Dnevni horoskop - Svi znakovi (26.2.2017.)


Ovan

Pritisnuti rokovima i povećanim zahtjevima šefova, mogli biste napraviti propuste koji će vas dodatno usporiti i iznervirati. Prijatelji vam neće biti saveznici; njihovi pozivi na kavu i druženje s njima pokolebat će vas u namjeri da budete aktivni i poduzetni.


Bik

Nećete pogriješiti, prepustite li se intuiciji i u situacijama u kojima se inače oslanjate na razum. Ako ste umjetnik ili u fazi unaprjeđivanja hobija, snagu ćete crpiti iz kreativnosti. Mogli biste dobiti honorar veći od očekivanog ili dar u znak zahvalnosti.


Blizanci

U glavi će vam se rojiti brojni planovi i novi projekti, a o nekima od njih porazgovarat ćete i sa svojim suradnicima. Zahvaljujući unutarnjem glasu moći ćete procijeniti što je dobro i isplativo za vas. Odgovarat će vam mirna večer u ljubavnom zagrljaju.


Rak

Iskoristite dan za boravak na zraku, šetnju ili tjelovježbu - po mogućnosti u parku ili prirodi. No, u slučaju da vam vremenske prilike to ne dopuštaju, zabavite se kod kuće u veselom društvu. Potisnite negativne misli i ne opterećujte druge svojim problemima.


Lav

Uz malo truda mogli biste stvari pomaknuti s mrtve točke. Iskoristite priliku da unesete pozitivne promjene u svoj osjećajni život. Umjesto da se s ljubavnim izabranikom sukobljavate oko banalnosti, prihvatite se onoga u čemu oboje uživate. Večer mnogo obećava.


Djevica

Pokazat će se da ste naivno povjerovali u obećanja i lijepe priče površnih znanaca. Trebat ćete napraviti malo više reda u svom životu odbacujući štetne navike i osobe koje na vas uglavnom djeluju iscrpljujuće. Bacite se u potragu za dodatnim izvorom prihoda.


Vaga

S lakoćom ćete sklapati poznanstva i ulaziti u konverzaciju s ljudima koje uopće ne poznajete. Spremno ćete prihvatiti odgovornost i dobro ćete se nositi sa zahtjevnim poslovnim zadacima. Imate li slobodnog vremena, iskoristite ga za njegu tijela i rekreaciju.


Škorpion

Uznemirit će vas vijest o članu obitelji ili rodbine, a moguće je i da se u vašoj tvrtki dogode promjene koje će vas ispuniti nesigurnošću. Dobro se usredotočite na ono što radite jer je povećana mogućnost krivih financijskih procjena i rizičnih investicija.


Strijelac

Premda vam je jasno da se od vas očekuje prvi korak na ljubavnom planu, vi se i dalje dvoumite. Ako vas netko pita za savjet ili moli za pomoć glede jednog problema, uzmite si dovoljno vremena za razmišljanje. Vaš odnos prema važnoj obavezi je neodgovoran.


Jarac

Sposobnost brzog donošenja zaključaka i verbalne vještine pomoći će vam održati samokontrolu u situaciji u kojoj ćete biti preplavljeni osjećajima. Netko će shvatiti da ste u pravu i uvažiti vaše mišljenje. Večer donosi mogućnost vrlo zanimljivog poznanstva.


Vodenjak

Dan je povoljan za komunikaciju, kraća putovanja, izlete i prijateljske susrete. No, dogodi li se da u druženju i prigodnom čašćenju pretjerate s alkoholom, vaše će osobine biti istaknute na negativan način. Pronađite pravu mjeru između davanja i primanja.


Ribe

Suočit ćete se s činjenicom da su vas neke bliske osobe iskorištavale, a to ćete im i staviti do znanja. Očekujte odgode nekih dogovora, što će vas također neugodno iznenaditi. Želite li poboljšati kvalitet ljubavnog života, ne prešućujte važne činjenice.

loading...