Dnevni horoskop - Svi znakovi (17.12.2018.)


Ovan

Jasno ćete prepoznati svoje unutarnje želje i potrebe, no bit ćete i svjesni da još nemate pravu priliku da ih zadovoljite. Pomažući prijateljima na neko vrijeme zaboravit ćete na svoje probleme. Osjetit ćete se korisnima i to će vam pojačati samopouzdanje.


Bik

Poboljšat ćete komunikaciju s poslovnim ortacima i suradnicima. Profesionalni susreti bit će vam važni zbog projekata koje namjeravate pokrenuti. Jedan kolega izaći će vam ususret, no budete li tražili previše od njega, mogao bi se naglo povući. Ne pretjerujte.


Blizanci

Obiteljski odnosi bit će prožeti nerazumijevanjem i netolerancijom, a niti na radnom mjestu neće vladati harmonija. Moguća su određena ograničenja, ponajviše kod onih koji su očekivali vijesti o sezonskom poslu ili skorom napredovanju. Naoružajte se strpljenjem.


Rak

Nećete imati puno volje za rješavanje problema, pa ni onih posve benignih. Sve će vam se činiti komplicirano i uzaludno, naročito emocionalna pitanja, ljubav i brak. Ne smijete dopustiti da vas strah od poraza spriječi u nastojanju da ostvarite ljubavnu sreću.


Lav

Dan će obilježiti ljubavni nesporazumi i sklonost preuveličavanju problema, a kod mnogih i neosnovana ljubomora prema partneru. U profesionalnom životu imat ćete više sreće. Tražite li novi posao ili se želite izboriti za bolji status, ostavit ćete dobar dojam.


Djevica

Ostvarit ćete dobar odnos s kolegama čije mišljenje cijenite, a za ostale vas neće biti puno briga. Bez obzira na obveze, pronađite vremena za ugodnu šetnju, šoping ili druženje s prijateljima. Nova garderoba omogućit će vam da se prikažete u drukčijem svjetlu.


Vaga

Vaše će aktivnosti biti plodonosne, bolje ćete se slagati s okolinom, a i bolje ćete se organizirati. Svojom tolerancijom, vedrinom i srdačnošću doprinijet ćete boljem poslovnom ugođaju i kvalitetnijoj suradnji. Vratit će vam se ono što ste uložili u ljubav.


Škorpion

Očekuju vas povoljne promjene u ljubavnom životu i stabilniji odnosi s bližom okolinom. Porast će vam samopouzdanje i energija. Smiješe vam se novi izvori zarade, samo pazite da ne prihvatite zadatke koji bi mogli ugroziti važan projekt na kojem sudjelujete.


Strijelac

Vaše sumnje glede nečije stručnosti odagnat će razgovor u kojem ćete dobiti važne informacije. Kontakti s financijskim i državnim institucijama pružaju vam pravi uvid u situaciju. Tijekom večeri moguć je nenajavljeni posjet drage osobe koju dugo niste vidjeli.


Jarac

Imat ćete poteškoća s koncentracijom, naročito radite li posao koji vam nije drag ili, pak, zahtijeva veliku preciznost. Previše iskrenosti u poslovnim pregovorima moglo bi vas vratiti korak natrag pa se radije suzdržite od odgovora na neka neugodna pitanja.


Vodenjak

Ne trošite vrijeme na razgovore za koje osjećate da neće iznjedriti željena rješenja. Objektivan pristup i informiranost put su do uspjeha. Racionalnost će doći do izražaja i u ljubavi. Otrgnut ćete se impulsu da se upustite u flert s osobom sumnjivog morala.


Ribe

Vaši će osjećaji biti intenzivni. Voljenoj osobi nećete dati mira, a ako ste slobodni, probudit će se poriv za zavođenjem. Da biste ostavili što bolji dojam na osobu koja vam se sviđa, pojavit ćete se u najboljem izdanju i angažirat ćete prijatelje da vas hvale.