Znate li što je natalni horoskop

natalni horoskop
Natalni horoskop, Foto: Jovan Nikolic/Shutterstock

Natalni horoskop se temelji na našim podacima o rođenju i kao takav se smatra osobnim horoskopom. Natalni horoskop prikazuje naše intelektualne sposobnosti, sklonosti u životu, interakciju sa okolinom, emocije, poslovni uspjeh itd. Zanima li vas malo više tu je nekoliko zanimljivih informacija.

natalni horoskop
Natalni horoskop, Foto: Jovan Nikolic/Shutterstock

Isto tako nam može pomoći da saznamo više o tome kakvi smo kao osobe, kako fukcioniramo, kako se okolina odnosi prema nama te kakve su nam predispozicije bilo na emocionalnom, obiteljskom, ili poslovnom planu. Mogli bi reći da objašnjava sve one stvari koje nas najviše zanimaju o našem životu.

Kad želite izraditi natalni horoskop potrebno je imati točne podatke, znači morate znati datum, mjesto i sat rođenja. Ako želite usporedni horoskop, potrebni su podaci od vašeg partnera datum, mjesto i sat rođenja.

Računanjem horoskopa dolazite do natalne karte koja u svijetu astrologije predstavlja vaš rodni list ispisan u trenutku vašeg rođenja. Recimo da se gleda prema položaju planeta. Natalna karta govori kakva je naša energija, za što ste više, a za što manje talentirani, dali ste tvrdoglavi, lijeni, kreativni, znači kakvi ste kao osobe.

Treba napomenuti da za računanje natalnog horoskopa ne treba računalo. To se radi ručno uz individualni pristup svakom horoskopu sa otprilike 10 stranica teksta uz koji naravno ide i vaša natalna karta.

Natalni horoskop možete naručiti za sebe, svoje prijatelje, članove obitelji, pa tako i za dijete. Uz natalni horoskop postoji puno kontroverzi vezano uz to dali je to istina ili nije, odnosno dali se uz pomoć karte može odrediti vaš karakter i generalno situacija u okolini koja nas okružuje.

Dovoljno je reći kako smo svi različiti i kao takvi funkcioniramo, s tim da jedni od nas svoj život planiraju prema čitanju iz karata dok drugi to prepuštaju sebi i svom instinktu. Rekli bi da nema ništa lošeg u računanju u ovom slučaju natalnog horoskopa, to je samo jedna zanimacija više u životu.

Foto: Jovan Nikolic/Shutterstock