Dnevni horoskop - Svi znakovi (31.10.2020.)


Ovan

Iznenadni sukob s partnerom pokvarit će vam raspoloženje i razbiti koncentraciju na posao ili učenje. Prijatelji i članovi obitelji pokušat će posredovati između vas dvoje, no teško će vas nagovoriti da malo popustite. Negativnu energiju ispucajte tjelovježbom.


Bik

Doživjet ćete ljubavno razočaranje, veza će vam se uzdrmati, a na vidiku neće biti nikoga kome biste se mogli požaliti. Trebate li analizirati promjene koje su se dogodile u posljednje vrijeme, počnite od sebe. Možda biste trebali promijeniti svoje ponašanje.


Blizanci

Dobit ćete informacije koje će motive i prave namjere jedne osobe otkriti u novom svjetlu. Iskoristite priliku za razgovor koji može iznjedriti dobrim poslovnim savjetom. U novoj ljubavnoj vezi osjetit ćete povjerenje i bliskost kakve dosad niste iskusili.


Rak

Nećete biti naročito dobro raspoloženi, a čak ćete se i u velikom društvu osjećati usamljeno. Bit će istaknut utjecaj vaše podsvijesti i unutarnjeg glasa koji će tražiti da ga slušate. Ne budite previše kritični prema onima koji su marljivi, ali i malo površni.


Lav

Neće vam polaziti za rukom prepoznati želje i očekivanja ukućana. Povlačit će se u svoj svijet izbjegavajući razgovor o onome što ih muči. Naglašena je opasnost od brzine i nespretnosti u večernjim satima. Izbjegavajte alkohol i razgovore s neistomišljenicima.


Djevica

Da biste bili zadovoljni rezultatima, ne povlačite se. Prepustite li se struji, dopustite li pojedincima da rade onako kako oni žele, te budete li se sputavali ili odustajali od svojih želja, nećete ništa postići. Imajte više povjerenja u vlastite sposobnosti.


Vaga

Dan će obilježiti konfuzne emocije, prolazno nezadovoljstvo ili nepovjerenje prema nekome tko predstavlja autoritet. Uzalud ćete se boriti protiv neozbiljnost i neodgovornosti pojedinih suradnika. Najbolje bi bilo da energiju usmjerite na ljubavne zagrljaje.


Škorpion

Ljudi za koje ste mislili da ih više nećete sresti, neočekivano će se pojaviti u vašem životu. Bit ćete rastrzani između potrebe da se povjerite nekom bliskom i nastojanja da sve zadržite za sebe. Budite diskretni; ne pitajte previše i ne otkrivajte svoju intimu.


Strijelac

Bez mnogo razmišljanja odbit ćete pozive koji vam nisu po volji; radije ćete biti sami nego u društvu nekoga tko vas nervira. Najbolje ćete se osjećati na mirnom i skrovitom mjestu, daleko od tračeva, licemjerja i lažnih prijatelja. Odbacite negativne misli.


Jarac

Bit ćete rastrgani između posla i prijateljstva. Energije vam neće manjkati, no trebat ćete malo bolje organizirati vrijeme. U potrazi za novim iskustvima, naići ćete na osobe koje će vas ugodno iznenaditi. Poželjno je da na početku ne otkrivate sve svoje adute.


Vodenjak

Imate li emocionalnih problema, potisnut ćete ih toliko duboko da ćete drugima predstavljati oličenje dobre volje i životnog zadovoljstva. Mogli biste se naći u procjepu između partnera i prijatelja. Pokušajte isplanirati dan tako da nađete vremena za sve.


Ribe

Odvojite dio dana samo za sebe i za ono što volite. Ako ste slobodni, bit ćete neodlučni kad se budete trebali izjasniti o osjećajima, naročito radi li se o osobi koju duže poznajete. Ne preporučaju vam se ozbiljni razgovori jer bi moglo doći do ozbiljnog sukoba.