Dnevni horoskop - Svi znakovi (29.4.2016.)


Ovan

Osjetit ćete navalu energije i potrebu da iskusite nešto novo i drukčije. Ukaže li vam se šansa da nešto promijenite, odmah ćete je iskoristiti. Mogli biste ostvariti plodne kontakte s inozemstvom ili krenuti na putovanje koje će vam donijeti vrijedna iskustva.


Bik

Dosta ćete se truditi i zalagati pa ni dobri rezultati neće izostati. Vaša će se procjena pokazati točnom, a svojim idejama privući ćete pažnju pretpostavljenih. U emocionalnom smislu bit ćete dosta nemirni. Uželjet ćete se promjena, uzbuđenja i novih iskustava.


Blizanci

Okolnosti vam idu na ruku, a prepreke ćete lako zaobilaziti. Bez straha ćete zaviriti u svoju intimu, priznati sebi svoje osjećaje, i donijeti odluku vezanu uz ljubavnu budućnost. Ako ste nezadovoljni odnosom, poduzet ćete konkretne korake u svrhu promjene.


Rak

Poći će vam za rukom privesti kraju jedan dugoročan i sveobuhvatan poslovni zadatak. Iskoristit ćete slobodno vrijeme za kućne popravke, uljepšavanje doma, kupnju novog namještaja ili pak za traženje stana. Pazite na prehranu, bavite se tjelovježbom, plivajte.


Lav

U poslu ćete preuzeti inicijativu i biti spremni uraditi sve što se očekuje od vas. Obavite razgovore, osobito one koji iziskuju zahtjevnija financijska ulaganja. U odnosima s djecom nećete imati osjećaj za mjeru i bit ćete skloni precijeniti njihove mogućnosti.


Djevica

Pojačat će se sumnja u poslovne planove koji su se upravo počeli ostvarivati. Preuveličavat ćete probleme s pretpostavljenih tražeći više pažnje i podrške od kolega. Bliska osoba mogla bi vas neugodno iznenaditi svojim nepostojanim i prevrtljivim ponašanjem.


Vaga

Emotivna previranja mogla bi vas natjerati na donošenje ishitrenih i radikalnih odluka. Strpljenja će vam nedostajati i u poslu, a moguća je i nepromišljena avantura na radnom mjestu. Energija vam je u padu, a sklonost stresu naglašena, kao i probavne tegobe.


Škorpion

Uznemirit će vas razmišljanje o prošlosti i prisjećanje na neugodnosti koje vam je priredila jedna bliska osoba. Okrenete li se ljubavi, partneru i djeci, brzo će vas napustiti loše raspoloženje. Ne smijete dopustiti da tuđa negativna energija prijeđe na vas.


Strijelac

Razgovor koji biste mogli voditi tijekom jutra raspirit će snažne simpatije koje neće pitati za godine, status ili izgled. Spontano ćete se prepustiti plimi zbivanja, ne mareći za mišljenje drugih. Krećete li na odmor, izbjeći ćete gužve u trajektnoj luci.


Jarac

Vanjske okolnosti natjerat će vas da se više pozabavite nekim osobama ili događajima iz prošlosti. Možda će vam se ponoviti situacija u kojoj ste već bili. Ovaj put nastojte donijeti mudru i razumnu odluku, naročito ako o njoj ovise i sudbine vama bliskih ljudi.


Vodenjak

Nemojte dopustiti da vam se drugi nepozvano miješaju u vaše planove i odluke. Makar vaše želje ovisile o pristanku roditelja ili nadređene osobe, uradite sve što je u vašoj moći da ih privolite na suradnju. Moguć je susret s osobom koju ste nekad jako voljeli.


Ribe

U poslovnom životu izvjesne su poteškoće u koncentraciji i sporazumijevanju sa šefovima, kao i nekim bahatim suradnicima. Ne dajte se isprovocirati mrzovoljnim licima sugovornika, nepotrebnim čekanjem i odugovlačenjem. Povedite više računa o ishrani i zdravlju.


loading...