Dnevni horoskop - Svi znakovi (18.8.2019.)


Ovan

Ako ste na odmoru, a osobito na nekom mirnom odredištu, zabavit ćete se u društvu inteligentnih i na šalu spremnih osoba. Razgovor kojeg ćete voditi s partnerom na temu odgoja djece ili rješavanja stambenog pitanja rezultirat će zanimljivim obratom u stavovima.


Bik

Pokazat ćete se kao inovativan, marljiv i vrlo maštovit suradnik. Bit ćete u prilici riješiti novčane probleme i dogovoriti nove poslovne projekte. Susret s članovima obitelji proteći će u napetom ozračju. Budite oprezni bude li govora o podjeli novca i imovine.


Blizanci

Prilikom donošenja odluka oslonite se na intuiciju, no ukoliko vam ona ništa ne govori, posavjetujte se s osobama koji imaju nešto više iskustva od vas. Ukoliko vam je ljubavni partner dominantna osoba, sukob između vas mogao bi planuti i oko banalnih stvari.


Rak

U vama ključa snažna želja da raskinete s lošim navikama, ali još ne možete pronaći dovoljno jak motiv. Smetat će vas način na koji se bližnji odnose prema vama, a bit ćete skloni i pogrešnim procjenama situacija i tuđih namjera. Opustite se u dobrom društvu.


Lav

Svjesni ste da morate pristati na određene kompromise, no pokušat ćete još malo odugovlačiti. Prilikom sređivanja pravnih pitanja ili kod sudskih sporova, naići ćete na dugo i nepotrebno odugovlačenje. Netko blizak trebat će vaš savjet, ali i praktičnu pomoć.


Djevica

Raspoloženje će vam biti jako promjenjivo, a reakcije pomalo nespretne i ishitrene. Posao će vas umarati i iscrpljivati, naročito ako se ni u zdravstvenom smislu ne osjećate baš najbolje. Pod utjecajem novih saznanja, preispitivat ćete osjećaje prema partneru.


Vaga

Osjetit ćete da ste spremni na zaokrete u ljubavnom životu, a promjenu na vama uočit će i voljena osoba. U poslu ne oklijevajte istupiti sa željama i prijedlozima. Iznenadit će vas lakoća kojom ćete se s klijentom dogovoriti oko donedavno spornih stavki.


Škorpion

Mlađi član obitelji koštat će vas dosta živaca, bilo da je riječ o vašem djetetu ili o potomcima bližih rođaka. S partnerom se nećete moći dogovoriti niti oko sitnica pa ćete poželjeti otići negdje gdje ćete biti sami ili, pak, s nekim tko vam neće prigovarati.


Strijelac

Nećete se ustručavati izraziti vlastito mišljenje: usredotočit ćete se na cilj i izboriti se za sebe, čak i pod cijenu da vas netko prestane pozdravljati zbog toga. Bavite li se kreativnim poslom, imat ćete inspiraciju. Ljubavna zbivanja bit će prožeta ugodom.


Jarac

Poslovna situacija zahtijevat će se dosta takta i diplomacije, no koristit će vam i intuitivna procjena situacije. Teško ćete podnositi samoću pa nećete birati načina i sredstava da pridobijete osobu koja vam se sviđa. Pazite da ne povrijedite člana obitelji.


Vodenjak

Spremnost da prihvatite šalu na svoj račun bit će dragocjena. Ishitrenom odlukom dovest ćete u pitanje nastavak započetog posla. Poteškoće na planu usuglašavanja obiteljskog i društvenog života riješit ćete kompromisom. Bliska osoba cijeni vašu dosljednost.


Ribe

Ne dozvolite da vas uznemire propusti u poslovanju. Stišajte unutarnji nemir jer vrijeme, znanje i iskustvo rade za vas. Prihvatite novi izazov, bilo da se radi o novom poslu, selidbi u drugi stan ili putovanju. Nesporazumi u braku prolazna su iskušenja.