Dnevni horoskop - Svi znakovi (9.2.2016.)


Ovan

Dan bi vam mogli pokvariti sukobi s roditeljima i djecom, neplanirani troškovi i neučinkovita administracija. Bitno je da se ne uzrujavate zbog prolaznih teškoća te da na vrijeme zauzmete pomirljiv stav. Imunitet vam je u padu pa se čuvajte virusa i infekcija.


Bik

U želji da riješite nesporazum ili da partnera uputite u problem rješenje kojeg ne vidite, posezat ćete za radikalnim metodama. Kako znate da će voljena osoba reagirati neslaganjem, radije joj ne izlažite svoje planove. Odvezite automobil kod automehaničara.


Blizanci

Pridržavajte se plana i fokusirajte se na cilj u svim aktivnostima. Koncentracija će vam biti u padu, raspoloženje promjenjivo, a motivacija nedostatna za veće napore. Stavite do znanja prijatelju da ste uz njega. Budite aktivni, naročito ako ste na godišnjem.


Rak

Očekuju vas promjene koje će zahtijevati dosta ustupaka. Karijera će vam biti ugrožena sukobom s pretpostavljenima. Nećete lako prilagoditi autoritetima, naročito ako ih ne cijenite u moralnom smislu. U neke ćete se osobe razočarati, dok će vas druge oduševiti.


Lav

Uželjet ćete se mira, obiteljske idile i skladnog prožimanja s partnerom. No, zbog nekih nepredviđenih događaja veći dio dana provest ćete nervozni i nespremni za druženje. Trebat ćete manje misliti na sebe, a više pažnje posvetiti osjećajima bliske osobe.


Djevica

Postići ćete uspjeh u poslu ako konstruktivno usmjerite energiju i talent, i budete li izbjegavali površnost i sukobe sa suradnicima. Neki znanci dat će vam korisne savjete. Iskoristite mogućnost dodatne zarade, kao i priliku da poboljšate neke bliske odnose.


Vaga

Partner neće uvažiti vaše prijedloge, ali vas to neće spriječiti da pokušate ostvariti svoj naum. Na pomolu je rasprava koja će dovesti u pitanje budućnost veze. Kažite ono što mislite i osjećate; inzistirajte na istini jer imate pravo znati što se događa.


Škorpion

Stjecajem okolnosti, ostvarit ćete uzbudljivo poznanstvo, a zbližit ćete se i s ljudima koji vam mogu pomoći u poslu. Ne propustite priliku da povećate svoju imovinu, samo budite spremni na odricanje i nešto naporniji rad. Pažljivo organizirajte svoje vrijeme.


Strijelac

Potencirano je nerazumijevanje u privatnim odnosima. Moguće je i da vam bliski prijatelji skrenu pažnju na partnerovo ponašanje. Nađete li se u relativno nepoznatom društvu, budite diskretni i pomalo tajanstveni. Želite li nekog osvojiti, ne pričajte puno o sebi.


Jarac

Usredotočenost na poslovne obveze i financije onemogućava uvid u neke druge, za vas podjednako značajne situacije. Obnovite kontakt s osobama koje dugo niste vidjeli i organizirajte blagdansko druženje. Večera za dvoje ili s rođacima osvježit će lijepe uspomene.


Vodenjak

Zadržite distancu u kontaktima s nadređenima, starijim kolegama i partnerima iz drugog grada. Vodite računa o tome da u planiranju predstojećih dana predvidite vrijeme koje ćete posvetiti prijateljima, partneru i djeci. Opuštajte se, vježbajte i krećite se.


Ribe

Uz pomoć prijatelja riješit ćete ljubavni problem ili nedoumicu. Ne ustručavajte se okrenuti nečiji broj telefona, poslati sms ili napisati mail u kojem ćete izraziti svoje mišljenje. Suzdržite se od potrebe za dokazivanjem u društvu osoba suprotnog spola.