Dnevni horoskop - Svi znakovi (2.3.2024.)


Ovan

Kulturna, umjetnička ili sportska događanja motivirat će vas da budete pokretljiviji, a neke i da planiraju skoro putovanje preko granice. Ukoliko vam je posao povezan s inozemstvom, moći ćete učvrstiti postojeće kontakte i dogovoriti još kvalitetniju suradnju.


Bik

Emocionalna napetost pokvarit će vam dan. Partnerovo ponašanje za vas će biti uglavnom nerazumljivo, a pokuša li on otvoriti neka pitanja koja ga muče, sukob između vas samo će se produbiti. Pojedini članovi obitelji optužit će vas da gledate samo svoje interese.


Blizanci

U potrazi za zabavom naći ćete se u društvu koje vam nikako neće odgovarati. Ne oslanjajte se na hirovite i nestalne osobe jer bi vas mogle razočarati neispunjenim obećanjima. Ako ste na putu, budite strpljivi, mirni i oprezni. Ne žurite da biste došli do cilja.


Rak

U želji da privučete pozornost, mogli biste pretjerati. Netko će dobiti dojam da ste previše arogantni i nametljivi. Osoba koja vam je nekad mnogo značila pokazat će se u negativnom svjetlu. Usmjerite se na one koji vas vole, ne trebaju vam lažni prijatelji.


Lav

Osjećat ćete se psihički stabilnima i mentalno snažnima, a svojom ćete inicijativom udahnuti malo živosti svom braku ili ljubavnoj vezi. Bit ćete spremni na ustupke i uvažavanje tuđeg mišljenja, no nećete dozvoliti da se netko drugi okoristi vašim postignućima.


Djevica

Preplavit će vas vedre misli, zračit ćete optimizmom i samopouzdanjem. U komunikaciji s drugima bit ćete otvoreni i srdačni pa će vas svugdje dočekivati i ispraćati s osmijehom. U privatnom životu preuzet ćete inicijativu i pokrenuti željene ljubavne promjene.


Vaga

Neće vam predstavljati problem uraditi ono što se od vas očekuje, pa i ako to podrazumijeva dodatni napor. Sve što budete davali, davat ćete od srca, vođeni motivom da druge usrećite i da im olakšate situaciju. Ovakav pristup urodit će ugodnim iznenađenjima.


Škorpion

Zbog pomanjkanja strpljenja i povećane nervoze, s ukućanima ćete se svađati i oko sitnica. Mogućnost da na različite načine provedete dan ublažit će vašu unutarnju napetost. Trebat će vam netko ili nešto što će vam okupirati pažnju. Očekuje vas zanimljiva večer.


Strijelac

Povećane su vam mogućnosti za zaradu i poboljšanje profesionalnog statusa. Vaša će kreativnost zadiviti osobe koje imaju moć odlučivanja u vašoj tvrtki. Odlazak u šoping donijet će vam zadovoljstvo. Za mali novac moći ćete dobiti nešto kvalitetno i vrijedno.


Jarac

Poslovni planovi odvijaju se onako kako ste zamislili, a podrška osobe na položaju osigurava vam kontakte i informacije koje vam olakšavaju djelovanje i uspjeh čine izvjesnijim. Netko vam stavlja do znanja da cijeni vaš doprinos i da je svjestan vaših zasluga.


Vodenjak

Iskoristite svoj utjecaj, znanje ili materijalna sredstva kojima raspolažete i angažirajte se aktivnije u poslovnim vodama. Ono što uložite donijet će vam dobit, premda ne odmah. Pri susretu s osobom koja vam je nekad mnogo značila raščistite sporna pitanja.


Ribe

Dovršit ćete zahtjevnu obvezu ili projekt, pa ćete opušteno napustiti ured i početi planirati uskrsni vikend. Poslovni ručak ili razgovor s osobom s kojom ste nekad surađivali uvodi u vaš život novu osobu. U ljubavnim vezama dominirat će osjećajni sklad.