Dnevni horoskop - Svi znakovi (6.5.2024.)


Ovan

Pod dojmom nekih priča i prolaznog neraspoloženja, svoju ćete ljubavnu vezu staviti u novi kontekst. Optužit ćete partnera da vas zanemaruje, a sebe ćete doživljavati kao njegovo rame za plakanje. Večera za dvoje pomoći će vam da sredite dojmove i nemir u srcu.


Bik

Neće vam odgovarati bavljenje kućanskim poslovima, gledanje televizije i druženje s rodbinom. Trebat će vam više strasti, uzbuđenja i novih iskustava. Čuvajte se lakomislenosti; netko bi vas mogao zaslijepiti lažnim sjajem i laskanjem skrenuti na krivi put.


Blizanci

Obavit ćete razgovor od kojeg ste mnogo očekivali. Ispostavit će se da niste gajili lažne nade i postići važan dogovor. Ako ste mlađi, pripremite se na porast obveza. Preuzet ćete zadatke, ali i odgovornosti odsutnog kolege. Vaš trud neće proći nezamijećen.


Rak

Vaše će reakcije biti pomalo nagle, a nekim bliskim osobama i posve neprihvatljive. Pokazat ćete dosta odlučnosti i volje da izađete nakraj s onim što vas muči, kao i da osobama koje vas iritiraju kažete ono što mislite o njima. Svoju intimu zadržat ćete za sebe.


Lav

Sukobite li se s neistomišljenicima, uvjerit ćete se da vas podržava velik broj kolega. Spremno ćete prihvatiti poziv na izlazak, bilo da je riječ o odlasku u omiljeni kafić, sportsku ili kulturnu manifestaciju. U društvu dragih osoba zaboravit ćete na probleme.


Djevica

Razmislite jeste li izabrali pravi trenutak za akciju. Bilo da su u pitanju kupovina, preuređenje doma ili planirane novih poslovnih aktivnosti, ne podcjenjujte značaj okolnosti na koje vas netko upozorava. Čuvajte novac i dokumente, i izbjegavajte troškove.


Vaga

Pitanja bez odgovora pojačavaju stres. Bit ćete preosjetljivi, nervozni i rastreseni. Zbog novih okolnosti na radnom mjestu, morat ćete nešto skrivati ili istinu prikazati na drukčiji način. Nerado ćete prihvatiti posao koji će zahtijevati veliku odgovornost.


Škorpion

Odluku o ulaganjima donesite tek kad budete sigurni da to želite. Ako rezultati poslovnog izvještaja nisu onakvi kakve ste očekivali, ne gubite nadu; pronaći ćete rješenje. Privatne obveze iziskuju bolju organizaciju, ali i prepuštanje te povjerenje u bližnje.


Strijelac

Radite li timski, imat ćete dosta uspjeha ukoliko svoje interese prilagodite zajedničkima. U ljubavi će zadovoljniji biti oni koji prednost daju slobodnim vezama jer će ozbiljne veze i brakovi biti nagriženi sumnjom i nerazumijevanjem. Izbjegnite ružne riječi.


Jarac

Izbjegavajte sukobe mišljenja, naročito ako ste u društvu pojedinaca koji žive životom drugačijim od vašeg, a u odnosima sa znancima sačuvajte svoju privatnost. Promjena pristupa poželjna je i u ljubavi. Odlučite li se na akciju, osvajat ćete s lakoćom.


Vodenjak

Bit ćete rastrgani između nekoliko obveza i nećete znati čemu trebate dati prednost. Bavite li se poduzetništvom, a naročito turizmom, dio dana iskoristite za susret s ljudima koji vam mogu pomoći u poslovanju. Reducirajte dokono druženje i nepotrebni šoping.


Ribe

Atmosfera na radnom mjestu bit će dinamična i poticajna, ali i dosta stresna. Teško ćete stizati napraviti na vrijeme sve što se traži od vas pa ćete naposljetku morati smanjiti kriterije. U ljubavi će zadovoljniji biti oni koji prednost daju slobodnim vezama.