Dnevni horoskop - Svi znakovi (26.5.2016.)


Ovan

I uz minimalan utrošak mentalne i tjelesne energije možete postići izvrsne rezultate. Većina toga polazit će vam za rukom, a poboljšat ćete i obiteljske odnose. Ako ste na početku ljubavne veze, teško ćete obuzdati potrebu za dominacijom i kritičke primjedbe.


Bik

Teško ćete se nositi s pritiskom očekivanja bližnjih i poslovnih obveza. Ljubavna situacija bit će jedan od razloga za unutarnji nemir i napetost. Pazite da nekim krivim potezom ne pogoršate odnos s ljudima do kojih vam je stalo. Koristit će vam tjelovježba.


Blizanci

Dan će obilježiti konfuzne emocije, prolazno nezadovoljstvo ili nepovjerenje prema nekome tko predstavlja autoritet. Uzalud ćete se boriti protiv neozbiljnost i neodgovornosti pojedinih suradnika. Najbolje bi bilo da energiju usmjerite na ljubavne zagrljaje.


Rak

Ustrajnost i smjelost odvest će vas na pravi put pa ako nešto jako želite, krenite u akciju. Ne zatvarajte se unutar četiri zida jer su velike šanse da upoznate nekoga i da se dobro provedete. U vašoj blizini naći će se osoba koja prema vama gaji duboke emocije.


Lav

Pokušajte izbjeći obiteljski razgovor o imovinskim pitanjima, a od partnera ne tražite da vam podastre izvještaj o tome kako je proveo dan. Pad imuniteta otvorit će put virusima i infekcijama. Izbjegavajte hladnoću, zarazno bolesne osobe i zagušljive prostorije.


Djevica

Dobijete li novu poslovnu ponudu, postupite u skladu sa svojim instinktom. Dan je dobar za početak nečeg novog, no ukoliko ste zadovoljni svojom situacijom, možda je najbolje ništa ne mijenjati. U večernjim satima ugodno će vas iznenaditi netko tko vam je drag.


Vaga

Mogli biste kupiti vrijedan predmet ili umjetninu po povoljnoj cijeni zahvaljujući savjetu iskusne osobe. Ne dozvolite da vas roditelji izbace iz ravnoteže. Klonite se ljubomore jer će vam biti uzvraćeno istom mjerom. Novo poznanstvo iziskuje više truda.


Škorpion

U poslovnim aktivnostima osluškivat ćete intuiciju, a koristit će vam i ako se pozovete na utjecajno poznanstvo. Shvatit ćete da se od vas očekuje više nego ste spremni dati pa ćete se na vrijeme distancirati od osobe koja očekuje produbljivanje odnosa.


Strijelac

Bit ćete vrlo ambiciozni i ispunjeni samopouzdanjem. Odgovarat će vam aktivan društveni život te življa i prisnija komunikacija s poslovnim suradnicima. Ljubav bi vam mogao izjaviti stari poznanik ili osoba s kojom poslovno surađujete. Ne žurite s odgovorom.


Jarac

Očekuju vas teškoće u ostvarenju priželjkivanog ljubavnog odnosa. Nerado ćete pristati na ustupke koje će zahtijevati razvoj vaše veze. Poslovna pitanja rješavat ćete s više elana, a ići će vam na ruku i vanjske okolnosti. Na druge ćete djelovati vrlo poticajno.


Vodenjak

Imat ćete koristi od kontakata sa strancima, velikim tvrtkama i visoko obrazovanim osobama. Vaša vizija poslovanja orijentirana je na dugoročne ciljeve; potrudite se prezentirati svoje ideje na njima prihvatljiv način. Izbjegavat ćete obiteljske obveze.


Ribe

Željni što bržeg uspjeha, angažirat ćete se na nekoliko područja. Uvelike će vam pomoći poslovni suradnici i pojedini članovi obitelji. Bit ćete spremniji na popuštanje partneru, no samo ako je vaša ljubav još uvijek snažna i nemate nikoga drugog na vidiku.


loading...