Dnevni horoskop - Svi znakovi (18.4.2015.)


Ovan

Bit ćete skloni preuveličavanju problema, povlačenju u sebe i pomalo paranoičnim mislima. Druženje sa starim prijateljima i članovima obitelji omogućit će vam da se razvedrite, a isto tako i aktivniji način života, trčanje, bavljenje sportom i tjelovježbom.


Bik

Ukoliko ste u posljednje vrijeme učestalo izbivali iz svog doma ili ste ga na bilo koji način zapustili, došlo je i vrijeme da mu se malo više posvetite. Uz mnogo ljubavi, mašte i dobre volje, upustit ćete se u spremanje i ukrašavanje za proslavu Nove godine.


Blizanci

Osjetit ćete porast entuzijazma, motivacije i inspiracije, no nedostajat će vam objektivnosti. Ako ste zaljubljeni, bit ćete slijepi kad su posrijedi nedostaci i propusti voljene osobe. Nećete mariti za upozorenja i prijateljske savjete bliskih osoba ili kolega.


Rak

U procjeni ljubavnih izgleda rukovodit ćete se intuicijom, a slično ćete se odnositi i prema poslovnim prilikama. Višak uzbuđenja dobro ćete podnositi, čak i ako težite mirnom životu i trudite se izbjegavati iskušenja. Pronađite malo vremena za tjelovježbu.


Lav

Miješanje roditelja u vaš ljubavni život izbacit će vas iz takta. Moguće je da u afektu kažete i ono što ne mislite pa će vam kasnije biti žao. Povećana je potreba za uživanjem, osobito u zabavi i hrani. Pazite samo da zbog pretjerivanja ne ugrozite zdravlje.


Djevica

Dobar prijatelj pomoći će vam da jasnije sagledate situaciju u kojoj se nalazite. Povjerit ćete mu svoje ljubavne probleme, no neće vam svidjeti njegovo mišljenje o vašem partneru. Poželite li neraspoloženje pobijediti šopingom, kupit ćete i ono što vam ne treba.


Vaga

Dobro ćete se slagati sa suradnicima, a nadređeni će hvaliti vaše organizatorske sposobnosti i kreativnost. U privatnom životu preuzmite inicijativu ako primijetite da se stvari razvijaju sporo. Jedno prijateljstvo se razvija, čak i bez vašeg većeg angažmana.


Škorpion

Izbjegavajte sukobe s ženskim osobama. Imat ćete dovoljno energije da stanete na kraj poslovnim teškoćama koje su aktualne u posljednje vrijeme. Opušteni pristup vaš je adut, makar se radilo i o komunikaciji sa šefovima ili revizorima. Njegujte prijateljstva.


Strijelac

Uvjerit ćete se da neke osobe ne zaslužuju vaše povjerenje, ali nećete znati kako im to staviti do znanja. Bit ćete rastreseni, svadljivi i nestrpljivi i teško ćete podnositi kritiku na svoj račun. Posvetite više vremena kućnim ljubimcima, djeci i prijateljima.


Jarac

Ugodno će vas iznenaditi povoljne promjene u radnom okruženju. Uvjerit ćete se da vaš trud nije ostao nezapažen, kao i da su neslavno prošli oni koji su se mislili okoristiti vašim idejama. Šlag na kraju dana bit će romantična večera u režiji ljubavnog partnera.


Vodenjak

Odnos s bliskim suradnikom ili nadređenom osobom dosegnut će točku preokreta. Bit ćete prinuđeni uspostaviti nove kanone u komunikaciji. I u poslu je djelovanje neophodno, ako ne želite ugroziti stečene pozicije. U razgovoru s roditeljima riješit će nesuglasice.


Ribe

Objasnite društvu s kojim provodite dan da ne želite biti dio mase i uključiti se u aktivnosti u kojima ne uživate. U poslu djelujte promišljeno i ne trošite energiju na nebitne stvari. Susret s privlačnom osobom vinut će vas u nebo, ali i uzrokovati nesanicu.