Dnevni horoskop - Svi znakovi (24.4.2014.)


Ovan

Nadređeni će vas podržavati, čak i ako se ne budete naročito trudili. Moguće su nesuglasice s članovima rodbine, no ako ne izlaze iz uobičajenih okvira, na njih ne trebate obraćati previše pažnje. Namjeravate li nešto prigovoriti bliskoj osobi, budite obazrivi.


Bik

U situaciji poslovnih pregovora budite neutralni i argumentirani, naročito skrene li razgovor u osjetljive teme. Šefovi i suradnici bit će skloni pogrešno tumačiti vaše namjere, osobito ako su tema razgovora financije i ulaganja. Netko će od vas tražiti novac.


Blizanci

Bavit ćete se sobom i svojim emocijama, a ono što se događa oko vas neće vas osobito zanimati. Novi ljubavni impulsi probudit će nadu u bolju budućnost. Svaki slobodan trenutak nastojat ćete provesti sa svojim izabranikom. Nemojte zanemariti obiteljske obveze.


Rak

Dvoumit ćete se između nekoliko opcija, a prednost ćete dati osobama i situacijama koje mogu pridonijeti vašem poslovnom i društvenom ugledu. Poslovno putovanje omogućuje vam nove kontakte i uspostavljanje korisnih poznanstava. Imat ćete uspjeha na ispitima.


Lav

Otežano ćete pronalaziti zajednički jezik s roditeljima i ukućanima. Nećete se moći kontrolirati kad vas budu nagovarali na ono što vam se ne sviđa. No, uvjeravanjem i prepiranjem ništa se neće riješiti - radije se opustite u društvu prijatelja ili voljene osobe.


Djevica

Opreznije pristupite osobi za koju se priča da je sklona lažnim obećanjima; ono što biste vi mogli doživjeti kao novi ljubavni početak, ona će shvatiti kao prolaznu avanturu. Provedite više vremena s djecom, posjetite roditelje ili dogovorite kavu s rođakom.


Vaga

Sklopit ćete poznanstvo ili stupiti u kontakt s partnerom koji će vam pomoći na planu posla i karijere. Privlačnost s osobom iz radnog okruženja postat će intenzivnija nakon razgovora uz kavu. Nemate razloga ne vjerovati riječima osobe koju dobro poznajete.


Škorpion

Bit ćete vrlo nemirni, stalno u pokretu, puni novih i neobičnih planova. Rasprava s kolegama učinit će da vam vrijeme na poslu brže prođe. Pokušajte ostvariti svoje ideje, pa i one za koje sumnjate da ih možete realizirati. Vodite računa o zdravlju i prehrani.


Strijelac

Zabilježit ćete uspjeh u poslovima koji iziskuju duboku koncentraciju i istraživački duh. Doći ćete do spoznaja koje će vam obogatiti i promijeniti život. Burna unutarnja emocionalna previranja skrivat ćete od drugih, no bliske osobe slutit će da nešto krijete.


Jarac

Imat ćete mnogo poleta i entuzijazma, no morat ćete malo bolje organizirati vrijeme, posebno ako su vam neki poslovi i obveze u koliziji. U emocionalnom pogledu očekuju vas promjene i uzbudljive situacije. Bit ćete u prilici birati između dvije ljubavne ponude.


Vodenjak

Pratit će vas neke otežavajuće okolnosti koje vam neće dopustiti da se nesputano prepustite ljubavnom zagrljaju. Prijatelji partnera izrazit će nezadovoljstvo njegovim izborom. Nemojte dozvoliti da se itko pokuša ispriječiti na putu vašoj ljubavnoj sreći.


Ribe

Mobitel će vam stalno zvoniti i ako ste na odmoru, a e-mailovi stizati. Morat ćete reagirati brzo, dajući naputke za rješenja situacija koje vam nisu dovoljno poznate. Podsjetite voljenu osobu na dogovor i nastojte brže realizirati jednu isporuku ili uslugu.