Dnevni horoskop - Svi znakovi (25.3.2023.)


Ovan

Ukoliko ste poslovno povezani s rodbinom, suočit ćete se s kritikama zbog neprilagodljivosti i svojeglavosti. Nekontroliranost bi vas mogla koštati pa prije nego bilo što kažete, dobro promislite o posljedicama. Organizirajte božićni domjenak za suradnike.


Bik

Zbog pomanjkanja strpljenja i povećane nervoze, s ukućanima ćete se svađati i oko sitnica. Mogućnost da na različite načine provedete dan ublažit će vašu unutarnju napetost. Trebat će vam netko ili nešto što će vam okupirati pažnju. Očekuje vas zanimljiva večer.


Blizanci

Ne dozvolite da netko umanji vaše zadovoljstvo i radost zbog ostvarenih rezultata. Shvatite li teškoće kao izazov, dovest ćete se u poziciju pobjednika. Razgovor vam pomaže ljubavnu vezu sagledati drugim očima, promijeniti pristup i odlučiti se na iskorak.


Rak

Sve što vam se događa u obiteljskom životu doživljavat ćete vrlo intenzivno. U poslu ćete biti nešto mirniji, naročito ako imate odriješene ruke. Važno je da sve odluke donosite hladne glave te da se o važnim pitanjima posavjetujete s nekim tko vam može pomoći.


Lav

Atmosfera na poslu bit će dinamična i poticajna, no i prilično stresna. Nećete stizati napraviti na vrijeme sve što se traži od vas pa ćete naposljetku smanjiti kriterije. Možete očekivati financijsku pomoć obitelji, kao i uspješno rješavanje pitanja nasljedstva.


Djevica

Pod utjecajem emocija bit ćete skloni pogrešnom prosuđivanju pa biste se mogli lako porječkati s prijateljima i članovima obitelji. Upoznat ćete osobu koja će ostaviti dojam na vas, no kako ćete biti nervozni, mogli biste propustiti šansu da se bolje upoznate.


Vaga

Snažno će vas privući atraktivna osoba koja je navikla na pažnju i komplimente. Poželjno je da zadržite distancu i ne otkrijete odmah svoje osjećaje i namjere. Ne gradite kule u oblacima, no nemojte niti odustati ako slutite da biste mogli ostvariti svoj cilj.


Škorpion

Zadržite objektivni odmak od informacija koje ćete dobiti iz neprovjerenih izvora i u razgovorima uz kavu. Poslovni pritisak ublažit ćete fokusiranjem na neodgodive zadatke. Provjeravajte važne podatke. Ako ste na moru, čuvajte novčanik, mobitel i dokumente.


Strijelac

Pred vama je mnogo obveza i planova, a u vama malo volje da se sa svime uhvatite ukoštac. Pazite da vas emocionalni nemir ne odvrati od posla koji morate odraditi. Vaši će ukućani naslutiti da se s vama nešto događa, no vi ćete dosta vješto izbjeći odgovor.


Jarac

Vaša će prodornost i smjelost smetati nekim suradnicima, no vama će donijeti uspjeh. Jasno ćete postaviti svoje zahtjeve, bez obzira tko bude stajao pred vama. Ako ste zauzeti, nervirat će vas partnerovo sumnjičavo propitkivanje. Osjećat ćete se kao u kavezu.


Vodenjak

Zbivanja u obitelji iziskuju toleranciju. Neophodan je objektivni odmak u odnosu s rođacima s kojima morate komunicirati. Pomoć baka-servisa, ma koliko korisna bila, ima i svoju lošu stranu. Razmislite koliko vam se to isplati. U poslu se izvrsno snalazite.


Ribe

U dugotrajnom poslovnom nadmudrivanju vaši će argumenti biti uvaženi. Postići ćete uspjeh u ekipnom sportu, a nakon toga ćete se i odlično provesti sa svojim starim društvom. Simpatija koju osjećate prema jednom znancu prometnut će se u mnogo snažniji osjećaj.