Dnevni horoskop - Svi znakovi (5.7.2020.)


Ovan

Očekuju vas povoljne financijske promjene i osjetan porast samopouzdanja. Iskoristite priliku da poboljšate svoj ljubavni život, kao i da pomognete prijateljima da nađu izlaz iz krize. Malo poticaja mnogo će značiti onima kojima manjka odlučnosti i ustrajnosti.


Bik

Izlazak u društvo probudit će želju za zavođenjem i ljubavnim uzbuđenjima. Očarat će vas osoba koja ima puno duha i bogato životno iskustvo. Ako ste zauzeti, teško ćete se othrvati porivu da provocirate partnera. No, ovaj put on će biti hladan i kontroliran.


Blizanci

Velik opseg poslovnih i obiteljskih obveza neće vam ostaviti vremena za ljubav. Kad ostvarite priželjkivane rezultate, osjećat ćete se zadovoljnima i ispunjenima, a ljubavni problemi činit će se jednostavniji. Bit će dovoljna lijepa riječ da sve izgladite.


Rak

Izbjegavajte donošenje odluka, osobito u odsustvu šefa. Bit ćete skloni pogrešnim zaključcima i u ljubavi, pa i pogrešno shvatiti nečiju naklonost. Poslijepodne provedite odmarajući se, na kavi ili sunčajući se na plaži. Klonite se flerta u radnom okruženju.


Lav

Na vidiku su zanimljivi projekti i nove prilike za napredovanje, s kojima ćete startati već u prvim danima nove godine. Brojne obveze neće vas spriječiti da unesete malo živosti u ljubavni život. Iskoristit ćete trenutak i pokazati partneru koliko vam znači.


Djevica

Nećete se moći pohvaliti viškom energije, a i radnog elana će vam nedostajati. Poslove koji vam nisu hitni pokušat ćete odgoditi za sutra, isto kao i sastanke s površnim znancima ili rodbinom. Odgovarat će vam lagana šetnja, čitanje knjige ili odlazak u kino.


Vaga

Osjećaj dužnosti i odgovornosti tjerat će vas na akciju, ali nećete biti zadovoljni postignućima. Potrudite se doći u posjed informacija koje su neophodne za donošenje valjanog zaključka. Iskoristite stečena poznanstva i tražite savjet osobe kojoj vjerujete.


Škorpion

Pažnju će vam privući osoba atraktivnog izgleda ili određenog društvenog značaja. Želite li ostaviti dobar dojam na nju, morat ćete biti šarmantni i duhoviti. Obuzdajte potrebu za dominacijom i isticanjem vlastitih postignuća; radije šutnjom ispitajte teren.


Strijelac

Nepredviđeni troškovi prisilit će vas da se posvetite sređivanju kućnog budžeta. Morat ćete odustati od kupovine skupog dara, komada namještaja ili tehničke opreme. Posjetite starijeg rođaka, pomognite mu u božićnim pripremama, ili ga pozovite na božićni ručak.


Jarac

Vrijeme radi za vas pa će se strpljenje isplatiti. Bilo da je riječ o poslu ili zbivanjima u privatnom životu, nemojte da vas pogađaju sitnice. U svjetlu novih okolnosti boravak na moru iziskivat će rad ili pojačani angažman. Naoružajte se šarmom i zavedite!


Vodenjak

Povjerenje koje ćete ulijevati sugovornicima uvjerit će ih da ste prava osoba na pravom mjestu. Dobit ćete priliku samostalno djelovati, a šef vam stavlja do znanja da računa na vas. Netko će vam izjaviti ljubav, ali vi te riječi nećete shvatiti ozbiljno.


Ribe

Okolnosti na radnom mjestu potiču natjecateljski duh i egoizam. Pomalo neprijateljska klima doprinijet će stresu pa ćete gubiti koncentraciju. Pripremite se za razgovor ne baš ugodnog karaktera, a vodite ga argumentima, jasnim pitanjima i preciznim odgovorima.