Dnevni horoskop - Svi znakovi (5.3.2015.)


Ovan

Uhvatite li se u trenucima malodušja, u društvu vesele i vedre osobe vaše će se raspoloženje popraviti. Čim osjetite prihvaćanje u svojoj okolini zaboravit ćete na mračne slutnje. Nemojte provoditi slobodno vrijeme u četiri zida: upišite ljetni tečaj plesa.


Bik

Suradnja s ljudima izvan poslovnog kruga pokazat će se presudnom za oživljavanje pomalo zamrlog poslovnog života. Mirno primite primjedbe dobronamjernih, ali neupućenih osoba. Na kritiku uzvratite argumentom i ponudite rješenje za jednu osjetljivu situaciju.


Blizanci

Uzbuđenja vam neće nedostajati. Upoznat ćete osobe koje će ostaviti snažan dojam na vas, no bit će i onih koji će vas razočarati. Prijatelj kojem ste vjerovali pokazat će se u drukčijem svjetlu. Sumnjate u voljenu osobu, na osnovu neprovjerenih informacija.


Rak

Upijat ćete život punim plućima. Nećete dozvoliti da vas situacije izbace iz takta i imat ćete rješenje za sve probleme. Obavit ćete razgovor od kojeg ste mnogo očekivali; ispostavit će se da niste gajili lažne nade, a to će vas obradovati. Leći će vam uplata.


Lav

Zahvaljujući vašoj inicijativi i želji da nešto promijenite, poboljšat će se odnosi unutar obitelji, a i u ljubavnoj vezi bit će više sklada i razumijevanja. Zajednička priprema jela proteći će u vedrom raspoloženju, izmjenama nježnosti i duhovitim provokacijama.


Djevica

Iznenadit će vas brzina kojom ćete riješiti određene pravne poslove ili doći do određenih dokumenata i važnih papira. Past će vam na pamet nove poslovne ideje, no uvidjet ćete da još nije vrijeme za njihovu realizaciju. Bilo bi poželjno da ih sačuvate za sebe.


Vaga

Odnosi na radnom mjestu bit će protkani zadovoljstvom i uzajamnim povjerenjem. Moći ćete se osloniti na bliske suradnike povjeravajući im dio posla, a i neke nove poslovne projekte. Izuzetak će biti jedna tvrdoglava i drska osoba s kojom ste već imali problema.


Škorpion

Cijenit ćete trajne vrijednosti. Mnogo će vam značiti obiteljski sklad i zajednički trenuci s djecom. No, neke nejasne slutnje probudit će u vama nepovjerenje u partnera. Sumnjivi će vam biti njegovi dugi razgovori s poslovnim suradnicima i nejasne isprike.


Strijelac

Energiju ćete usmjeriti na karijeru, a ljubavni život gurnuti u drugi plan, usprkos obećanju da ćete se više posvetiti obitelji. Mogli biste se razočarati budete li previše očekivali od osoba koje lakonski obećavaju velike stvari. Pouzdajte se u unutarnji glas.


Jarac

Iskrsnu li problemi na poslu ili u privatnom okruženju, izbit će i nesuglasice koje su dugo bile potiskivane. Unutarnja snaga i stabilnost omogućit će vam da se dobro nosite s osobama koje nisu osjetljive kao vi. Usmjerite energiju tamo gdje ćete biti na dobitku.


Vodenjak

Prilagodite se drugima u ime zajedničkog cilja i naglasite spremnost na ustupke. Financijska situacija iziskuje oprez, osobito krećete li na ljetovanje ili putujete u inozemstvo. U intimnom razgovoru saznat ćete važne informacije. Družite se s djecom.


Ribe

Imat ćete uspjeha u poslovima vezanima uz pravo ili sud, kao i u aktivnostima povezanima s bankama i investicijskim fondovima. Premda će šefovi imati primjedbi na vaš rad, argumentima ćete odagnati njihove sumnje. Posvetite više pozornosti kućnim ljubimcima.