Dnevni horoskop - Svi znakovi (19.1.2020.)


Ovan

Dopustite osjećajima da izađu iz vas. Pokaže li suprotna strana da joj mnogo značite, nemojte biti suzdržani i kontrolirani jer će to izgledati kao odbijanje. Na financijskom planu moguće je nepromišljeno trošenje kad su posrijedi tehnika, odijevanje i ljepota.


Bik

Planirate li na putovanje, valjana financijska konstrukcija bit će ključna. Porast poslovnih obveza stavit će vas u nezavidnu poziciju. Osobito ako ste žena, profesionalne ambicije morat ćete privremeno staviti na stranu zbog djece i zahtjeva obiteljskog života.


Blizanci

Koncentracija će vam biti dosta loša pa biste mogli previdjeti neke dragocjene podatke. Mašta će vam raditi punom parom, a ono što će nedostajati bit će smisao za realnost. Poslijepodnevne sate iskoristite za odlazak u kupovinu, posjet frizeru ili kozmetičarki.


Rak

Jutro posvetite čišćenju, sitnim popravcima na automobilu ili odšetajte do tržnice i nabavite svježe namirnice za ručak. Mlađi će provesti dan u iščekivanju poziva za izlazak. Čak i ako izostane, nemojte večer provesti sami. Zabavit ćete se u društvu prijatelja.


Lav

Odnos s nadređenima bit će narušen vašom tvrdoglavošću i njihovim ustrajanjem na nepotrebnim poslovima. Stjecajem okolnosti bit ćete uvučeni u sukob koji vas se ne tiče previše. Ne dopustite da drugi utječu na vas i ne pokazujte pred rivalima svoje slabe točke.


Djevica

Bit ćete energični, dobro rapoloženi, odlučni i uporni. Suočavat ćete se spremno sa svim izazovima, a probleme ćete rješavati u hodu, nalazeći pritom vremena za odmor, ugodu i zabavu. Partner vam je velika podrška, a zatreba li, računajte i na pomoć drugih.


Vaga

Pokažite voljenoj osobi koliko vam znači, i to ne samo u trenucima koje provodite udvoje. Partner će prihvaćati vaše odluke i želje, a iznenadit će vas i njegovo iskreno zanimanje za vaše planove. Zateknete li se u društvu nepoznatih osoba, oduševit ćete ih.


Škorpion

Komunikacija s poslovnim partnerima i osobama iz privatne sredine bit će prožeta ljubaznošću i međusobnim uvažavanjem. Uživat ćete u kreativnoj suradnji s kolegama, čak i više nego u samostalnom radu ili funkciji nadređenog. Budite aktivni, bavite se sportom.


Strijelac

Ako niste podmirili svoje obveze, suočit ćete se s novčanim problemima. Ne padajte pod pritisak prijatelja i ne dozvolite nekome da vas uvuče u mrežu ogovaranja. I sami sputajte radoznalost i ne zavirujte u tuđe živote; fokusirajte se na sebe i svoje ciljeve.


Jarac

Nastojat ćete zaštiti ljubavni život od negativnih utjecaja pojedinih članova obitelji. Ako ste usamljeni, nemojte propustiti izlazak sa starim društvom. Osjetit ćete da vam se vraća optimizam i da stvari nisu tako negativne kako su u jednom trenutku izgledale.


Vodenjak

Voljena osoba neće vam uzvratiti osjećaje, a vaše uporno navaljivanje samo će je još više odbiti od vas. Nećete biti naročito raspoloženi za veće društvo pa ne forsirajte izlazak van samo da biste drugima udovoljili. Opustit će vas čitanje i gledanje filmova.


Ribe

Zadržite objektivni odmak od informacija koje ćete dobiti iz neprovjerenih izvora i u razgovorima uz kavu. Poslovni pritisak ublažit ćete fokusiranjem na neodgodive zadatke. Provjeravajte važne podatke. Ako ste na moru, čuvajte novčanik, mobitel i dokumente.