Kako izraziti ljubav preko interneta

Djevojka s laptopom, Foto: Theos/Shutterstock

Svima nama teško je izraziti ljubav. Ukoliko vam je to prva ljubav ili još nikad nikome niste izražavali ljubav, još je teže. Mi imamo par savjeta kako biste ljubav mogli izraziti i preko interneta. Možda će vam tako biti lakše.

Napravite internetsku stranicu

To vam sigurno nije palo napamet. Možda zvuči komplicirano, ali s današnjim modernim alatima za izradu web stranica to je dječja igra. Registrirajte neku romantičnu domenu tipa od-mene-tebi.com, mojoj-voljenoj-ime.com ili neku sličnu. Svoj ljubavni portal možete razviti u pravo ljubavno gnijezdo gdje ćete se moći i virtualno družiti.

Napravite ljubavni blog

E, to je lakše i brže nego raditi internet stranicu, i ako sada krenete, do sutra ćete već imati pravi ljubavni blog. Odaberite boje ljubavi, okitite blog srcima i sličnim sitnicama i… ma, ne možete pogriješiti. Svaki vaš napor druga će strana znati itekeko cijeniti. Naravno, vrijedi i za muškarce i za žene.

Kreirajte “Ljubavnu zonu” na MySpace ili Facebooku

Jasno vam je što govorimo. Pa tko danas još nije na Facebooku ili nekoj sličnoj društvenoj mreži. MySpace, Facebook i slične funkcioniraju tako da svojim korisnicima omogućuju vlastito kreiranje prostora na webu. Tu će do izražaja doći vaša kreativnost, a za to vam neće trebati više nego sat-dva. Ispunite stranicu fotografijama, pjesmama, bojama, video klipovima.

Pošaljite ljubavne poruke na forum

Ako ste vi i vaša voljena osoba članovi nekog foruma, onda je to još jedna prilika da svoju naklonost izrazite i nekom ljubavnom porukom. Ne morate se ustručavati, danas i sutra će to ionako većina raditi. Neki forumi omogućuju i kreiranje vlastitog žurnala, sve se to može iskoristiti i u ljubavne svrhe.

Pošaljite e-čestitku

Da, definitivno dobra varijanta. Pronađite na Internetu gdje se mogu slati e-čestitke, odaberite sliku, ispunite je sadržajem koji dolazi iz dna vaše duše i srca i uspjeh je siguran. I mali znak pažnje znači puno, a prigoda je puno – rođendani, obljetnice, Valentinovo.

Kreirajte vlastitu ljubavnu čestitku (eLoveCoupon)

Možda to i nije toliko popularno u našim krajevima, ali je vrlo jednostavno. Napravite sami ljubavnu čestitku (slično kao zahvalnice, pozivnice za rođendan, …) U stvari, trebate imati malo dizajnerskog umijeća i kreirati je u “ljubavnom” tonu, ukrasiti cvijećem, srcima i sličnim sitnicama, ispisati poruku s nekim “umjetničkim” fontom i poslati emailom voljenoj osobi. Sigurno pali.

Zapjevajte online ljubavnu pjesmu

Zvuči malo čudno, ali je tako. Pronađite na webu neki karaoke program, skinite neku dragu melodiju i sami je otpjevajte. Može biti izuzetno zabavno. Ako ništa drugo, nasmijat ćete onu drugu stranu.

Izrazite ljubav preko Flickr mreže

Flickr je mreža za razmjenu fotografija. Kako slika govori više od tisuću riječi, znate što vam je činiti. Kreirajte korisnički račun, ispunite svoju stranicu s vašim “ljubavnim” fotografijama i pošaljite link svojoj voljenoj osobi. Uvjereni smo kako će iznenađenje biti ugodno, a nagrada će već uslijediti.

Izrazite ljubav preko YouTube-a

Snimite se video kamerom ili mobitelom u kojem izražavate svoju ljubav i svoj video uradak pošaljite na Youtube. Neka svi znaju koliko se volite! Ne zaboravite voljenoj osobi poslati link gdje se nalazi vaš ljubavni video.

Pošaljite seksi email

Ovo je takozvana “online stara škola”. Pošaljite romantičnu poruku putem emaila, MSN-a, Skype-a i sličnih mreža na kojima je prijavljena vaša voljena osoba. Naravno, poruku možete “začiniti” gore navedenim multimedijskim sadržajima kako bi potaknuli voljenu osobu što je čeka kad se vidite, kada padne mrak. Slobodno maštajte i budite kreativni.

Foto: Theos/Shutterstock