Dnevni horoskop - Svi znakovi (31.3.2015.)


Ovan

Poželjet ćete se maknuti od svih i provesti malo vremena sami sa svojim mislima. Analizirajte svoje ponašanje, motive i mogućnosti. Preispitajte odluke koje ste donijeli u posljednje vrijeme, a koje se tiču vaše obitelji i bliskih ljudi. Uživajte u dugoj šetnji.


Bik

Očekuje vas gnjavaža oko usklađivanja privatnih i poslovnih obveza. Živite li u većem domaćinstvu, morat ćete preuzeti na sebe dio kućanskih obveza, a planirani izlet ili izlazak otkazati. Povedite više računa o zdravlju, osobito ako patite od žučnih tegoba.


Blizanci

Morat ćete rješavati osjetljiva pitanja na koja još uvijek nemate pravi odgovor. Poželjno je da izbjegnete sukob s osobama s kojima se dosad niste mogli dogovoriti jer će one i ovaj put zauzeti isto stajalište. Bavite se sportom ili nečim što će vas relaksirati.


Rak

Zajedničko putovanje ili intiman razgovor doprinijet će osjećajnom zbližavanju. Osjetit ćete plimu dubokih i snažnih osjećaja koje će osjetiti i partner. Ako ste u dužoj vezi, shvatit ćete da vas korak dijeli do ozakonjenja veze ili početka zajedničkog života.


Lav

Planirate li novogodišnje putovanje u neku egzotičnu zemlju, poduzmite potrebno s ciljem zdravstvene zaštite. Vremenska stiska pogubno će djelovati na vaše raspoloženje i učinkovitost. Spremate li ispit, nabavite dobre skripte i prikupite ključne informacije.


Djevica

Osjećat ćete da vas neki odnosi i situacije guše, te u skladu s tim poduzeti odgovarajuće korake. Snažno ćete reagirati na impulse iz okoline pa izbjegavajte potencijalne izvore stresa, neželjene situacije i osobe s kojima ne pronalazite zajednički jezik.


Vaga

Saznat ćete koji su ustupci potrebni, želite li ostvariti cilj poslovne prirode. Kako vam neće nedostajati samopouzdanja suočit ćete se s izazovom i pristupiti osobi koja vas je privukla svojom pojavom. Male preinake u domu blagotvorno će djelovati na vaš duh.


Škorpion

Pokušajte izbjeći obiteljski razgovor o imovinskim pitanjima, a od partnera ne tražite da vam podastre izvještaj o tome kako je proveo dan. Pad imuniteta otvorit će put virusima i infekcijama. Izbjegavajte hladnoću, zarazno bolesne osobe i zagušljive prostorije.


Strijelac

Bit ćete djelotvorni u izravnom pristupu, te jasni i argumentirani u izlaganju. Takav nastup donijet će vam uspjeh i u ljubavi i zavođenju. Obostrana privlačnost na prvi pogled dobra je osnova za ljubavni početak. Nemate razloga biti zabrinuti za zdravlje.


Jarac

Bit ćete uvjereni da ste u pravu, a argumenti kojima ćete se pritom služiti dovest će u pitanje nečiji rad. Bit ćete skloni pogrešno protumačiti vaše riječi, što bi moglo pokrenuti tračeve i ogovaranja. Prepustite partneru da sam odluči i da uradi ono što želi.


Vodenjak

Usprkos potrebi za odmorom, u kući ćete se vrlo kratko zadržavati. Živcirat će vas ukućani, osobito ako se vole petljati u vaš intimni život. Težite li novoj ljubavnoj vezi, čuvajte se lažnih obećanja i idealiziranja kako biste izbjegli emocionalno razočaranje.


Ribe

U emocionalnom životu prevladat će strast i nekontrolirane reakcije. Ukoliko vas je razočarao i povrijedio ljubavni partner, osjetit ćete poriv da sve otkažete i pobjegnete u nepoznatom pravcu. Razgovor sa starim prijateljem pomoći će vam da se malo smirite.