Dnevni horoskop - Svi znakovi (17.10.2018.)


Ovan

Umjesto na posao, misli i pažnja usmjerene su vam na ljubav, obitelj i djecu. Bliža osoba kojoj ste svojedobno napravili uslugu iznenadit će vas lijepim poklonom. Budite otvoreni prema novim inicijativama i družite se s ljudima koje krasi vedrina i inventivnost.


Bik

Vaš izabranik možda neće dijeliti vašu želju za provodom, ali vi se na to nećete obazirati. Po cijenu zahlađenja odnosa, izaći ćete van, ususret novim uzbuđenjima. Uz pomoć instinkta i žustrog reagiranja uspješno ćete se izvući iz jedne nezgodne situacije.


Blizanci

Htjet ćete izaći ususret dragoj osobi, ali ćete shvatiti da od vas očekuje ono što ne možete pružiti. U trenutku bijesa inicirat ćete svađu koja će rezultirati prekidom komunikacije. Prijat će vam kretanje pa dio dana provedite u tjelesnim aktivnostima.


Rak

Osigurajte si dovoljno vremena za analize i osmišljavanje novog projekta, i budno pratite zbivanja u radnom okruženju. Nova udruživanja i nastupi u javnosti stavljaju vas u delikatnu situaciju. Ulaganja u dom ili planiranu prodaju nekretnina privremeno odgodite.


Lav

Upoznate li zanimljivu osobu, nemojte je brzopleto odbiti, zato jer vas je iznenadila otvorenim prijedlogom. Pazite na troškove, naročito planirate li posjetiti neki od šoping centara. Predstoji li vam izlazak u većem društvu, predstavite se u dobrom svjetlu.


Djevica

Bit ćete rastrgani između nekoliko obveza i nećete znati čemu trebate dati prednost. Bavite li se poduzetništvom, a naročito turizmom, dio dana iskoristite za susret s ljudima koji vam mogu pomoći u poslovanju. Reducirajte dokono druženje i nepotrebni šoping.


Vaga

Dan je povoljan za bavljenje financijskim pitanjima, investicijama i kreditima, kao i za igre na sreću. Ugodno će vas iznenaditi vijest o poslovnom putovanju u inozemstvo, honorarnom poslu ili očuvanju radnog mjesta. U ljubavnom životu preuzmite inicijativu.


Škorpion

Pripremite se na zastoje i kašnjenja. Moglo bi vam se dogoditi da zametnete važne papire i dokumente ili da ne možete pronaći stvar koja vam je neophodna. Krećete li na put, dvaput provjerite jeste li sve ponijeli i računajte da ćete malo duže putovati do cilja.


Strijelac

Suradnici će isticati vaše zasluge, osobito ako bude očigledno da vi to sami nećete napraviti. Ne plašite se pokazati osjećaje osobi koja vam je draga - ona će to jedva dočekati. Za mjesto sastanka odaberite neki kutak gdje vas prijatelji i znanci neće pronaći.


Jarac

Učinci vašeg rada neće proći nezamijećeno kod kolega i šefova, što će vam uliti novo samopouzdanje. Uživat ćete u razgovoru s osobom koja će vas osvajati pogledima i riječima. Upustit ćete se u flert i dozvoliti joj da vam se približi te da vas bolje upozna.


Vodenjak

Suradnici će uvažavati vaše mišljenje, a mnogi se i oslanjati na vas. Ljubavni partner uzvraćat će s velikim žarom na svaki izraz vaše pažnje i osjećaja. Nečiji rođendan ili obljetnicu proslavit ćete na prikladan način, uz dobru hranu, pjesmu, šalu i smijeh.


Ribe

Raspolagat ćete energijom koja može, ne usmjerite li je valjano, biti kamen spoticanja. Budite oprezni s novcem, osobito ako krećete u kupnju darova za dragu osobu. Podijelite li s partnerom ljubavnu dvojbu, iznenadit će vas stavom kojim dokazuje zrelost.