Dnevni horoskop - Svi znakovi (24.5.2019.)


Ovan

Unatoč dobrim namjerama, ne pokušavajte druge uvjeravati u to što bi trebali učiniti. Prešutite ono što želite reći djetetu, jer će vaše riječi imati negativan učinak na njegovu motivaciju i samopouzdanje. Netko vam se želi približiti i povjeriti jednu tajnu.


Bik

Imate li teškoća u komunikaciji s voljenom osobom, okrenite se poslovnoj strani života. Tu biste mogli postići više uspjeha i zadovoljstva. Budite poduzetni i prodorni, obavite što više radnih zadataka, sastanaka i razgovora ne ostavljajući ništa za drugi dan.


Blizanci

Iznenadna prilika za poboljšanje zarade umnogome vam olakšava financijsku situaciju. Moći ćete podmiriti jedan dug i smanjiti minus na računu. Planiranje troškova bit će dobar model štednje, osobito ako odustanete od kupovine na rate. Konzumirajte više povrća.


Rak

Želite li zadržati samostalnost u djelovanju, odlučnije branite svoje stavove. U situaciji pregovora osjećat ćete da ste na skliskom terenu te da morate argumentirano braniti svoje tvrdnje. Moguće je da će vas privući osoba s kojom nije moguće uspostaviti vezu.


Lav

Pod utjecajem novih okolnosti, promijenit ćete svoj svjetonazor, a ni mišljenje o nekim bliskim osobama i suradnicima neće biti isto. Pokazat ćete dosta inicijative u području bankarstva te kod iznalaženja sponzora i kreditora. Mnogi će vam vjerovati na riječ.


Djevica

Vaše će reakcije biti pomalo nagle, a nekim vašim kolegama i posve neočekivane. Pokazat ćete dosta odlučnosti i volje da izađete nakraj s onim što vas muči, kao i da osobama koje vas iritiraju kažete ono što mislite o njima. Svoju intimu zadržat ćete za sebe.


Vaga

Povećane su šanse da pronađete posao u tvrtki koja surađuje s inozemstvom te osnažite neke veze i poznanstva. Svojom mirnoćom i strpljenjem stišat ćete sukobe koji tinjaju između pojedinih kolega. Članovi obitelji pokazat će vam da cijene sve što radite za njih.


Škorpion

Pokazat ćete drugima svoju humaniju i nježniju stranu. Šarmom i ljubaznošću pridobit ćete i one koji vam nisu baš naklonjeni. Ako ste sami, osjećaje bi vam mogla probuditi osoba s kojom surađujete ili netko koga srećete u blizini svog stana ili radnog mjesta.


Strijelac

Optimizam i dobro raspoloženje neće vas napuštati tijekom cijelog dana. Iskoristite svaku dobru priliku i izvucite najbolje iz onoga što vam se nudi. Budite smjeli i direktni, zatražite ono što mislite da vam pripada ili poziciju koja će vam više odgovarati.


Jarac

Nećete se nervirati ako se stvari ne budu odvijale onako kako ste očekivali - bit ćete uvjereni da će sve dobro završiti. Ukaže li vam se prilika za ugodno druženje, iskoristit ćete je bez obzira jeste li slobodni ili ne. Dobro ćete se sporazumjeti sa strancima.


Vodenjak

Bit ćete tajnoviti, zatvoreni i sumnjičavi pa vaši sugovornici neće moći dokučiti što mislite i osjećate. Na pomolu je dobra poslovna prilika, osobito radite li u nekoj financijskoj ustanovi. Rješavate li pitanje novčane prirode, naoružajte se strpljenjem.


Ribe

Možete se nadati povoljnim financijskim vijestima. Netko iz vašeg obiteljskog kruga pokazat će želju da vam novčano pomogne ne tražeći ništa zauzvrat. Čeznete li za stabilnom ljubavnom vezom, trebate biti iskreni prema partneru. On će to znati cijeniti.