Dnevni horoskop - Svi znakovi (27.3.2017.)


Ovan

Odnos s bliskim suradnikom ili nadređenom osobom dosegnut će točku preokreta. Bit ćete prinuđeni uspostaviti nove kanone u komunikaciji. I u poslu je djelovanje neophodno, ako ne želite ugroziti stečene pozicije. U razgovoru s roditeljima riješit će nesuglasice.


Bik

Jedan prijateljski odnos bit će vam posebno značajan i zanimljiv. Ukoliko niste vezani, upravo kroz odnos koji se dosada držao u okvirima prijateljstva, spoznat ćete da baš takvu osobu želite za svog ljubavnog partnera. No, o tome još nećete nikome govoriti.


Blizanci

Istaknut ćete se smirenošću, tolerancijom i spremnošću za razmjenu ideja pa ćete u radnoj okolini naići na simpatije i nepodijeljenu podršku. Ne odgađajte planirano putovanje, a stignete li ranije na odredište, umjesto obilnom večerom, počastite se dugom šetnjom.


Rak

Dan će vam uljepšati nova poznanstva ili romantični izlet s voljenom osobom. Bit ćete spremni iskušati nešto novo te iznenaditi i sebe i druge. Ako ste na moru, nemojte se samo sunčati i izležavati; iskoristite šansu da naučite roniti, jedriti ili surfati.


Lav

Iskoristite šansu da poboljšate financijsko stanje putem honorarnog ili sezonskog posla. Iznenadit će vas otvorena podrška ljudi za koje ste mislili da vas ne simpatiziraju previše. U večernjim satima možete očekivati posjet drage osobe koju dugo niste vidjeli.


Djevica

Ako ste u gostima, preuzet ćete na sebe poslove koji iziskuju zanatsku spretnost i fizičku izdržljivost, a oni iskusniji okušat će se i u građevinskim radovima. U privatnim odnosima htjet ćete opravdati ukazano povjerenje, a susretljivost je vaše oružje.


Vaga

Ljubavne strepnje i očekivanja bit će vezane uz osobu s kojom poslovno surađujete. Ma koliko se trudili zadržati distancu, zbližavanje je neminovno. Ako ste u braku, ući ćete u isplativu investiciju s partnerom. Neki dugoročni planovi dobivaju konkretnije ruho.


Škorpion

Sve će vam se vrtjeti oko ljubavi. Prilikom komunikacije s prijateljima i suradnicima pokazat ćete vidljiv manjak usredotočenosti, no oni vam to neće zamjeriti. Ako ste započeli novu ljubavnu vezu, vaše oduševljenje s partnerom iz sata u sat bit će sve veće.


Strijelac

Pod utjecajem novih okolnosti, promijenit ćete svoj svjetonazor, a ni mišljenje o nekim bliskim osobama i suradnicima neće biti isto. Pokazat ćete dosta inicijative u području bankarstva te kod iznalaženja sponzora i kreditora. Mnogi će vam vjerovati na riječ.


Jarac

Dan je kao stvoren za dokono druženje s prijateljima, šoping i posjećivanje kulturnih događanja. Ako vam je sve to nedostupno zbog radnih obveza, onda se prihvatite posla tako da što prije budete slobodni. Reducirajte duge i nepotrebne telefonske razgovore.


Vodenjak

Odnosi na radnom mjestu bit će ispunjeni napetošću i intrigama. Nećete biti sigurni što želite, a niti što se točno traži od vas. Činit će vam se da pojedine osobe uživaju u tome da vas drže na laganoj vatri i igraju se vašim živcima. Pokušajte ih ignorirati.


Ribe

Prihvatit ćete se definiranja dugoročnih projekata i planiranja skorašnjeg putovanja u inozemstvo. U komunikaciji s dobro obaviještenim suradnicima otkrit ćete neke zanimljive pojedinosti o budućem poslovanju vaše tvrtke. Razmislite o dodatnom izvoru prihoda.

loading...