Najefikasnije oglašavanje apartmana na internetu

Apartman u Hrvatskoj, Foto: Evgeniya Moroz/Shutterstock

Zadnjih godina na internetskoj sceni vezanoj uz turizam pojavilo se mnoštvo kataloga koji nude povoljno oglašavanje vaših apartmana. Međutim, pri odabiru kataloga gdje biste željeli oglasiti svoje apartmane treba biti veoma oprezan jer dosta tih kataloga je praktični bezvrijedno i vrlo vjerovatno nećete dobiti niti jedan jedini upit sa takvih kataloga. To znači da je vaša investicija bačena u vjetar.

Apartman u Hrvatskoj, Foto: Evgeniya Moroz/Shutterstock

Razlog zbog kojeg pišemo ovaj članak je prvenstveno taj što se nakon dugo vremena pojavio jedan nesvakidašnji i inovativan turistički projekt na kojeg bi svakako trebalo obratiti pažnju. Svi dosadašnji katalozi bili su potpuno jednaki sa nekim malim različitostima u smislu dizajna stranice, ali princip je kod svih bio jednak kao i izvedba.

Naime radi se o ponudi privatnog smještaja direktno na Google mapi gdje potencijalni gosti mogu na lak i jednostavan način pretražiti svoju željenu destinaciju. Stranica je vizualno izuzetno atraktivna i efektivna. Pretraživanje smještaja je maksimalno pojednostavljeno. Svaka smještajna jednica je označena strelicom, te klikom na tu strelicu dobijemo osnovne informacije o smještaju sa galerijom slika te kontakt podacima vlasnika objekta. Isto tako vlasnika možemo kontaktirati i putem jednostavnog kontakt formulara.

Ukoliko se bavite iznajmljivanjem apartmana ovo je stranica na koju biste svakako trebali obratiti pažnju i gdje biste trebali uvrstiti svoju turističku ponudu. Svi koji su zainteresirani stranicu mogu vidjeti na ovome linku: Apartmani Hrvatska