Dnevni horoskop - Svi znakovi (17.4.2014.)


Ovan

Živcirat će vas porast dosadnih i zahtjevnih poslovnih obveza, ali ćete dati sve od sebe da ih pravodobno i valjano riješite. Priuštite sebi trenutke opuštanja i odmora. Bit će vam važno uvjeriti se da je nekome stalo do vas. Večer provedite s prijateljima.


Bik

Spojit ćete ugodno s korisnim te svojom inicijativom pridonijeti sretnim promjenama u životu prijatelja i članova obitelji. Zahvaljujući vašem zalaganju, i drugi će profitirati. Slobodno vrijeme iskoristite za posjet starijim članovima rodbine ili odlazak u kino.


Blizanci

Raspoloženje će vam biti promjenjivo, većinom ovisno o tome dešava li se nešto uzbudljivo ili je sve predvidljivo. Ako ste sami, pokušat ćete okrenuti leđa kolotečini i naći srodnu dušu s kojom ćete podijeliti ljubavno zadovoljstvo. Odvažite se na prvi korak.


Rak

Budno pratite poslovna zbivanja. Karte će biti bačene na stol, a propust jedne osobe doprinijet će njenoj diskvalifikaciji, u vašu korist. Planirana poslovna križaljka i kadrovske promjene doprinijet će unaprjeđenju vašeg statusa. Obradovat će vas jedan posjet.


Lav

Vaš će posao zahtijevati pokretljivost, spretnost i živu komunikaciju. Bavite li se trgovinom, turizmom ili marketingom, bit ćete vrlo uspješni. U drugom dijelu dana očekuju vas ugodna ljubavna iznenađenja, lijepe vijesti o potomstvu i skladniji odnos s djecom.


Djevica

Nastojat ćete što prije obaviti svoje poslovne obveze, no zbog nestrpljenja će se dogoditi propusti koji će vas usporiti. Nađete li se s članovima obitelji ili rodbine, ponašanje nekih osoba moglo bi vas razočarati. Vaše spontane primjedbe stvorit će probleme.


Vaga

Mučit će vas brige, ponajviše financijske. Nećete dobro podnositi ubrzani dnevni ritam, brzo ćete se umarati, a pritom gubiti cilj, a time i volju da nešto napravite. Povećana je mogućnost sukoba zbog tvrdoglavosti, nepromišljenosti i neprihvaćanja realnosti.


Škorpion

Bit ćete uspješni u komunikaciji, snalaženju na nepoznatim mjestima i u novom društvu. Ukazat će vam se mogućnost da nakratko otputujete u inozemstvo ili da surađujete s ljudima koji imaju više iskustva od vas. Na vašu e-mail adresu stići će zanimljiva poruka.


Strijelac

Nemojte pokleknuti pred pritiscima i u posljednjoj fazi odustati od započetog posla. Budite uporni u ostvarivanju ciljeva, da ne bi drugi prisvojiti vaše zasluge, uključivši i financijsku nagradu. Posvetite se partneru i pružite mu ono što mu je potrebno.


Jarac

Bit ćete zbrkani i neorganizirani, a na poslovne promjene nećete dobro reagirati. Uvidjet ćete da vas je lakovjernost odvela na krivi put. Dogodi li se da morate dugo čekati na šalteru ili kod liječnika, ne povjeravajte nepoznatim ljudima privatne probleme.


Vodenjak

Razmišljate li o širenju poslovanja ili poslovnim iskoracima, pomoći će vam partnerova rodbina. Na planu svakodnevnog poslovanja uvažite iskustva pojedinaca na položaju ili osoba u zrelim godinama. Priuštite si poslijepodne provedeno u ugodnim aktivnostima.


Ribe

Razmišljate li o uvođenju nekih promjena, računajte na pomoć bližnjih. Iznenadit će vas rođaci bračnog partnera; pružit će vam dragocjenu podršku, a njihovo iskustvo bit će vrelo korisnih informacija. U razgovoru s prijateljima otkrivate zanimljive pojedinosti.