Dnevni horoskop - Svi znakovi (18.1.2017.)


Ovan

Sastanak s vodećim ljudima tvrtke otvorit će vam nove mogućnosti za uspjeh. Uz malo truda, preokrenut ćete situaciju u svoju korist. U komunikaciji s osobom koja vam se udvara moguće su pogrešne procjene stoga budite podozrivi prema obećanjima koja lijepo zvuče.


Bik

Dan je povoljan za ljubavne početke, razgovor s partnerom i konstruktivne napore u cilju raspirivanja pomalo zamrlih osjećaja. U odnosu sa šefovima moguće su manje nesuglasice na koje ne trebate obraćati previše pozornosti. Lijepa riječ ključ je za sva vrata.


Blizanci

S partnerom ćete se dosta dobro slagati razgovarajući otvoreno o svim problemima. Zajedno ćete se baviti djecom, uređenjem stana, vikendice ili radovima u vrtu. Prilikom obiteljskog okupljanja vodit ćete glavnu riječ, ali ne na nametljiv ili neugodan način.


Rak

Riješit ćete jednu poslovnu ili financijsku nedoumicu i dogovoriti predstojeće korake. Očekujete li poruku, poziv ili odgovor na zamolbu, imat ćete razloga za zadovoljstvo. Predstoji li vam izlazak, izvrsno ćete se zabaviti, a i upoznati zanimljive osobe.


Lav

Pružit ćete mnogo pažnje i podrške drugim ljudima, naročito prijateljima i poslovnim suradnicima. Imat ćete dosta strpljenja, no ponajviše kad je u pitanju nešto što vas zanima. Neke dosadne poslove koje morate obaviti nastojat ćete prebaciti na nekog drugog.


Djevica

Othrvajte se utjecaju zlonamjernih osoba koje će vas pokušati uvući u svoje spletke i intrige. Posvetite se čišćenju i ukrašavanju kuće, no ako nemate dovoljno vremena, ne zamarajte se nevažnim detaljima. Vedrim osmijehom odagnajte mračna predviđanja ukućana.


Vaga

Moli biste dospjeti u opasnu situaciju zbog brzine, nesmotrenosti ili nespretnosti, naročito u jutarnjim satima. Zato zaboravite na žurbu i nerealne ciljeve, izbjegavajte sukobe s okolinom i sve potencijalno rizične aktivnosti. Vodite računa o potrebama bližnjih.


Škorpion

Raspoloženje će vam biti promjenjivo, a odnosi s drugima dvostrukog karaktera; s nekima ćete se slagati odlično, a s drugima nikako. Ako vas je povrijedio partner, trebat ćete podršku dobrog prijatelja ili rođaka kome možete povjeriti svoje intimne probleme.


Strijelac

Birajte riječi, osobito u komunikaciji sa starijim osobama i roditeljima. Dvosmislenim komentarima pojačat ćete nedoumice koje osoba iz bližeg okruženja gaji prema vama. Ukažete li povjerenje partneru, prijatelju ili simpatiji, uzvratit će vam lijepom gestom.


Jarac

Ništa vam neće biti po volji. S ukućanima ćete se prepirati, a bliske osobe gnjaviti posesivnošću i tvrdoglavim stavovima. Prihvatite se sređivanja računa i dugoročnog planiranja. Ako ste u braku, popričajte s partnerom o financijama i neophodnim rashodima.


Vodenjak

Bit ćete vrlo pokretljivi, zainteresirani da naučite nešto novo i steknete različita iskustva. Financijsko stanje poboljšat ćete povećanjem plaće ili honorarnim poslom. Ozbiljno ćete razmišljati o braku, čak i ako vam je dosad najviše odgovarala slobodna veza.


Ribe

Večernji izlazak neće ispuniti vaša očekivanja. Uvidjet ćete vrlo brzo da bi bilo bolje da ste ostali kod kuće. Uznemirit će vas priče koje ćete čuti o nekim poznanicima ili članovima dalje rodbine. Pazite samo da ne budete netaktični ili previše agresivni.