Dnevni horoskop - Svi znakovi (27.9.2016.)


Ovan

Suočit ćete se s činjenicom da su vas neke bliske osobe iskorištavale, a to ćete im i staviti do znanja. Očekujte odgode nekih dogovora, što će vas također neugodno iznenaditi. Želite li poboljšati kvalitet ljubavnog života, ne prešućujte važne činjenice.


Bik

Zasitit ćete se posla i uobičajenih obveza. Osjećat ćete želju za promjenom, premda znate da još nije kucnuo trenutak za ozbiljnu akciju. Budite oprezni s novcem i u financijskim transakcijama. Ako prijatelj zatraži pomoć, iziđite mu ususret bez oklijevanja.


Blizanci

Poslovi su prividno u fazi mirovanja, ali okolnosti pozivaju na djelovanje. Sami ćete otkloniti kvar u kući, a uz nečiju pomoć obavit ćete i neke zahtjevnije zahvate. Uključite partnera u omiljene aktivnosti i hobije. Zajedničkim snagama postići ćete mnogo.


Rak

Ne dozvolite da vas uznemire propusti u poslovanju. Stišajte unutarnji nemir jer vrijeme, znanje i iskustvo rade za vas. Prihvatite novi izazov, bilo da se radi o novom poslu, selidbi u drugi stan ili putovanju. Nesporazumi u braku prolazna su iskušenja.


Lav

Uz potporu starijih i iskusnih osoba doći ćete do spasonosnog rješenja. Pravo je vrijeme da se pozabavite stambenim pitanjima i ljubavnim problemima. Ukoliko vas progoni sumnja i nepovjerenje u partnera, dogodit će se nešto što će vas uvjeriti u njegovu odanost.


Djevica

Bliski odnosi bit će prožeti napetošću i nerazumijevanjem. Zbog burne rasprave koja će brzo prerasti u svađu, zahladit ćete odnos s osobom koju ste smatrali prijateljem. U stanju uzrujanosti nespretno ćete rukovati ukrasnim predmetima ili kućanskim aparatima.


Vaga

Poslovne brige okupirat će vas i kad dođete kući. Razmišljate li o ulaganjima, uzmite u obzir sve rizike. Ako ste slobodni, ne gubite vrijeme na gledanje televizije. Prihvatite poziv na izlazak i druženje, mogli biste upoznati nekog tko će vam uljepšati ljeto.


Škorpion

Nemojte dopustiti da vam se drugi nepozvano miješaju u planove i odluke. Makar one ovisile o pristanku roditelja ili nadređene osobe, potrudite se privoljeti ih da vas saslušaju i uvaže vaše želje. Važnu poslovnu odluku donesite u suradnji s bliskom osobom.


Strijelac

Osjećat ćete otpor prema svima koji vam žele nametnuti svoje mišljenje i prisiliti vas da napravite nešto što se kosi s vašim principima. Ne upuštajte se u prepirke sa susjedima, bližim rođacima i trgovcima. Budite spremni na kompromise i konstruktivan razgovor.


Jarac

Vaš će vam poslodavac pružiti priliku da napredujete i pokažete što znate. Premda će među vašim suradnicima biti i onih koji neće dijeliti njegovo mišljenje, to vas neće previše uznemiriti. Povoljne poslovne vijesti proslavit ćete s prijateljima i obitelji.


Vodenjak

Komunicirat ćete s osobama koje će buditi vašu nesigurnost i podsjećati vas na probleme za koje ste mislili da pripadaju prošlosti. Ako ste u vezi, svojom ćete šutnjom i ponašanjem potaknuti partnera na izbivanje iz kuće. Razmislite prije donošenja odluke.


Ribe

Ne odgađajte razgovor koji bi vam mogao donijeti povišicu, bolje radno mjesto ili šansu za upis na studij, specijalizaciju ili zaposlenje rođaka ili djeteta. Saznat ćete da šef ima posebne planove za vas koje ćete neko vrijeme morati skrivati od suradnika.

loading...