Čipkaste haljine uvijek su u modi

žena u čipkastoj haljini
Žena u čipkastoj haljini, Foto: Natalya Smagina/Shutterstock

Možete primjetiti kako su se tijekom godina modni trendovi mijenjali i ne samo to, pored toga modni dizajneri diljem svijeta potrudili su se isvaki put izaći sa ponekim modelom koji ne samo da šokira nego ujedno najavljuje i novu modnu revoluciju. Pored svih novosti u svijetu mode s kojima ste se mogli susresti tu su i oni modeli koji su uvijek prisutni i koji nikada nisu prestali biti moderni, a samim time nikada nisu ni izašli iz modernih okvira.

Kada bi se krenulo pričati o svojevrsnoj klasici čipkaste haljine bi svakako zauzele svoje mjesto u tom elitnom društvu. Naime ako niste znali radi se o odjevnom predmetu za kojeg su se mnogi složili kako predstavlja pravi high fashion budući da se naučio adaptirati svakom modnom kriku.

Njihova popularnost upravo leži u činjenici kako ih možete nositi za više prilika bilo da se radi o svečanim događajima kao što je vjenčanje, doček najluđe noći u godini, ili možda izlazak na večeru u jedan od brojnih restorana. Njih teško da ćete možda obući na poslovni sastanak, ali zato ih možete rezervirati za sve posebne situacije.

Najbolje od svega što su se u zadnje vrijeme pojavili modeli koje čak možete kombinirati za svakodnevne situacije kao što je odlazak u grad na kavu sa najdražim prijateljima. Pogrešan je način razmišljanja kako ih se može nositi samo tijekom toplih mjeseci.

U zadnje vrijeme pojavili su se modeli koji se mogu nositi čak i za vrijeme hladnih zimskih dana, a to se može najviše zahvaliti vrhunskim modnim kućama, odnosno dizajnerima kao što je Valentino koji je najzaslužniji za njihovu veliku popularnost.

Postoje svakakvi modeli prilagođeni za svaki džep, a, mogu ih nositi razni uzrasti, pa čak i vaš mali anđeo. Za djecu su osmišljeni modeli koji su se prije svega usmjerili na zaigranost i prije svega simpatičnost,a kako i ne bi kada se ipak radi o najmlađima.

Haljine dakle mogu kombinirati malo ozbiljnije gospođe, zatim malo mlađe dame i naravno djevojke. Odlučite li kupiti čipkastu haljinu slobodno krenite u shopping i provjerite koji je model najbolji za vas, onaj koji najbolje odgovara vašoj osobnosti.

Autor: S.Š.  Foto: Natalya Smagina/Shutterstock