Dnevni horoskop - Svi znakovi (5.12.2021.)


Ovan

Iz nekih poslovnih okolnosti mogli biste izvući materijalnu korist, osim ako vas zaslijepljenost nekom idejom ne odvede u pogrješnom smjeru. Ne odlučujte se na kupnju odjeće ili obuće samo zato što vam to sugerira netko tko ne mari za vaše financijsko stanje.


Bik

Bit ćete uspješni u poslovima koji traže brzinu, spretnost i fleksibilnost. Najviše će vam odgovarati radni zadaci koji vam omogućuju što više kreativnog izražavanja i samostalnog djelovanja. Neka nova poznanstva ispunit će vas optimizmom i velikim očekivanjima.


Blizanci

Osoba do koje vam je stalo ponašat će se prilično hirovito, a vi nećete imati dovoljno strpljenja i razumijevanja za nju. Vodite računa da svojim nemarom ili prkosom ne upropastite odnos koji ima dobre izglede. Bolje iskoristite priliku da se opustite i zabavite.


Rak

Krene li razgovor u neočekivanom smjeru, kontrolirajte poriv da svim dostupnim sredstvima razuvjerite sugovornika. Muči li vas dilema novčane prirode, osluhnite intuiciju. Preko prijatelja ćete saznati više o osobi koja je ostavila dobar dojam na vas.


Lav

Do izražaja će doći vaša svojeglavost i prkos, i to baš u situaciji kad biste trebali biti pomirljivi i razboriti. Imat ćete poteškoća s koncentracijom na posao, a uputi li vam netko kritiku, ljutito ćete ga uvjeravati da vas je pogrešno shvatio ili procijenio.


Djevica

Jutro posvetite tekućim i zaostalim poslovima. Najbolje ćete se snalaziti u individualnom radu, a u kontaktima s klijentima izbjegavajte rasprave i suzdržite se od iznošenja svog mišljanja. Stavite djeci do znanja da ih razumijete i da cijenite njihove napore.


Vaga

Neće vam nedostajati energije i kreativnosti, a ambicija će vam biti u porastu. Prihvatit ćete se poslovnih zadataka s dosta elana pa ćete uspjeti napraviti i više nego što ste planirali. Zatreba li vam nečija pomoć, moći ćete se osloniti na bliske suradnike.


Škorpion

Odlazak u šoping s prijateljima bit će dobar način da ubijete vrijeme i istovremeno se malo opustite i zabavite. No, budete li slijediti svoje impulse, potrošit ćete više nego što vam financijske mogućnosti dozvoljavaju. Najbolje je da kartice ostavite doma.


Strijelac

Bit ćete skloni pogrešnim procjenama, a nepažljivim riječima zapalit ćete iskru sukoba. Ako ste u vezi, ukažite više povjerenja partneru. Trenutak je da počnete ostvarivati neke kratkoročne planove i da dogovorite poslove koje ćete realizirati nakon ljeta.


Jarac

Bit ćete upućeni u neke tajne aktivnosti svojih prijatelja, a bez obzira koliko će vam sve to biti intrigantno i zanimljivo, nastojat ćete se držati po strani. Patite li od visokog tlaka ili srčanih tegoba, izbjegavajte situacije koje bi vas mogle uzrujati.


Vodenjak

Odnos s ljubavnim partnerom neće biti zadovoljavajući, no vi ćete napraviti sve samo da ga dovedete u željeni okvir. Vaša će profesionalna nastojanja zahtijevati određene kompromise koje baš i niste očekivali. Povedite više računa o interesima bliskih suradnika.


Ribe

Mogući su sukobi u obiteljskom krugu, kao i razočaranje u neke prijatelje. Napokon ćete uvidjeti da su vas neke osobe samo iskorištavale pa ćete svoju energiju usmjeriti tamo gdje možete dobiti više podrške i iskrenosti. Dobro će vam činiti plivanje i sport.