Smajlići na Facebook-u

smajlići na facebooku

Facebook je jedna od najpopularnijih društvenih mreža, koja je zaludila cijeli svijet, bez obzira na spol i dob čovjeka. Na Facebooku postoje mnoge mogućnosti koje ljudi vole koristiti.

Jedna od najupotrebljivijih stvari na Facebook-u je dopisivanje. Od samih početaka Facebooka do danas, mogućnost dopisivanja je unaprijeđena, te osim samih slova i brojeva, za vrijeme dopisivanja postoji mogućnost upotrebe takozvanih smajlića.

Smajlići su zapravo znakovi koje ukoliko nemate instalirane na svom uređaju, kojim se koristite za vrijeme korištenja Facebooka, možete napraviti i sami, uz pomoć znakova na svojoj tipkovnici. Zahvaljujući smajlićima možete izraziti svoje osjećaje više nego prije i pomoću simpatičnih emotikona dati do znanja kako se trenutno osjećate.

Donosimo vam nekoliko najkorištenijih i najjednostavnijih smajlića, koje nije teško napraviti putem tipkovnice. Potrebno je malo mašte i truda.

? ? :(

? ? :D

? ;)

poljubac :-*

? 8)

uzrujanost >:O

morski pas (^^^)

bez emocija -_-

vrag 3:)

plakanje :'(

srce <3

pingvin <(“)

:) ?

začuđenost :O ?

jezik :P

sunčane naočale 8-)

zbunjenost o.O O.o

pacman :v

anđeo 0:)

nesigurno :/

robot :|]

kiki ^_^

Kao što vidite najpoznatije smajliće nije problem napraviti, te ukoliko slučajno nemate instaliran program za skidanje smajlića, ili jednostavno nemate tu mogućnost, sami si možete pomoći i biti u tijeku s vremenom.

Ukoliko još uvijek nemate Facebook korisnički račun, otvorite ga, jer je to potpuno lako, a ubrzo ćete shvatiti i koliko je zabavno.

Ono što vam je za početak potrebno kako bi otvorili svoj FB korisnički račun, je valjana e mail adresa. Kada se registrirate kao novi korisnik, uvijek možete uređivati svoj profil, te se možete povezati sa svojim prijateljima i ljudima koje poznajete, putem regionalne mreže kojoj se možete priključiti.

Korisnike FB mreža potiče da šalju svoje fotografije, omiljene knjige, osobne informacije, omiljenu glazbu i filmove.

Za veliku popularnost Facebooka su zaslužni i profili s pravim imenom i prezimenom, kao i autentične informacije o svakom pojedinom profilu.

Ukoliko vam nakon nekog vremena Facebook društvena mreža dosadi, te vam više ne bude interesantno provoditi vrijeme na njoj, vi se možete u sekundi maknuti s iste, tako da obrišete svoj profil na FB, dodavajući naredbu Facebooku za to. Nakon zahtjeva za brisanje Facebook profila, profil će biti u potpunosti izbrisan, u roku od 14 dana.

Autor: A.Z., Foto: 1000 Words/Shutterstock