Dnevni horoskop - Svi znakovi (22.4.2018.)


Ovan

Nakon užurbanog jutra priuštite si kratki predah i odmak od posla. Prošetajte gradom za vrijeme pauze za ručak i upijajte proljetnu atmosferu. Telefonski razgovor ili prepiska sa simpatijom ukazuje na obostranu zainteresiranost, a moguć je i ljubavni početak.


Bik

U središtu vaše pažnje bit će osjećajna pitanja i obiteljska problematika. Bilo bi najbolje da budete otvoreni i iskreni prema onima koje volite, no isto tako i da ublažite kritike koje bi ih mogle povrijediti. Teško ćete pronalaziti zajednički jezik s djecom.


Blizanci

Spremno ćete preuzeti nove dužnosti, a po potrebi i dio posla odsutnog kolege. Osjetit ćete potrebu da poboljšate svoj izgledu i formu, a koraci poduzeti u tom smislu polučit će dobre rezultate. Čeka vas zanimljiva večer u društvu poslovno uspješnih osoba.


Rak

Ponavljanje propusta iz prošlosti doživjet ćete kao udarac na ego. Nemojte dovoditi u pitanje svoje sposobnosti i mogućnosti, nego se stavite nadređenima na raspolaganje. Provest ćete večer u društvu osoba suprotnog spola i uživati u komplimentima i flertu.


Lav

Ugodno će vas iznenaditi povoljne promjene u radnom okruženju. Uvjerit ćete se da vaš trud nije ostao nezapažen, kao i da oni koji su se htjeli okoristiti vašim idejama nisu uspjeli u naumu. Šećer na kraju dana bit će romantična večera u režiji vašeg partnera.


Djevica

Bit će vam jasno da se od vas očekuje mnogo. Radit ćete u uvjetima stresa, boriti se s povećanima zahtjevima šefa ili neracionalnim odlukama kolega. U privatnom životu očekuje se od vas preuzimanje obveza kojima niste dorasli. Ne podliježite pritiscima.


Vaga

Poslovi će gurnuti privatni život u drugi plan. Ma koliko vas zahtjevni šefovi ili promjene u rukovodstvu izlagali povećanim pritiscima, ne dozvolite da se vanjske okolnosti odraze na kvalitetu privatnog života. Zaštitite ljubavnu vezu od vanjskih utjecaja.


Škorpion

Posumnjat ćete u partnera, a i sami ćete mu nesmotreno pružiti povod za ljubomornu scenu. U odnosu s poslovnim suradnicima porast će nepovjerenje, posebno ako krenu priče o otkazima i kresanju plaća. Slobodno vrijeme iskoristite za posjet starijem članu obitelji.


Strijelac

Pokazat ćete velikodušnu gestu kad netko od vas zatraži uslugu, no ponajprije bude li riječ o osobi koja vam je bliska i simpatična. Otiđete li na zabavu ili domjenak, dobro ćete se provesti. Obratite pažnju na zdravlje; moguća je upala grla, prehlada ili gripa.


Jarac

Bilo da ste na odmoru ili u uredu vaš nastup, djelovanje i rezultati rada naći će se pod lupom znatiželjnika. Ne dozvolite da se ovo negativno odrazi na vaše samopouzdanje. Mogla bi vas povrijediti nečija dobronamjerna kritika. Ne doživljavajte stvari osobno.


Vodenjak

Usmjerit ćete se na obavljanje zaostalih kućnih poslova i susrete s članovima obitelji koje ste zanemarili. Malo vremena nastojat ćete iskoristiti za šoping, njegu tijela i opuštanje. Ne zaboravite na tjelovježbu, naročito ako trebate skinuti višak kilograma.


Ribe

Unijet ćete dašak romantike i ljepote u aktivnosti, a bližnje će oduševiti vaša spontanost. Iskra naklonosti prema novom poznaniku bit će obostrana, a razgovor će je produbiti. Ako je u jednom odnosu nešto ostalo neizgovoreno, imate priliku ispraviti propust.

Pratite nas na YouTube kanalu! ;-)