Kako privući novac u život

kako dozvati novce

Zakoni privlačnosti se mogu primijeniti na svako područje vašeg života. Za sve što želite stvoriti proces je isti, pa tako i kada govorimo o novcu. Da biste u vaš život privukli novce morate se usredotočiti na imanje.

Ako primjećujete da nemate dovoljno novaca, na taj način ne privlačite novac u svoj život jer u vašim mislima stoji da nemate dovoljno. Ako stalno razmišljate o tome da nemate dovoljno novaca, na taj način ćete privlačiti okolnosti i situacije u kojima nemate dovoljno novaca. Stoga, misli morate usredotočiti na obilje kako bi vam ono i došlo.

Mislite o novcu da ga imate i više nego dovoljno i na taj način odašiljete jedan drugi signal. Možda se čini teško, ali morate uključiti maštu i povjerovati da imate taj novac koji toliko želite. Osim što je na taj način zabavno razmišljati, primijetit ćete da se osjećate bolje u pogledu novaca, a od onog trenutka kada se počnete osjećati bolje, novac će lakše dolaziti u vaš život.

Postoji jedna zabavna igra kojom možete privući novac. Ispišite jedan prazan ček, zamislite da dolazi iz neke banke, upišite na njega svoje ime, iznos koji želite i stavite ga negdje gdje ga možete vidjeti svaki dan. Promatrajte ga i zamišljajte da stvarno imate taj novac. zamišljajte što biste njime kupili, gdje biste ga uložili, što biste njime napravili. S vremenom će vaš osjećaj prema novcu biti pozitivniji i rezultati će početi stizati.

Zašto neki ljudi imaju novaca, a neki ne. Jesu li oni toliko sposobniji od onih koji ga nemaju. Jesu li oni rođeni pod sretnom zvijezdom, a vi niste te sreće i morate se pomiriti s tim? Ne! Jedni razlog zbog kojeg netko ima manje novaca je taj da svojim mislima sprječava dolazak novaca. Općenito, svaka negativna misao, emocije i osjećaji sprječavaju dolazak dobra u vaš život, a tako je i s novcem.

Jednostavno morate prestati razmišljati o tome da nemate dovoljno novca i razmišljati na način da ga imate i više nego dovoljno. Neka vaša razmišljanja budu ispunjena pozitivnim mislima i obiljem, a ne manjkom i na taj način ćete ostvariti ravnotežu!

Autor: S. G., Foto: Andresr/Shutterstock