Main navigation

Dnevni horoskop - Svi znakovi (23.1.2018.)


Ovan

Uživat ćete u osjećaju slobode i nesputanosti, a provod s prijateljima bit će vam draži od druženja s partnerom. Vrijeme ćete kratiti flertom i sportskim aktivnostima. Morat ćete više pažnje polagati na svoj privatni život vodeći računa o svim članovima obitelji.


Bik

Osjetit ćete pad energije, no ne smijete zbog toga samo sjediti ili ležati. Nastojte tijekom dana biti umjereno tjelesno aktivni, a prehrana neka bude niskokalorična. Plivajte i opustite se u doticaju s prirodom, usput razmišljajući o predstojećim planovima.


Blizanci

Obiteljske brige loše će se odraziti na vaše raspoloženje. Odvojite posao od privatnog života i ne dozvolite da kolege primijete vašu napetost. Provjeravajte važne podatke, želite li izbjeći previde, a time i opomenu nadređene osobe. Razmislite o putovanju.


Rak

Budite oprezni s novcem, osobito kupujete li dar za vjenčanje ili krećete na bračno putovanje. Muči li vas dilema vezana uz djecu, raspravite problem u otvorenom razgovoru. Iznenadit će vas stavom kojim će dokazati svoju zrelost. Izbjegavajte pričljive osobe.


Lav

Situacija na radnom mjestu ispunit će vas nezadovoljstvom. Nadređeni će vam postavljati nemoguće zadatke, no pokušajte to shvatiti kao izazov, a ne kao njihovu nesklonost. Posvetite više pozornosti rodbinskim odnosima koje ste u posljednje vrijeme zanemarili.


Djevica

Koncentracija će vam biti dosta loša pa biste mogli previdjeti neke dragocjene podatke. Mašta će vam raditi punom parom, a ono što će nedostajati bit će smisao za realnost. Poslijepodnevne sate iskoristite za odlazak u kupovinu, posjet frizeru ili kozmetičarki.


Vaga

Trebat ćete malo više zapeti na radnom mjestu jer će vas nadređeni stalno držati na oku. Premda ćete se sa starim, dobrim prijateljima lako posvaditi i oko banalnih stvari, bez njih neće biti dobre zabave. Ljubavna pitanja morat ćete rješavati brzo i odlučno.


Škorpion

Usprkos vašim naporima i zalaganju, činit će vam se da se niste puno pomaknuli s mjesta. Rado ćete se prebaciti na neki novi posao, no ako ste osuđeni ostati tu gdje jeste, morat ćete se malo i prilagoditi. Kritike šefa ili kolega nastojte što mirnije primiti.


Strijelac

Ispunjeni ste elanom i ambicijom. Bit ćete u prilici dokazati svoje sposobnosti i ostvariti napredak u karijeri, no važno je da ne požurujete stvari. Radite li u većoj skupini, trebate uložiti malo više truda da se prilagodite i zatomite potrebu za dominacijom.


Jarac

Slobodno vrijeme pokušat ćete provesti uz knjigu, no bit ćete odveć nervozni da biste se usredotočili na čitanje. Pazite da ne prihvatite uslugu koja će vas previše obvezati. Moguće je da promijenite mišljenje o nekim bliskim osobama i dugogodišnjim suradnicima.


Vodenjak

Suzdržite se od korištenja kartice, kupnje na čekove i posudbe. Ukoliko se posao ne realizira unatoč dogovorima, othrvajte se porivu za analizama i krenite naprijed. Posao ćete napraviti, ali s drugom osobom. Neke okolnosti otkrivaju se u novom svijetlu.


Ribe

Sputajte poriv za zajedljivim komentarima, ma koliko vas nečiji stavovi izbacivali iz takta. Ispravno postupiti podrazumijevat će taktičnost u kontaktu s roditeljima. Provodite li vikend na moru, potrebna je bolja organizacija vremena i planiranih aktivnosti.