Dnevni horoskop - Svi znakovi (1.9.2014.)


Ovan

Istaknut ćete se imaginacijom, kreativnošću i izvrsnom radnom formom. Moći ćete poboljšati svoj status, no ne tako da prkosite onima koji imaju autoritet. Ne precjenjujte vlastite mogućnosti. Mnogo zadovoljstva pronaći ćete u flertovanju i neobaveznom druženju.


Bik

Odani suradnici pomoći će vam da dobijete uvid u pravo stanje stvari. Putovanje koje je bilo dugo i naporno završit će na priželjkivani način. Bit ćete vrlo zadovoljni onim što ćete vidjeti i osjetiti. Otvorenim pokazivanjem emocija zadobit ćete mnogo simpatije.


Blizanci

Pojavit će se nove poslovne i financijske prilike koje ne biste trebali shvaćati olako. Morat ćete se baviti s nekoliko stvari u isto vrijeme, a i privatni život zahtijevat će brze reakcije. Bolest ili ozljeda člana obitelji odvući će vas nakratko od posla.


Rak

Rutinski poslovi će vas iscrpljivati. Oslabljena koncentracija usporit će vas u radu ili uzrokovati greške u poslovanju. Pažljivo čitajte sadržaj dokumenata, provjeravajte iznose novca, a budite oprezni i u vožnji. Večer posvetite omiljenim aktivnostima.


Lav

Bit ćete skloni osamljivanju, skrivat ćete osjećaje i potajno povlačiti neke poteze. Moguća je platonska ljubav ili ljubavni trokut. U poslu vodite računa o izboru suradnika. Netko bi vam mogao ponuditi mito ili tajnu suradnju. Posvetite više pažnje djeci.


Djevica

Možete se nadati dobrim rezultatima na poslovnim pregovorima i intervjuima. I s malo riječi mnogo ćete postići, naročito ako iza vas stoje dobri rezultati. Ne zamarajte se dugim analizama - vaš unutarnji glas pokazat će vam najkraći put do srca voljene osobe.


Vaga

Postavite li previsoke kriterije, nećete biti zadovoljni; prilagodite se drugima i pronađite neki srednji put. U poslovnoj komunikaciji istaknut ćete se znanjem stranih jezika i profesionalnim nastupom. U bliskim odnosima nema mjesta distanci i rezerviranosti.


Škorpion

Razočaranje na ljubavnom planu u vama će izazvati osjećaj bespomoćnosti i usamljenosti. Potražite povjerljivu osobu koja će razumjeti vaše probleme, samo nemojte dopustiti da vas malodušnost potpuno obuzme. Iscrpite se malo tjelovježbom, bolje ćete spavati.


Strijelac

Vaše su misli usmjerene na ljubav i brak, no dodatne poslovne obveze neće vam ostaviti dovoljno vremena da se posvetite partneru. Kolega koji vam je prepreka u karijeri ostavit će loš dojam na neke moćne osobe u vašoj tvrtki. Vama će to otvoriti nove mogućnosti.


Jarac

Situacija na radnom mjestu ispunit će vas nezadovoljstvom. Nadređeni će vam postavljati nemoguće zadatke, no pokušajte to shvatiti kao izazov, a ne kao njihovu nesklonost. Posvetite više pozornosti rodbinskim odnosima koje ste u posljednje vrijeme zanemarili.


Vodenjak

Povećana je opasnost od lakomislenih troškova, kao i mogućnost sukoba u vezama u kojima nedostaje tolerancije i povjerenja. Provedete li previše vremena u svom domu obavljajući dosadne kućanske poslove, zbog nervoze i ljutnje lako ćete doći u sukob s ukućanima.


Ribe

Ukazat će vam se mogućnost da dogovorite susret s važnim poslovnim partnerom iz inozemstva. Otkrit ćete neke nove dodirne točke i moći ćete spojiti ugodno s korisnim. Uz mnogo takta, u obiteljskom okruženju uspješno ćete riješiti jednu osjetljivu situaciju.