Dnevni horoskop - Svi znakovi (26.8.2016.)


Ovan

Posvetite više pažnje izgledu, čak i ako mu inače ne pridajete značaj. Zamarat će vas dosadni sugovornici, a kvar auta ili tehničkog uređaja mogao bi vas izbaciti iz takta potkraj dana. Nemojte žaliti zbog iskrene izjave, i ne ljutite se zbog nečije kritike.


Bik

Istaknuta je potreba za samodokazivanjem i dramatikom. Netko bi vam mogao zamjeriti ako budete uporno nametali svoje viđenje jednog događaja. Usredotočite se na blagdanske pripreme i poslove koje morate dovršiti, a obavljajte ih u duhu božićnog raspoloženja.


Blizanci

Ostvarit ćete živahnu komunikaciju, i s prijateljima i s poslovnim suradnicima. Ako se opustite, steći ćete zanimljiva poznanstva na mjestima gdje to uopće niste očekivali. Dosta brige zadat će vam roditelji koji će tražiti vašu pomoć u najnezgodnijem trenutku.


Rak

Otežano ćete pronalaziti zajednički jezik s ljubavnim izabranikom. Između vas će se ispriječiti nerazumijevanje, poslovne obveze i po tko zna koji put izigrana obećanja. Dio posla ponijet ćete kući, a moguće je i da budete morali dulje ostati na radnom mjestu.


Lav

Brzo ćete se umarati i teže koncentrirati na radne zadatke. Fokus na detalje odvlači vam pažnju od ključnih pitanja, a prepirka s kolegama neće doprinijeti rješavanju spornih pitanja. Nepromišljenim izjavama povrijedit ćete osobu do čijeg mišljenja držite.


Djevica

Poslovna zbivanja ispunit će vas nedoumicom i bijesom. Pokazat će se da ne možete računati na osobe u koje ste imali povjerenja. Bit će nužno da ne rasipate energiju na poslove koji nisu toliko bitni jer ćete tako izgubiti iz vida ono što predstavlja prioritet.


Vaga

Poželjet ćete se posvetiti sebi pa će prijatelji, druženja i izlasci dobiti na značaju. Aktivnije ćete se angažirati u nečiji život, osobito ako je u pitanju prijatelj koji organizira vjenčanje ili selidbu. Novac i financije mogli bi baciti sjenu na ugodan dan.


Škorpion

Istaknuta će biti vaša prodornost, duhovitost i provokativnost. Dinamičan način života dovest će vas u kontakt s osobama koje će vam omogućiti da proširite horizonte i dođete do novih spoznaja. Putujete li, tijekom vožnje vozača nemojte požurivati ni ometati.


Strijelac

Mogli biste iznenada otputovati na more, a oni koji su planirali povratak, promijenit će plan u korist odmora i opuštanja. Slobodni će se naći u nečijem zagrljaju, dok će zauzeti pronaći rješenje za stambenu situaciju ili dogovoriti početak zajedničkog života.


Jarac

Zbližit ćete se s pojedinim kolegama pa ćete nakon posla otići zajedno na piće ili dogovoriti izlazak. Razmotrite mogućnost za nova ulaganja i drukčiji pristup novcu. Ako ste zanemarili partnera, ne osuđujte ga zbog toga što je više s prijateljima, nego s vama.


Vodenjak

Željni ste nečeg novog i maštate o iskoraku koji će unijeti novine u svakodnevnicu. U ostvarivanju nauma sprječava vas mogućnost neželjenih reakcija okoline. Objasnite li partneru što želite, bit će vam snažan oslonac i podrška u svemu. Pazite što jedete.


Ribe

Nepredviđene situacije stavit će vas u poziciju osobe koju se pita za mišljenje. Zbog odsustva šefa bit ćete u prilici obavljati zahtjevne i složene zadatke. Uz malo truda riješit ćete ljubavni problem, čemu će pridonijeti i činjenica da vas netko poštuje.


loading...