Dnevni horoskop - Svi znakovi (25.1.2015.)


Ovan

Dovršit ćete zahtjevnu obvezu ili projekt, pa ćete opušteno napustiti ured i početi planirati uskrsni vikend. Poslovni ručak ili razgovor s osobom s kojom ste nekad surađivali uvodi u vaš život novu osobu. U ljubavnim vezama dominirat će osjećajni sklad.


Bik

U glavi će vam se rojiti nove ideje i mnogi zanimljivi projekti, no nedostajat će vam ljudi s kojima biste ih mogli ostvariti. Ako ste vezani brakom, bavit ćete se uređenjem doma želeći zajedničke trenutke s voljenom osobom učiniti što ljepšima i ugodnijima.


Blizanci

Ljubavni život postat će vam sve zanimljiviji, no ako ste nedavno doživjeli emocionalno razočaranje, još ćete biti nesigurni i nespremni na neki veći iskorak. Vodite računa da zbog privatnih planova ne zaboravite na obećanje koje ste dali poslovnim suradnicima.


Rak

Tolerancija na stres bit će prilično niska pa bi i običan razgovor mogao prerasti u svađu, u kojoj ćete reći i ono što je uputnije prešutjeti. Bit ćete uspješniji kao individualci, negoli u timskom radu. Posvetite se aktivnostima na čiji tijek možete utjecati.


Lav

Bit ćete nervozni i nespremni na pojačane mentalne napore. Pokušajte izbjeći gradsku gužvu i druženje s ljudima koji su vam dosadni ili iritantni. Učinite ono što je nužno vodeći računa da ostavite dovoljno vremena za sebe i obitelj. Opustite se tjelovježbom.


Djevica

Bit ćete dosta osjetljivi u emocionalnom smislu, a najviše će vas pogoditi nerazumijevanje od strane onih koje smatrate bliskima. Obiteljska situacija bit će otežana zbog nervoze i egoističnih ispada brata ili sestre. Teško ćete pronaći neko kompromisno rješenje.


Vaga

U društvu ćete biti glavni animator i zabavljač, a u radnoj sredini istaknut ćete se s lucidnim idejama. Neće vam biti teško ostvariti svoje planove, no neophodno je da budete brzi i odlučni. Slobodno vrijeme iskoristite za rješavanje nekih praktičnih pitanja.


Škorpion

Najednom ćete osjetiti umor i zasićenje, a pritisak bližnjih dodatno će vas uzrujati. U nastupu bijesa mogli biste izabrati krivi način za rješavanje obiteljskih problema. Posvetite više pozornosti zdravlju, izgledu i formi. Bavite se sportom i rekreacijom.


Strijelac

Imat ćete volju družiti se samo s bliskim ljudima koji vas razumiju i kojima ne morate puno objašnjavati. No, neke krute i konzervativne članove obitelji ipak nećete moći izbjeći. Vaše će ponašanje naići na njihovu osudu, no vi se nećete previše obazirati na to.


Jarac

Odnosi na poslu podlijegat će usponima i padovima. S nekim kolegama odlično ćete se slagati, a novi, mlađi suradnici će vas uzrujavati. Pohvali li šef vaš rad, osjetit ćete zavidne poglede na sebi. Pronađite malo vremena za sređivanje računa i plaćanje režija.


Vodenjak

Nedostajat će vam strpljenja, staloženosti i samokontrole. Neprestane nesuglasice s partnerom mogle bi vas natjerati da potražite utjehu kod nekog drugog. U zdravstvenom pogledu bit ćete dosta osjetljivi, osobito ako patite od srčanih tegoba i visokog tlaka.


Ribe

Posvetit ćete se aktivnostima vezanima uz istraživanje i plasiranje informacija. Ostvarenje profesionalnih ciljeva omogućuju vam poznanstva s osobama na položaju. Među prvima ćete doći u posjed informacija koje će vam osigurati prednost pred konkurencijom.


Prijavi se za besplatni tjedni newsletter!
  • savjeti
  • dnevni horoskop
  • tumačenje snova

Unesi svoj mail i budi uvijek u srcu zbivanja uz Savjetnicu ;-)