mrljama od hrane na odjeći. Prijateljice i rodice su vrlo korisne kada je biranje odjeće u pitanju. Iz nekog razloga, ženama je obuća izuzetno važna, pa pokušajte nabaviti novi par tenisica  ili cipela.

Postavljajte pitanja

Muškarci na izlascima sa djevojkama teže suprotnostima: ili neprekidno pričaju ili šute kao zaliveni. Nijedna od tih varijanti nije idealna. Morate biti obzirni i učiniti je da se osjeća kao da ste zainteresovani za nju (kao što jeste). Svakome trebamo malo pažnje. Pitajte je čime se bavi, šta voli, kakve su joj ambicije.

Sakrijte svoje opsesije

Naravno da trebate biti iskreni, otvoreni, ali djevojku nemojte gnjaviti sa svim podacima koje znate, poput sastava vašeg omiljenog nogometnog  tima iz 1993. godine.

Počnite vježbati

Ovo ne znači da trebate nabaciti mišiće za dva tjedna ili ništa slično tome. Ne brinite o proteinima i osobnom treneru. Govorimo o zdravom razumu: vježbanje će vas učiniti sretnim, ako ste sretni imate više samopouzdanja što znači da ćete biti privlačniji. Nivo vježbanja zavisi od vas, a dobar početak bi bile šetnje dva puta tjedno ili trčanje na kraćim dionicima. I da, prestanite pušiti.

Odredite ciljeve

Da li želite partnera za cijeli život ili nekoliko mjeseci zabave? Odlučite šta želite i budite iskreni ako vas to djevojka pita. Naravno da ne savjetujemo da vam prva rečenica bude da želite djecu. I ako ne znate šta želite, recite to.

Odredite mjesto sastanka

Ili radije odaberite dvije lokacije. Jedna je mjesto gdje ćete upoznati svoju eventualni partnerku za prvi izlazak, a drugo je mjesto gdje ćete je odvesti. Danas to ne mora biti ni stvarno mjesto, s obzirom na sve više stranice za društveno umrežavanje. U realnom životu, neka to bude hobi u kojem uživate, poput satova plesa i stranih jezika. Provjerena opcija je i izlazak vani sa prijateljima.

Naučite plesati ili barem budite voljni plesati

Iako izgleda ponižavajuće, ples je nekim ženama vrlo važan. Ne morate biti briljantni, ali uzmite nekoliko satova kako bi naučili koordinirati svoje tijelo, pa bi cjelokupno iskustvo moglo biti manje bolno.

Budite strpljivi

Ne budite napadni, ne očekujte seks i ne ništa ne radite prebrzo. Budite džentlmen i sve će biti uredu.

Foto: Aliaksei Lasevich/Shutterstock