Dnevni horoskop - Svi znakovi (1.9.2015.)


Ovan

Bit ćete nervozni i nespremni na pojačane mentalne napore. Pokušajte izbjeći gradsku gužvu i druženje s ljudima koji su vam dosadni ili iritantni. Učinite ono što je nužno vodeći računa da ostavite dovoljno vremena za sebe i obitelj. Opustite se tjelovježbom.


Bik

Komplimenti koje ćete čuti ispunjavat će vas zadovoljstvom, ali vam i osvijestiti važnost profesionalnog pristupa i uljudnog nastupa. Izbjegavajte prisnost s nepoznatim osobama, osobito ako su suprotnog spola. Ne povjeravajte se osobi koja je sklona tračevima.


Blizanci

Čak i ako ste uvjereni da nemate dovoljno snage uraditi ono što se od vas očekuje, nemojte odustati na prvoj prepreci. Obiteljski problem riješit ćete uz pomoć stručne osobe, pa ne oklijevajte obratiti se psihologu. Obogatite dan i večer ugodnim aktivnostima.


Rak

Ne podcjenjujte moć koju voljena osoba ima na vama blisku osobu, a njeni će postupci i odluke utjecati i na vaše raspoloženje i dnevni ritam. Mudro ćete postupiti, učinite li je svojim saveznikom u poslu. Aktivirat će se pitanja vezana uz nekretnine i kredit.


Lav

Vaša tajanstvenost i provokativnost pokazat će se kao odlična taktika u osvajanju. Imate li partnera, o vama će ovisiti kako će se situacija razvijati. Poželite li nešto promijeniti, nećete previše mariti za njegove osjećaje, čak i ako ste u višegodišnjoj vezi.


Djevica

Raspoloženje će vam biti promjenjivo, a sve što budete radili, bit će protkano nervozom. Netko od znanaca ili članova rodbine zatražit će novac na posudbu. Dobro razmislite ako je riječ o osobi koja nije pouzdana ili ako niste u stabilnoj financijskoj situaciji.


Vaga

Pažnju ćete usmjeriti na obitelj i ljude koji vas okružuju. Držat ćete do njihovog mišljenja, a zanimat će vas i kako se nose sa svakodnevnim problemima. U ljubavnom životu ustrajat ćete na iskrenom i otvorenom razgovoru s partnerom o svim bitnim pitanjima.


Škorpion

Raspolagat ćete sa zavidnim potencijalima, osobito u komunikaciji i u međuljudskim odnosima. Ne dopustite da nepovjerenje koje osjećate prema poslovnom suradniku postane svima očito. Ako ste na početku nove veze, klonite se prestrogih i neutemeljenih sudova.


Strijelac

Bit ćete odlučni u namjeri da raščistite problematične odnose. Pokazat će se da je vaša intuicija bila točna. Prepirka s bliskim prijateljem koja će biti povezana s novcem, poslom ili neuzvraćenom uslugom bit će konstruktivna. Reći ćete jedno drugome što mislite i osloboditi se tereta koji nosite u sebi. U ljubavnim razgovorima morat ćete izbjegavati teške riječi.


Jarac

Činit će vam se da je nemoguće zadovoljiti zahtjeve i očekivanja okoline, osobito klijenata i suradnika. Bit ćete izloženi pojačanim pritiscima tijekom cijelog dana pa će se vaše strpljenje naći na kušnji u večernjim satima. Nemojte se istresati na najmlađima.


Vodenjak

Radna okolina ispunjena je užurbanošću, a obim posla prevelik da biste imali vremena za razmišljanje o banalnim pitanjima i čavrljanje s kolegama. Ako ste menadžer, dogovorit ćete važne projekte. Problem bi mogla predstavljati pasivnost nekih bliskih suradnika.


Ribe

Ljubavni život i odnos s bračnim partnerom bit će izvor velike zabrinutosti. Na brojna pitanja i sumnje koje će vas proganjati još nećete uspjeti pronaći pravi odgovor. Tvrdoglavost vam nimalo neće koristiti, kao ni prebacivanje odgovornosti na suprotnu stranu.