Dnevni horoskop - Svi znakovi (26.7.2016.)


Ovan

Prepiska i kontakti s klijentima oduzet će vam dosta vremena. Poslovni razgovor će se oduljiti, što će dovesti u pitanje planirani večernji izlazak. Organizirate li zabavu ili ugošćujete nekoga, dobra organizacija aktivnosti i pomoć će vam biti neophodna.


Bik

Razdirat će vas sumnja u ljubavnog partnera, a čak ćete misliti i da vam neki prijatelji rade iza leđa. Moguće je da ćete nekim riječima ili spoznajama dati prevelik značaj. Nemojte na svaku promjenu gledati kao na negativnost - probajte pronaći i nešto dobro.


Blizanci

Odnosi s poslovnim suradnicima postat će izvorom neraspoloženja i negativnih misli. Čak i ako budete djelovali potpuno mirno i kontrolirano, u vama će sve više rasti nezadovoljstvo zbog načina na koji vam se obraćaju pojedine osobe s kojima blisko surađujete.


Rak

Želite li razumjeti problem koji muči vašeg prijatelja, morat ćete početi razmišljati na njegov način. U ljubavi nije uputno postavljati previsoke ciljeve; prepustite se atmosferi trenutka i ugodite sebi. Nemate li vremena za kućne poslove, nađite ispomoć.


Lav

Zahvaljujući dobrim idejama i naglašenoj ambiciji, možete se nadati bržem napredovanju. Neugodno će vas iznenaditi suradnici koji će pokazati veliku dozu zavisti. Ako ste slobodni, prihvatite poziv na druženje i zabavu. Odustanite od poslova koji nisu neophodni.


Djevica

Mogući su prolazni poslovni problemi koji će vas prilično iznervirati, a nekima i poremetiti planove. Nećete moći računati na pomoć suradnika jer će oni imati svojih briga. Kad je riječ o ljubavi, pazite da nekom nesmotrenom primjedbom ne povrijedite partnera.


Vaga

Nemojte izbjegavati razgovor s rođakom partnera jer je izvjesno da je na vašoj strani i da će vam rado pomoći ostvariti plan. Ako ste na odmoru, rezervirajte stol u restoranu poznatom po dobroj kuhinji. Kontaktirajte simpatiju ili osobu koju želite zavesti.


Škorpion

Bit ćete senzualni i maštoviti pa se posvetite hobijima, kreativnim aktivnostima i voljenoj osobi. Okolnosti su na vašoj strani, iako vaši interesi nisu usklađeni s financijskim mogućnostima. Uzmite si dovoljno vremena za pisanje e-maila ili razgovor.


Strijelac

Iako prvi dojam koji će netko ostaviti na vas neće biti pozitivan, nakon duljeg razgovora promijenit ćete mišljenje. Povećat ćete radnu učinkovitost, osobito primijenite li metode koje su polučile uspjeh u inozemstvu. I u ljubavi ste spremni mnogo uložiti.


Jarac

Ljubavni život bit će na gubitku zbog zanimljivih i napetih poslovnih događaja. Partner će vas iznervirati jer će posumnjati da se iza vaše prezaposlenosti krije neka treća osoba. Osmijeh na lice izmamit će vam financijske vijesti. Uloženo se počinje vraćati.


Vodenjak

Ispoljit ćete zavidnu snalažljivost u svim situacijama i iz njih izvući osobnu korist. Vaš način razmišljanja i prijedlozi pribavit će vam simpatije okoline. Draga osoba diskretno će vam staviti do znanja da vas ne želi izgubiti, i da joj je vaša ljubav važna.


Ribe

Ako razmatrate opcije koje imate na raspolaganju, ne dozvolite da vas obeshrabre stavovi onih koji nisu dovoljno upućeni u vašu situaciju. Probudite osjećaje koje ste gajili prema partneru u prvim danima poznanstva jer će vam to pomoći raspiriti uspavanu strast.


loading...