Dnevni horoskop - Svi znakovi (26.4.2017.)


Ovan

Vjerovat ćete u svoje sposobnosti, čime biste mogli povrijediti osobe s kojima svakodnevno komunicirate. Bit će sklone pogrešno protumačiti vaše riječi, što bi moglo pokrenuti tračeve i ogovaranja. Prepustite partneru da sam odluči i uradi ono što želi.


Bik

U vašoj će obitelji biti potencirane generacijske razlike, a naročito će vas živcirati oni koji su uskogrudni i autoritativni. Ljubavni život ovisit će o vašem trudu i zalaganju, stoga ne gubite vrijeme. Dobro razmislite prije nego što od nekoga zatražite novac.


Blizanci

Dobre vijesti bit će vezane uz novac, poslovanje s bankama i osiguravajućim društvima. Uspjet ćete u naumu, osobito u aktivnostima vezanim uz kupnju ili prodaju stana. Proširit ćete krug suradnika, učvrstiti poslovne odnose, a novi projekti obećavaju uspjeh.


Rak

Na radnom mjestu bit ćete savjesni i odgovorni, a prema svojim potomcima strogi i nepopustljivi. Pokušat ćete ih animirati nekom zajedničkom aktivnošću samo da što manje vremena provedu za računalom ili pred televizorom. Više ćete voditi računa i o prehrani.


Lav

Postaje vam jasno da bližnji računaju na vas u svakoj situaciji. Ovo vam se neće svidjeti, naročito ako uzmete u obzir činjenicu da ignoriraju vaše probleme. U poslu se od vas očekuje veći angažman. Netko vam otkriva razloge zbog kojih želi biti pored vas.


Djevica

Voljena osoba neće vam uzvratiti osjećaje, a vaše uporno navaljivanje samo će je još više odbiti od vas. Nećete biti naročito raspoloženi za veće društvo pa ne forsirajte izlazak van samo da biste drugima udovoljili. Opustit će vas čitanje i gledanje filmova.


Vaga

Duboko u sebi osjećat ćete veliku energiju, ali i neki neobjašnjiv nemir. Bilo bi najbolje da se što više angažirate tako da vam ostane što manje vremena za tjeskobna razmišljanja. Ne poduzimajte nikakve radikalne korake ako niste sigurni što zapravo želite.


Škorpion

Ustrajnost i smjelost odvest će vas na pravi put pa ako nešto jako želite, krenite u akciju. Ne zatvarajte se unutar četiri zida jer su velike šanse da upoznate nekoga i da se dobro provedete. U vašoj blizini naći će se osoba koja prema vama gaji duboke emocije.


Strijelac

Probudit će se vaš uspavani sportski duh, avanturizam i ljubav prema prirodi. Dobro ćete se snalaziti na moru i u ljetnim sportovima, a odvažit ćete se i na neke pomalo rizične aktivnosti. Upoznat ćete privlačnu osobu s kojom ćete brzo naći zajednički jezik.


Jarac

U središtu vašeg zanimanja bit će financijska i imovinska pitanja, poslovni odnosi i mogućnost napredovanja. Svoje ideje i interese branit ćete vrlo srčano. Dobro ćete se snaći u promociji proizvoda, javnom nastupu i predstavljanju novog poslovnog projekta.


Vodenjak

Očekuje vas gnjavaža oko usklađivanja privatnih i poslovnih obveza. Živite li u većem domaćinstvu, morat ćete preuzeti na sebe dio kućanskih obveza, a planirani izlet ili izlazak otkazati. Povedite više računa o zdravlju, osobito ako patite od žučnih tegoba.


Ribe

Uhvatite li se u trenucima malodušja, u društvu vesele i vedre osobe vaše će se raspoloženje popraviti. Čim osjetite prihvaćanje u svojoj okolini zaboravit ćete na mračne slutnje. Nemojte provoditi slobodno vrijeme u četiri zida: upišite ljetni tečaj plesa.

loading...