Kako ženu ili curu nagovoriti na jutarnji seks

Jutarnji seks, Foto: OtnaYdur/Shutterstock

1. Pripremite se za jutro

Najbitnije je da nemate loš zadah jer ćete time partnericu samo još više odbiti. Zbog toga još kad krenete leći na noćnom ormariću ostaviti pepermint bombone koje će vam ujutro biti od velike koristi. Također, pri ruci imajte i paketić kondoma odnosno kontracepcijskih pilula.

2. Postavite ‘unutarnji alarm’

Ukoliko ujutro morate na posao potrudite se da se probudite što ranije kako biste imali dovoljno vremena da uživate u ljubavnim igrarijama s partnericom, a da pri tome ne razmišljate o tome kako morate na posao.

3. Budite nježni

Partnericu uvijek budite nježnim dodirom ili poljupcem. Lagano je milujte ili se nježno igrajte s njenom kosom, jer žene ipak vole kada ih nježno, uz vreli poljubac, probudite. Učinite da se osjeća voljenom čim otvori oči i zasigurno neće odbiti jutarnji seks

4. Učinite da se osjeća poželjnom

Žene mnogo brinu o svom izgledu i ujutro dok se bude često pomišljaju na to kako izgledaju. Zbog toga učinite da se vaša partnerica osjeća poželjnom. Šapnite joj kako je lijepa ujutro dok se budi, recite joj da je želite iako joj je kosa neuredna ili ima loš jutarnji zadah, te da volite njenu prirodnu ljepotu i da je želite bez obzira na to kako ujutro izgleda.

Foto: OtnaYdur/Shutterstock