Dnevni horoskop - Svi znakovi (18.9.2014.)


Ovan

Vaše će misli i kretnje biti usporene, a raspoloženje promjenjivo. Na učenje i poslovne zadatke teško ćete se usredotočiti, naročito ako radite nešto što vam ne pričinjava zadovoljstvo. Opustit će vas oživljavanje uspomena i duhovite provokacije nekih suradnika.


Bik

Ako ste zahladili odnos s voljenom osobom ili bračnim partnerom, iskoristite pogodan trenutak za razgovor. Nakon što se otvorite jedno drugome, prepustit ćete se toplim zagrljajima, romantici i nježnim razgovorima. Čuvajte svoju intimu od očiju znatiželjnika.


Blizanci

U dobroj ste formi, spremni iskušati nešto novo i izboriti se za ljubav. Rado ćete obilaziti zanimljivosti i lokalne znamenitosti te širiti krug prijatelja i znanaca. Osobi koja vam se sviđa pristupit ćete na iskren i originalan način, a uspjeh neće izostati.


Rak

Neki obiteljski problemi izgledat će nerješivi. Nema smisla da iscrpljujete sebe i druge dugim raspravama i verbalnim nadmetanjem. Procijenite svoje mogućnosti i prihvatite se posla. Rezultati neće biti odmah vidljivi, no ono što napravite imat će svoju težinu.


Lav

Stjecajem okolnosti, ostvarit ćete uzbudljivo poznanstvo, a zbližit ćete se i s ljudima koji vam mogu pomoći u poslu. Ne propustite priliku da povećate svoju imovinu, samo budite spremni na odricanje i nešto naporniji rad. Pažljivo organizirajte svoje vrijeme.


Djevica

Pred vama je mnogo obveza i planova, a u vama malo volje da se sa svime uhvatite ukoštac. Pazite da vas emocionalni nemir ne odvrati od posla koji morate odraditi. Vaši će ukućani naslutiti da se s vama nešto događa, no vi ćete dosta vješto izbjeći odgovor.


Vaga

Ne dozvolite da vas uvuku u verbalni sukob, osobito ako ste u društvu prijatelja ili rodbine vašeg partnera. Provokativnim nastupom mogli biste izazvati nečiju nepriličnu reakciju, premda vam to neće biti namjera. U dogovorima naglasite prioritete i uvjete.


Škorpion

Pomisao da biste mogli prekoračiti rok ili da niste dorasli zadatku ulit će vam novu energiju. Provjeravajte sadržaj dokumenata koje potpisujete, ne dajite neprovjerene informacije i ne prihvaćajte ih bez provjere. Priuštite sebi komad nakita ili novi parfem.


Strijelac

Pažnju će vam zaokupiti uređenje kuće, poslovi vezani uz kupnju i prodaju, briga za imovinu i novac. Vaši pokušaji da povećate svoje prihode urodit će plodom, a isto tako i želja da u svom domu stvorite ugodnu i toplu atmosferu. Nemojte zanemariti tjelovježbu.


Jarac

Prilagodite se novonastalim uvjetima, bilo da su u pitanju ljubav ili posao. Polemika s poslovnim partnerom bit će pomalo neugodna. Zaključit ćete da su vaše vizije poslovanja različite. Imate dovoljno vremena za osmišljavanje nove strategije rada i prilagodbe.


Vodenjak

Bit ćete pretjerano rastrošni kad je u pitanju ono što vam predstavlja zadovoljstvo, čak i ako vaša situacija traži štednju. Trebate li donijeti neku važnu odluku, povodit ćete se za instinktom, prije nego razumom. Budite oprezni kad je riječ o novcu i karijeri.


Ribe

Prihvatite ponudu, pod uvjetom da vam glas intuicije to šapuće. Iskorak će rezultirati promjenama koje će unijeti pozitivne novine u svakodnevnicu. Ako niste zaposleni, ništa vas ne sprječava da date šansu vezi na daljinu. Čuvajte se ozljeda uslijed nepažnje.