Odjeća za niske žene

modni savjeti

Mnogi smatraju kao su visoke žene privlačnije od onih nižih rastom. No istraživanja su pokazala, da niske žene imaju više uspjeha kod muškaraca. Kako god, ukoliko ste jedna od nižih osoba, u nastavku vam donosimo par savjeta kako da svojom garderobom učinite da izgledate više.

Nižim ženama najbolje odgovara odjeća veselih boja, no nećete pogriješiti ni ukoliko za vrijeme ljetnih mjeseci na sebe odjenete odjeću pastelnih boja. Najbolji ipak izbor od svih boja za niske žene je jednobojna garderoba.

Ono što bi svakako trebale izbjegavati žene niske rastom, je veliki i krupan nakit, koji je sve popularniji. Ukoliko želite odati dojam izdužene linije, ukrasite se i upotpunite odjevnu kombinaciju sa nakitom koji pada do trbuha, a koji će vam ujedno dati i najbolji efekt na odjeći.

Dužina vaših haljina i suknja ne smije biti ispod koljena. Izduženu liniju najbolje je postići noseći suknje sa dubokim strukom, te kombinirajući ju sa cipelama na visoku petu.

Mnoge žene griješe kada misle da će ih samo visoke potpetice učiniti višljima, no to nije točno. Čak i štikla koja je napravljena od prosječne višine, može vizualno izdužiti ženu.

Jedan modni detalj na koji trebate pripaziti da ne bude predegutantan, a koji će sigurno izdužiti vašu liniju je dekolte. Dekolte u bilo kojem obliku će izdužiti liniju vrata.

Nosite odjeću koja vam je pripijena uz tijelo, te izbjegavajte prugaste dizajne i široke modele. Nosite kapute i balonere, strukirane haljine i suknje visokog struka, te cipele na petu.

Pokušajte se ne osjećati manje vrijedno u društvu zbog svoje visine, nego svoju različitost iskoristite za dokazivanje vaše posebnosti i snage. Prethodne savjete nije teško ispuniti, no obući se na barem jedan način od ponuđenog, za vas će biti promjena. Ali dobra promjena, koja će pozitivno utjecati na vas, kako fizički, tako i fizički. Uživajte u sami sebe i volite se, pa će i drugi vas.

Autor: A.Z., Foto:Ariwasabi/Shutterstock