Dnevni horoskop - Svi znakovi (29.9.2022.)


Ovan

Imat ćete dosta inicijative i elana pa ćete ubrzati rješavanje poslovnih zadataka. Ako ste nešto zgriješili prema partneru, zbog grižnje savjesti bit ćete izuzetno nježni i pažljivi. Njegova odanost natjerat će vas da još više žalite zbog onog što ste napravili.


Bik

Morat ćete biti vrlo taktični kad budete rješavali neka komplicirana obiteljska pitanja. Stariji članovi obitelji pokušat će vam nametnuti svoje mišljenje. Imate li određenih probavnih tegoba, izbjegavajte namirnice koje vam škode, a lijekove pažljivo dozirajte.


Blizanci

Najbolje ćete se osjećati u pozadini zbivanja, daleko od besmislenih razgovora, ogovaranja i tužaljki bez pokrića. Bit će vam potrebno neko vrijeme da odlučite što želite i da sredite račune s nekim osobama. More, plivanje i hobiji pridonijet će raspoloženju.


Rak

Renovirate li stan ili kupujete namještaj, prije odluke ispitajte tržište. Odnosi s rođacima iziskuju više opreza; mogli bi vašu reakciju doživjeti grubom, premda bez razloga. Svijest o tome da partner računa na vas neće vam dozvoliti da odustanete od dogovora.


Lav

Isijavat ćete energiju i dobro raspoloženje. Mnogi će uz vas zaboraviti na brige i probleme. Sa zadovoljstvom ćete obavljati kućanske poslove unoseći u obiteljsku svakodnevnicu dašak novog i drukčijeg. Uz pomoć mašte zanimljivo ćete osvježiti životni prostor.


Djevica

Mnogo će vam značiti ljubavna harmonija i stabilno obiteljsko značenje. Prema partneru ćete biti izuzetno pažljivi i puni iskrenog razumijevanja. Osobu koja vam se sviđa zavodit ćete pažljivim slušanjem, duhovitim primjedbama i pričama o neobičnim događajima.


Vaga

Stavovi i nastup kolege iznervirat će vas do te mjere da nećete više htjeti šutjeti. Ipak, razmislite je li nužno otvoreno iznošenje svog mišljenja pred suradnicima. Uputnije bi bilo razgovarati udvoje, i raščistiti ključna sporna pitanja. Večer posvetite djeci.


Škorpion

Bit ćete pomalo sjetni i malodušni. Potreba za bliskošću natjerat će vas da večer provedete u društvu, umjesto na kauču pred televizorom. Govor tijela mnogo će vam otkriti o osobi koja vam se sviđa. Ukoliko ste emotivno nesigurni, idite polako - korak po korak.


Strijelac

Izostat će kolegijalnost i harmonično radno okruženje pa će se važan timski projekt usporiti ili otežano razvijati. Veliku prepreku mogla bi predstavljati i vaša pretjerana zatvorenost. Bilo bi mnogo jednostavnije kad biste jasno izrekli što vam ili tko smeta.


Jarac

Jedan prijateljski odnos bit će vam posebno značajan i zanimljiv. Ukoliko niste vezani, upravo kroz odnos koji se dosada držao u okvirima prijateljstva, spoznat ćete da baš takvu osobu želite za svog ljubavnog partnera. No, o tome još nećete nikome govoriti.


Vodenjak

Bit ćete malo usporeni i teško ćete se koncentrirati na posao, učenje i uobičajene obveze. U normalnom funkcioniranju mogle bi vas ometati i manje zdravstvene tegobe. Umjesto izlaska s društvom, radije će izabrati izležavanje na kauču i gledanje televizije.


Ribe

Pozitivna zbivanja pridonijet će porastu optimizma i samopouzdanja. Pretpostavljeni će vam pružiti priželjkivanu šansu za napredovanje, a partner će vas u svemu podržavati. Tražite li ljubav, susrest ćete nekoga tko će vam se već na prvi pogled jako svidjeti.