Kako popraviti odnos s partnerom

par u krevetu

Svađe u vezama su normalna stvar, ali ipak ponekad prerastaju u žestoke svađe, koje nisu nikako dobre za vezu. Pa tako nakon dana i dana jakih svađa, partneri se počinju udaljavati i to toliko da se čine jedan drugome kao stranac.

No, ako naučite gledati na razlike partnera s vedrije i pozitivnije strane, vidjet ćete koliko se vi i vaš partner ipak nadopunjujete i da su razlike među vama potrebne, kako bi imali savršen sklad. Kako bi mogli popraviti komunikaciju sa svojim partnerom, te kako bi vaš odnos bio bolji, donosimo nekoliko savjeta.

Nije teško pronaći ravnotežu u odnosu, ali ako ste žena, trebali bi se prestati toliko truditi da budete kontra svoje prirode. Ako ćete pretjerano pokušavati biti isti kao i vaš muškarac, nećete biti sretne nimalo i vaša veza će sigurno završiti neslavno. Savjetujemo vam da budete ono što jeste te da što više njegujete svoju ženstvenu stranu, kako bi jasno i glasno znali reći što zapravo želite u vezi i koje su vaše potrebe.

Između muškarac i žena postoji očigledna razlika, koja postoji kako bi se upotpunjavali. Što prije prestanete ignorirati činjenicu da ste različiti, to će vam prije biti lakše savladati neke od problema u vezi. Naučite prepoznati i prihvaćati razlike, kako bi vaša veze uspjela.

No, koliko god muško ženski spol bio različit, toliko postoji i sličnosti među njima. Svaku sličnost između muškarca i žene treba cijeniti! Kako bi se vaš partner osjećao posebno, trebate ga znati cijeniti, kao što mu to trebate i pričati. Nikada komplimente i pohvale ne zadržavajte za sebe nego ih iznosite što je češće moguće jasno i glasno.

Ako se vi u svojoj vezi ne osjećate dovoljno cijenjeno, pokušajte to ne nabijati vašem partneru na krivi način. Kako bi partneru jasno dali do znanja kako se osjećate te kako bi promijenili ponašanje koje vam smeta, preporučujemo vam da mu skrenete pažnju na trenutke kada mu vi pokazujete svoju pažnju te mu na tako ukažite zašto se on u vašem društvu osjeća cijenjeno, a vi u njegovom ne.

Za sve postoji rješenje, samo je potrebno malo truda i razumijevanja!

Autor: A.Z., Foto: vgstudio/Shutterstock