Dnevni horoskop - Svi znakovi (15.7.2018.)


Ovan

Godit će vam plivanje, morski zrak, malo mira i tišine. Ako niste na odmoru, teško ćete se usredotočiti na posao. Morat ćete se baviti i tuđim nedovršenim poslovima što će vas dodatno usporiti. Trudit ćete se biti ljubazni, no osmijeh nećete lako navući na lice.


Bik

Poslovna zbivanja bit će poticajna; mnogo će vam značiti činjenica da se možete osloniti na nečije iskustvo. Ako ste u dugoj vezi, korak vas dijeli do ozakonjenja veze ili početka zajedničkog života. Na takvu odluku mogla bi utjecati i trudnoća ili zaposlenje.


Blizanci

Pogodit će vas nerazumijevanje šefova, ravnodušnost nekih bliskih kolega i distanciranost voljene osobe. Malo utjehe potražit ćete u iskrenom razgovoru s članovima obitelji, ali to vam neće mnogo pomoći. Pokušajte se opustiti dugom šetnjom po parku ili prirodi.


Rak

Nemojte izbjegavati razgovor s nadređenom osobom jer će se ispostaviti da je na vašoj strani i da vam želi pomoći u ostvarivanju plana. Planirate li poslovno putovanje, obavite pravodobno potrebne predradnje. Kontaktirajte osobu zainteresiranu za vaš projekt.


Lav

Doživjet ćete ljubavno razočaranje, veza će vam se uzdrmati, a na vidiku neće biti nikoga kome biste se mogli požaliti. Trebate li analizirati promjene koje su se dogodile u posljednje vrijeme, počnite od sebe. Možda biste trebali promijeniti svoje ponašanje.


Djevica

Očekuje vas nešto naporniji dan u kojem ćete dosta živaca gubiti zbog krive interpretacije i loše komunikacije. Obiteljsku harmoniju narušit će svađe zbog financija i podjele obveza. Nastojte raspravljati argumentirano, a dajte i drugoj strani da dođe do riječi.


Vaga

Razmišljat ćete kako što bolje iskoristiti vrijeme koje je pred vama, bez nepotrebnog odugovlačenja. Sve ćete pažljivo analizirati, samo nemojte previše kalkulirati kad je riječ o emocijama. Osoba do koje vam je stalo tražit će od vas iskrenost i otvorenost.


Škorpion

Od vas će se tražiti učinkovitost i disciplina, no vi ćete biti skloni suprotstavljanju. Poželjno je da na trenutak zaboravite osobne interese te da pokušate sagledati stvar sa stajališta druge osobe. Odnos s članom obitelji narušit će pojačano nerazumijevanje.


Strijelac

Ako ste mislili da netko sumnja u kvalitet vašeg rada, mišljenje nadređene osobe ili profesora raspršit će sve dvojbe. Kompliment kojeg ćete primiti doživjet ćete kao injekciju adrenalina te s još većim žarom prionuti na rad. Dogovorite vikend putovanje udvoje.


Jarac

Dogode li se nesuglasice u obitelji, otići ćete tamo gdje ćete se ugodnije osjećati. Najviše zadovoljstva pronaći ćete u druženju sa starim prijateljima, zabavi i flertovanju. Ako ste slobodni, duhovitim provokacijama privući ćete pažnju osobe koja vam se sviđa.


Vodenjak

Prilagodljivost i pomirljivost omogućit će vam lakšu suradnju, ali će vas i spriječiti da reagirate malo agresivnije te da svojim jasnijim izražavanjem nezadovoljstva skrenete pažnju na sebe i svoju ulogu. Za višu poziciju morat ćete se malo oštrije boriti.


Ribe

Osjetit ćete porast radnog elana, pomiriti se s dragom osobom ili napokon riješiti jedan stari problem. Brža komunikacija omogućit će vam da obavite nekoliko poslova u isto vrijeme, i to bez grešaka. Vodite računa o prehrani - priuštite sebi i koji topli obrok.