Dnevni horoskop - Svi znakovi (5.8.2015.)


Ovan

Bit ćete u strci i panici pa vam se mogu dogoditi manji propusti. Pomoć na koju ste računali pokazat će se kao mač s dvije oštrice, zato je bolje da oslonite isključivo na sebe. Pojedini članovi obitelji iznervirat će vas svojim strahovima i nerealnim zahtjevima.


Bik

Nešto teže ćete se usredotočiti na posao, a odnosi sa suradnicima odisat će nerazumijevanjem. Ako ste u slobodnoj vezi, u neočekivanom spletu okolnosti otkrit će se da su vaši osjećaji mnogo dublji nego što to pokazujete. Osjetit ćete se kao na brisanom prostoru.


Blizanci

Potencirano je nerazumijevanje u privatnim odnosima. Moguće je i da vam bliski prijatelji skrenu pažnju na partnerovo ponašanje. Nađete li se u relativno nepoznatom društvu, budite diskretni i pomalo tajanstveni. Želite li nekog osvojiti, ne pričajte puno o sebi.


Rak

Poslovi su prividno u fazi mirovanja, ali okolnosti pozivaju na djelovanje. Sami ćete otkloniti kvar u kući, a uz nečiju pomoć obavit ćete i neke zahtjevnije zahvate. Uključite partnera u omiljene aktivnosti i hobije. Zajedničkim snagama postići ćete mnogo.


Lav

Na dobrom ste putu da ostvarite dobitak i steknete poziciju koja će vam omogućiti mirniji i sigurniji život. Kovat ćete planove za budućnost nalazeći izvor zadovoljstva i u malim stvarima. Uz pomoć intuicije prozret ćete osobu koja vam se krivo predstavila.


Djevica

Nemojte izbjegavati razgovor s nadređenom osobom jer će se ispostaviti da je na vašoj strani i da vam želi pomoći u ostvarivanju plana. Planirate li poslovno putovanje, obavite pravodobno potrebne predradnje. Kontaktirajte osobu zainteresiranu za vaš projekt.


Vaga

Veselit će vas sklapanje novih poznanstava i zabava u društvu duhovitih ljudi.Težit ćete bračnoj i ljubavnoj harmoniji pa ćete se oko svog izabranika malo više potruditi. Mnogo zadovoljstva priuštit će vam članovi obitelji koji će predosjetiti što vam treba.


Škorpion

Ljubavni život će se popraviti, ako se u većoj mjeri posvetite partneru. Posvetite više pozornosti partneru. Trenuci u kojima ćete se posvetiti jedno drugome i razmjena nježnosti polučit će bolji učinak od razgovora. Razgovarajte s djecom o njihovim potrebama.


Strijelac

Suzdržite se od korištenja kartice, kupnje na čekove i posudbe. Dogodi li se da se posao ne realizira unatoč dogovorima, ne analizirajte, nego krenite naprijed. Izvjesno je da ćete posao napraviti, s nekim drugim. Neke okolnosti otkrivaju se u novom svijetlu.


Jarac

Nećete dopustiti neupućenim osobama da vas isprovociraju. Bit ćete staloženi i svjesni svojih sposobnosti. Planove za večer mogao bi vam pokvariti poduži telefonski razgovor. Ne pokušavajte sami riješiti problem, bilo da se radi o novcu ili odnosu suradnje.


Vodenjak

Bit ćete skloni naglim i ishitrenim odlukama. Ako ste slobodni, potrošit ćete dragocjeno vrijeme na nepotrebne aktivnosti i pogrešne osobe. Bolje organizirajte dan; dobro se naspavajte, otiđite u šetnju, a alkohol, nezdravu hranu i loše društvo izbjegavajte.


Ribe

U dugotrajnom poslovnom nadmudrivanju vaši će argumenti biti uvaženi. Postići ćete uspjeh u ekipnom sportu, a nakon toga ćete se i odlično provesti sa svojim starim društvom. Simpatija koju osjećate prema jednom znancu prometnut će se u mnogo snažniji osjećaj.