Dnevni horoskop - Svi znakovi (27.7.2021.)


Ovan

Odlučite što želite, i ne podliježite mišljenju drugih kad je ljubav u pitanju. Ono što vas tišti ili uznemiruje nećete moći lako podijeliti s bliskom osobom, ali vam se savjetuje da pokušate. Ako vam je neophodna nova garderoba, obavite šoping u inozemstvu.


Bik

U poslovnom pogledu osjećat ćete da ste na prekretnici. Bit ćete upućeni u nove poslovne projekte, ali oni će zahtijevati i velike izdatke. Promjene u obiteljskoj sredini neće vam ići naruku. Bolest ili ozljeda člana obitelji zahtijevat će i vaš angažman.


Blizanci

Uzrujat će vas nečija tvrdoglavost i potpuno pomanjkanje tolerancije. Pokušat ćete zadržati samokontrolu, no nećete dugo izdržati. Najbolje je da se udaljite od osoba koje vas iritiraju te da se ne uplićete u sukob koji vas se direktno ne tiče. Bavite se hobijem.


Rak

Sudjelovat ćete u napetoj raspravi s poslovnim suradnicima i ortacima. Reagirat ćete brzo i spretno se izvući iz nezgodne situacije. Mogli biste se uplesti u ljubavni trokut iz puke znatiželje ili, pak, iz nemoći da se suprotstavite svojim tjelesnim porivima.


Lav

Ne dozvolite da vas netko isprovocira tijekom jutra. Mogli biste se naći u slučajnom razgovoru s osobom koja će raspolagati povjerljivim informacijama o radu vaše firme. Govorimo li o zdravlju, prehrana na bazi biljnih vlakana ublažit će probavne smetnje.


Djevica

Nedostajat će vam radnog elana i koncentracije, posebno ako je dan stvoren za uživanje u ljetnim aktivnostima. Interes partnera za neke vaše suradnike u vama će probuditi veliku sumnju. Ne lutajte mislima; radije se usredotočite na poslove koje ne možete odgoditi.


Vaga

Zahvaljujući diplomatskim i verbalnim sposobnosti, uspješno ćete riješiti poslovni problem. Upoznat ćete osobu koja bi vam mogla postati koristan suradnik. Ukoliko ste u potrazi za povoljnim uvjetima kreditiranja, bit ćete zadovoljni razgovorima s bankarima.


Škorpion

Što prije shvatite da možete podijeliti odgovornost s kompetentnom osobom, brže ćete doći do cilja. Uputi li vam netko kritiku, prihvatite je kao očitovanje dobre namjere i razmislite što biste mogli promijeniti. Budućnost ljubavne veze ovisit će o vašem trudu.


Strijelac

Pronaći ćete malo vremena za sebe i ono što vam predstavlja zadovoljstvo, a ni vaši vas ukućani neće previše gnjaviti. Ne ignorirajte pozive prijatelja na druženje jer vas dobra zabava očekuje tamo gdje najmanje očekujete. Budite otvoreni za nova poznanstva.


Jarac

Okolina će vršiti veliki pritisak na vas, naročito ako se niste držali rokova i dogovora. Neke osobe pokazat će se u gorem svjetlu nego što ste očekivali. Isplatit će vam se strpljivost stoga ne gubite živce zbog osoba ili situacija na koje ne možete utjecati.


Vodenjak

Osjećate svakom porom svog tijela da ste spremni na promjene i da se možete nositi s izazovima. Kupujete li ili iznajmljujete stan, uspostavit ćete suradnju s agencijom koja vam može pomoći. Izvjesna je privlačnost na prvi pogled, kao i brzi slijed zbivanja.


Ribe

Pod utjecajem povoljnih poslovnih promjena, bit ćete dinamični i svestrani. Uspješno ćete obaviti i nekoliko zadatak u isto vrijeme. Može se dogoditi da novčano stanje povećate honorarnim poslom. Dobre vijesti stižu i preko osobe kojoj ste svojedobno pomogli.