Dnevni horoskop - Svi znakovi (18.10.2019.)


Ovan

Istaknut ćete se imaginacijom, kreativnošću i izvrsnom radnom formom. Iznenadit će vas brzina kojom ćete riješiti određene pravne poslove ili doći do određenih dokumenata i važnih papira. Mnogo zadovoljstva pronaći ćete u flertovanju i neobaveznom druženju.


Bik

Uvjerit ćete se da su neki znanci iskorištavali vašu velikodušnost. Zatreba li vam njihova pomoć, zaboravit će da ste im ikad pomogli. Bolje se držite starog društva i prijatelja kojima možete vjerovati. Ne rasipajte novac na ono što vam nije potrebno.


Blizanci

Analizirat ćete svoje i partnerove osjećaje, a u naletu kritike i biti skloni izvlačiti porazne, netočne zaključke. Dajte sve od sebe da održite na visini svoje raspoloženje i borite se protiv neraspoloženja, osobito u trenucima provedenima s ukućanima.


Rak

Uželjet ćete se intimnog druženja s partnerom bez pritiska od strane šefova, roditelja, djece. Tražite li novu ljubav, mogli biste naletjeti na osobu koja će vas koštati dosta živaca jer vam neće moći ponuditi odnos kakav priželjkujete. Ne srljajte u nepoznato.


Lav

Izbjegavajte konfliktne situacije i ne dozvolite da vas netko uvuče u diskusiju. Distancirajte se od osoba koje vam oduzimaju energiju. Ne reagirajte na ljubomorne ispade partnera, a ljubavnu dilemu riješite razgovorom. Iskrenost i argumenti vaši su aduti.


Djevica

Unijet ćete dašak romantike i ljepote u dnevne aktivnosti, a bližnje će oduševiti vaša spontanost. Ako ste na odmoru, uživat ćete u otkrivanju novih uvala, kafića i terasa. Iskra naklonosti prema novom poznaniku bit će obostrana, a razgovor će je produbiti.


Vaga

Dobar prijatelj pomoći će vam da jasnije sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Povjerit ćete mu svoje ljubavne probleme, no neće vam svidjeti njegovo mišljenje o vašem partneru. Poželite li neraspoloženje pobijediti šopingom, kupit ćete i ono što vam ne treba.


Škorpion

U emocionalnim odnosima bit će više topline, odgovornosti i postojanosti. Bit će vam važna ljubavna sigurnost, a pritom nećete žaliti za onim što gubite da biste je ostvarili. Vaš šarm i uvjerljiv nastup donijet će vam dobre ocjene u intervjuu za novi posao.


Strijelac

Vedrinom i prijateljskim nastupom bit ćete osvježenje za svako društvo. S bračnim partnerom postići ćete zajednički jezik oko podjele obveza i financijskih izdataka. Ako ste dugo sami, spremno ćete prihvatiti mogućnost da malo osvježite svoj sentimentalni život.


Jarac

Poslovni pregovori ići će u dobrom pravcu. Lako ćete nalaziti prave riječi i lukavo okrenuti situaciju u svoju korist. Razmišljat ćete o kupnji i prodaji auta i nekretnina te novim investicijama. Imat ćete dosta energije pa je poželjno da je usmjerite na ljubav.


Vodenjak

Mogući su problemi zbog neslaganja s neodgovornim suradnicima koji uživaju izvjesne protekcije nadređenih. Obuzet će vas bijes kad uvidite da ne možete mnogo napraviti i nešto promijeniti. Barem obavite svoj dio posla tako da vam se ništa ne može prigovoriti.


Ribe

Postići ćete dogovor i pronaći rješenje jedne složene situacije. Netko će vam se odužiti za uslugu ili pruženu pomoć. Dobit ćete vijest o skorom potpisivanju ugovora o stalnom radnom odnosu. Boravak na moru prometnut će se u zanimljivu ljubavnu avanturu.