Grubi seks prakticirajte samo uz dogovor

grubi sex

Vođenje ljubavi je sastavni dio života parova i dok se većina drži onih uobičajenih položaja u seksu, drugi malo hrabriji se odlučuju na grublji oblik seksa. Da se krivo ne shvati, grubi seks ne mora uključivati nasilje, osim ako vi to baš želite, on može biti onakav kakvim ga vi i vaš partner odredite, odnosno postavite granice do kuda ćete ići.

Blago sadističko ponašanje postalo je sve uobičajnija pojava u spavaćoj sobi. Bitno je da se prije dogovorite sa partnerom, ako želite grube riječi ili neke rekvizite, s tim da parovi koji se jako dobro poznaju, prakticiraju ovakav seks bez ikavih dogovora, jer već znaju što oboje žele.

Ovakvu temu da si ne uništite osjećaj prije samog odnosa je najbolje započeti kod ljubljenja kad još niste prešli na glavnu stvar, znači kad vam počne predigra. Možete početi s ljubljenjem i onda laganim grickanjem počevši od vrata prema dolje, malo jače masirati prsa, grickati bradavice, bedra i stražnjicu. Također možete probati ako to vaša partnerica želi, povlačit je za kosu, tako da je na neki način kao prislite da sjedne na vas, jer većina parova smatra da se na taj način najdublje ulazi.

Isto tako mnogi parovi vole lisice, vole taj dojam nadmoći koji im stvara, mnogi se odlučuju za psovanje. Recimo da ima puno načina kako prakticirati grubi seks na obostrano zadovoljstvo.

Ono što je bitno napomenuti, kao kod svega tako i ovdje da treba postojati dogovor između partnera. Trebate oboje biti suglasni s tim da želite unijeti nešto novo u svoj seksualni život. Znači bitna je komunikacija bez koje nema zadovoljstva apsolutno ni u čemu, pa tako i u seksu, jer nema gore stvari da prešutite svom partneru što volite, a što ne i tako ga ostavite u zabludi da volite njegov način zavođenja. Budite svjesni da vaš partner ne može čitati misli i ako ne razgovarate tada nećete imati kvalitetan seksualni život što može završiti loše, jer ćete se oboje osjećati kako ne znate zadovoljiti jedno drugo. Sve može biti poprilično jednostavno na obostrano zadovoljstvo samo si morate dati truda.

Foto: vita khorzhevska/Shutterstock