Dnevni horoskop - Svi znakovi (7.5.2021.)


Ovan

Strast će biti jača od razuma, što će zauzetima priskrbiti izvjesne probleme s partnerom, a slobodnima otvoriti mogućnost veze utemeljene na fizičkoj privlačnosti, ali i razlikama u temperamentu i načinu života. Na poslu vas čeka intenzivna komunikacija.


Bik

Od ranog jutra u vama će tinjati nemir zbog kojeg nećete moći dugo izdržati na jednom mjestu. Žudjet ćete za druženjem, zabavom i novim doživljajima, a i vaši prijatelji osjećat će se slično kao i vi. Namjeravate li šopingirati, budite oprezni i racionalni.


Blizanci

Večer mnogo obećava pa se za dana nastojte što više odmoriti da biste se pripremili za izlazak. Prijatelji će ustrajati da vas upoznaju s osobom kojoj se sviđate, a vi ćete se držati dosta kruto i distancirano. Kad se malo opustite, sve će vam izgledati drukčije.


Rak

S mnogo entuzijazma planirat ćete budućnost te smjelo započeti nove akcije. Vjerovat ćete u svoj instinkt za posao i ljude. Ukaže li vam se prilika za honorarni posao, nemojte ga odbiti pa čak ni ako vam njegova tematika i nije osobito bliska. Prihvatite izazov.


Lav

U vama će se probuditi želja za promjenom, a čak i ako ste u izuzetno skladnoj vezi, neki neobjašnjiv unutarnji poriv natjerat će vas da flertujete s drugima. Oni koji su slobodni, zbog intenzivnog druženja s prijateljima, propustit će priliku za novu ljubav.


Djevica

Pokazat će se da su vam se isplatili dugotrajni napori i odricanje. Na svoje suradnike djelovat ćete poticajno, a tuđe pohvale i riječi zahvale pokazat će vam da ste na pravom putu. Odlazak u kino ili na kazališnu predstavu dodatno će vam popraviti raspoloženje.


Vaga

Napetost koja će zavladati između pojedinih kolega i vas će ograničavati u poslu. Ako ste nezadovoljni svojim izgledom, napravit ćete konkretne korake da nešto promijenite. Nova frizure ili boja kosa popravit će vam raspoloženje, a godit će vam i tjelovježba.


Škorpion

Suradnja s mlađim, kreativnim osobama poticajno će djelovati na vas. Pri donošenju odluka moći ćete se pouzdati u intuiciju, kao i u pomoć bliske ženske osobe. Želite li ostvariti ljubavni cilj, budite prodorniji i odlučniji; zadovoljstvo će biti obostrano.


Strijelac

Očekuje vas napredak u poslu, financijama ili obrazovanju. Pravi je trenutak za ispravljanje pogrešaka, poslovnu prepisku i pregovore. U međuljudske odnose unijet ćete mnogo šarma, spontanosti, druželjubivosti i osmijeha. Posredovat ćete između dvije strane.


Jarac

Veselit će vas putovanja, posebno ako je netko drugi za volanom. Očekuje li vas rodbinsko okupljanje, budite prilagodljivi, inače će vam cijela večer propasti. Kad se nađete pokraj osobe koja vam se sviđa, ne postavljajte suvišna pitanja - prepustite se emocijama.


Vodenjak

Osigurajte vrijeme za omiljene aktivnosti te druženja, večernji izlazak i suradnju s prijateljima. Rasplet jedne situacije ovisit će o čimbenicima na koje nemate utjecaja. Ako se planovi ne ostvaruju željenom brzinom, budite strpljivi. Vrijeme je vaš saveznik.


Ribe

Pojavit će se nepredviđene promjene koje će vam poremetiti planove i dogovore. Ukoliko vaša poslovna situacija zahtijeva ozbiljnost i predanost, nemojte dopustiti da vam pažnju odvlači nešto drugo. Imate li kućnog ljubimca, morat ćete se malo više njime baviti.