Dnevni horoskop - Svi znakovi (6.4.2020.)


Ovan

Nečiji izraz lica otkrit će vam da niste u milosti šefa ili osobe koju ste htjeli zamoliti za uslugu. Uradite ono što se od vas očekuje, unatoč sumnjama u konačni ishod. Odlazite li ovih dana na putovanje, na vrijeme privedite kraju započete aktivnosti.


Bik

Preplavit će vas plima nježnosti i ljubavi prema partneru i djeci, a i ljubavna zbivanja onih koji nisu u braku bit će protkana zanimljivim događajima. Čut ćete lijepu vijest od prijatelja, a dobit ćete i pozivnicu za vjenčanje, krstitke ili proslavu zaruka.


Blizanci

Pokazat ćete se kao odgovoran suradnik, no bez obzira na zajedničke ciljeve, potrudit ćete se istaknuti vlastite zasluge. Duboko u sebi osjećat ćete da vam trebaju promjene, akcija i novi doživljaji. Ako ste u braku, žalit ćete se na zasićenje i manjak strasti.


Rak

Odnosi s poslovnim suradnicima bit će dvojakog karaktera; s jednima ćete se odlično slagati, a s drugima ćete se teško dogovoriti i oko uobičajenih pitanja. Pogoršanje stanja u novoj ljubavnoj vezi najvjerojatnije će uzrokovati obostrana tvrdoglavost i prkos.


Lav

Tijekom jutra bit ćete tromi i pasivni, ponajviše željni dokonog izležavanja i dugog ispijanja kave. Nervirat će vas primjedbe ukućana i njihova nastojanja da vam osmisle dan. Otiđite u šetnju i bavite se tjelovježbom; tako ćete ojačati tijelo i smiriti živce.


Djevica

Odlučite li se maknuti iz zatvorenog prostora i dan provesti aktivno, neće vam nedostajati uzbudljivih doživljaja. Bit ćete u pokretu, puni planova i inicijative. U društvu ćete se istaknuti živom gestikulacijom, zaraznim osmijehom i duhovitim provokacijama.


Vaga

Naći ćete se u vrtlogu poslovnih i privatnih problema. Javnost će imati velik utjecaj na vašu vezu, a ljubomora će biti kamen spoticanja. Moguće je da se suprotna strana posluži ucjenom ne bi li ostvarila cilj. Uzmite si dovoljno vremena za kupovinu darova.


Škorpion

Smetat će vas način na koji se ukućani odnose prema vama, ali moguće je i da krivo procijenite njihove riječi i geste. Budite oprezni s novcem. Zatraži li od vas uslugu ili pozajmicu netko koga ne poznajete baš dobro, razmislite prije nego što mu odgovorite.


Strijelac

Imat ćete više volje da izađete nakraj s poslovnim pitanjima koja vam nisu dovoljno jasna. Iznervirat ćete se kad vidite da se osoba koja vam se sviđa ponaša prema vama isto kao i prema drugima. Pomislit ćete da ste krivo protumačili neke njene riječi i geste.


Jarac

Bit ćete pojačano emotivni i osjetljivi, a vaše ljubavne želje i potrebe neće biti usklađene s trenutačnim okolnostima. Pokušajte obuzdati ljubomoru, sumnjičavost i posesivnost. Poštujte tuđu različitost, a ljubavnom partneru ostavite malo slobodnog prostora.


Vodenjak

Izbjegavajte sukobe s ženskim osobama. Imat ćete dovoljno energije da stanete na kraj poslovnim teškoćama koje su aktualne u posljednje vrijeme. Opušteni pristup vaš je adut, makar se radilo i o komunikaciji sa šefovima ili revizorima. Njegujte prijateljstva.


Ribe

Bit će vam pravodobno ukazano na nečiji pokušaj umanjivanja vaših postignuća. Odluku o tome što ćete učiniti morat ćete donijeti odmah, a u tome će vam pomoći osoba s kojom surađujete dugo vremena. Netko očekuje vaš telefonski poziv ili reakciju na prijedlog.