Kako nositi pepita uzorak

pepita uzorak

Preplavio nas je pepita uzorak  i svi su jednostavno poludili za njim! Presudnu ulogu u tom ludilu imala je Lady Gaga koja je svoj modni izričaj pokazala u obliku pepita uzorka od glave do pete. Lady Gaga odlučila se zabaviti pepita uzorkom za jednu poznatu emisiju.

Pepita tkanina sačinjena je od vune i kroz povijest su ju nosili pastiri kao ogrtače. Tridesetih godina prošlog stoljeća pepita je postala tkanina bogatih i aristokracije. Christian Dior 1959. uzima pepito tkaninu u svoje ruke i ona vrlo brzo postaje njegov nepresušni izvor inspiracije.

Ovaj trend je posebice postao popularan 90-tih godina. Najpoznatija kombinacija pepita uzorka je crna i bijela, ali u zadnje vrijeme postaju sve više popularne kombinacije u električno plavoj boji i zagasito smeđim bojama. Uz crno bijelu kombinaciju pepita uzorka najbolje odgovara crvena boja. Zato osim crvenih cipela u svoj look ubacite i torbicu u toj boji i rajf ili traku za kosu.

Pepita uzorak je bezvremenski trend kojeg vole sve žene. Najbolja stvar kod pepite je da se odlično prilagođava svakoj kombinaciji, elegantna je, a ako želite biti upečatljivi nosite je na što većem komadu odjeće. Poželjan u svakom ormaru, osobito ako se nalazi na haljini retro kroja koji još više naglašava ženstvenost.

Pepita uzorak je idealan za dnevne kombinacije kao i za večernje. Za dnevne kombinacije nosite sitan uzorak jer ćete biti manje upečatljive ili samo jedan detalj u pepiti. Za večernji izlazak izaberite retro haljinu s velikim uzorkom. Uz haljinu će vam idealno pristajati cipele crvene boje te klasična kožna jakna.

Odaberite neki pepita komad i budite moderni i glamurozni. Ako ne želite previše ekspermentirati i želite samo malo osvježiti garderobu odlučite se za modni detalj s pepita uzorkom kao što je torbica, traka za kosu, kapa, marama ili rajf. Sigurno nećete pogriješiti.

Autor: D.K., Foto: Marcin Sylwia Ciesielski/Shutterstock