Dnevni horoskop - Svi znakovi (3.3.2021.)


Ovan

Čak i ako je uzrok udaljavanja između vas i partnera posve banalan, vi ćete se opterećivati mračnim slutnjama. Zbog unutarnjeg nemira, otežano ćete se usredotočiti na posao i bit ćete dosta nespretni i neoprezni. Čuvajte se brze vožnje i pazite kako parkirate.


Bik

Osjetit ćete lagani zamor i potrebu za promjenom načina života. Smetat će vam tuđe primjedbe, a moguće je i da vas netko od kolega razočara. Ako ste na ljetovanju u rodnom gradu, srest ćete ljude koje dugo niste vidjeli, no neće vam se svidjeti njihova reakcija.


Blizanci

Pad koncentracije, nepažnja i nesigurnost rezultirat će propustima. Posvetite se uhodanim poslovima i odgodite neke dogovore. Predstoji li vam druženje, ne pretjerujte s alkoholom i cigaretama, oprezno vozite i izbjegavajte razgovore koji mogu prerasti u svađu.


Rak

Uvažite informacije o planovima konkurencije pa poduzmite potrebno da biste održali stečene pozicije ili se zaštitili od neplaniranih troškova. Netko vam stavlja do znanja da je siguran u vaše sposobnosti. Mala doza ljubomore efektan je ljubavni začin.


Lav

Moguće su poteškoće zbog nemara, naivnosti i loših financijskih procjena te manji zdravstveni problemi. Patite li od želučanih ili žučnih tegoba, izbjegavajte hranu i piće koje vam može naškoditi. Kad se nađete s obitelji, neka vam mobitel ne bude stalno u ruci.


Djevica

Rukovodit ćete se materijalnim interesima, no u svemu što budete radili osjećat će se i želja da poticajno djelujete na druge. Iznervirat će vas neorganiziranost i nemar suradnika s kojima blisko surađujete. Naći ćete se u raskoraku između želja i stvarnosti.


Vaga

Vaš bi ljubavni život mogao biti bajkovit, ako se ne budete opterećivali nevažnim stvarima. U druženju sa starim prijateljima zaboravit ćete na vrijeme, a i na neke svoje probleme gledat ćete drugim očima. Bit ćete otvoreniji za flert i uzbudljiva poznanstva.


Škorpion

Nastojat ćete nametnuti svoje ideje i izbiti u prvi plan ne mareći za ono što drugi govore. Pokazat ćete zanimanje za osobu koja nije slobodna i koja će vam slati nedvojbene signale da i ona misli isto. U napetoj situaciji emocije ćete dosta teško kontrolirati.


Strijelac

Zbog okupiranosti poslom, teško će izbjeći sukob s ukućanima. Ako ne možete nikako pomiriti profesionalne obveze s ljubavnima, morat ćete nešto žrtvovati. Ne uzimajte brak zdravo za gotovo, no i vaš bi partner morao imati na umu da vam je posao itekako bitan.


Jarac

Živcirat će vas nerealna očekivanja kolega, partnera ili ukućana. Zahtjevni radni zadaci ili previsoko postavljeni kriteriji rezultirat će otežanim uspostavljanjem ravnoteže između posla i ljubavi. Unatoč pritiscima, ne zanemarujte ono do čega vam je stalo.


Vodenjak

Spremni ste reći istinu, a isto ćete očekivati i od druge strane. Na vaše iznenađenje to će vam priskrbiti nečije poštovanje te mogućnost aktivnog angažmana. Razgovor nakon kojeg više ništa neće biti isto donijet će veliko olakšanje i vama i drugoj strani.


Ribe

Otklonite zamolbu vezanu uz preuzimanje jedne obveze, naročito ako ste u ljubavnoj vezi u čiju budućnost sumnjate. Nećete pogriješiti, odlučite li zadržati za sebe svoje mišljenje, zateknete li se u razgovoru s rođacima. Neka vam prioriteti budu osobne želje.4