Dnevni horoskop - Svi znakovi (24.6.2017.)


Ovan

Napravite financijski plan, redovito pratite troškove i ostanite dosljedni odlukama vezanima uz rashode. Dan je pogodan za kreativno izražavanje, komunikaciju i pregovaranje pa će biti zadovoljni radnim učincima. Znat ćete uživati, a to podijelite s partnerom.


Bik

Tijekom jutra bit ćete pričljivi i nestrpljivi, a svojim ćete postupcima i riječima živcirati suradnike. Planovi se ne odvijaju željenom brzinom, ali su izgledi za njihovu realizaciju više nego dobri. Napravite popis zadataka, s naglaskom na prioritetima.


Blizanci

Druženje s poslovnim partnerima nastavit ćete i nakon radnog vremena. Ostat ćete malo duže na prigodnom domjenku ili zdravici u obližnjem kafiću. U dobrom raspoloženju mogli biste zaboraviti na neke planirane obveze pa će vas na kraju dana uhvatiti panika.


Rak

Osvajat ćete šarmom koji neće biti nametljiv, no na mnoge ćete ostaviti snažan utisak. Dobro ćete se nositi s porastom interesa i brojnim komplimentima. Ukoliko ste u stabilnoj emotivnoj vezi, svom ćete izabraniku dati do znanja da vam treba malo uzbuđenja.


Lav

Dopustit ćete bližnjima da vam ugađaju ne misleći što biste vi mogli napraviti za njih. Poneseni dobrim ugođajem u društvu, obećat ćete puno više nego što možete ispuniti. Svidjet će vam se osoba koja ne uživa baš dobar glas. Mislit ćete da je možete promijeniti.


Djevica

Zbrkane misli i loša koncentracija ometat će vas u intelektualnim poslovima i učenju. Dopustite voljenoj osobi da se brine o vama, makar se dobro nosite s izazovima. U razgovoru s djecom dotaknite se ljubavnih problema, a i s partnerom popričajte o osjećajima.


Vaga

Bit ćete razbacani na sto strana i teško ćete bilo što obaviti kako treba ako se na vrijeme ne organizirate. Morat ćete rješavati poslove vezane uz stanovanje, nekretnine i obiteljsku imovinu. Iznenadit ćete se kad shvatite koliko još računa morate podmiriti.


Škorpion

Jutro će obilovati obvezama, ali će osjećaj zadovoljstva i ispunjenosti biti jači od umora. Uspješno ćete izlaziti na kraj s obvezama i spretno se snalaziti u vodama međuljudskih odnosa. Vaš će savjet ili iskustvo biti ključni u rješavanju nečijeg problema.


Strijelac

Posumnjat ćete i u svoje, i u partnerove osjećaje. Poslovni odnosi zahtijevat će veću koncentraciju i više predanosti, a vi ćete im se posvetiti tek s pola snage i interesa. Netko će vas zamolit će vas za uslugu ili novčanu pozajmicu. Ne brzajte s odgovorom.


Jarac

Legne li vam uplata, podmirite dugove, a tek potom razmislite o tome čime se želite obradovati. Mučit će vas manjkava organizacija. Bit ćete nezadovoljni jer će partner ustrajati na svom stajalištu, a posebno bude li se na javnom mjestu ponašao prepotentno.


Vodenjak

Najednom ćete osjetiti umor i zasićenje, a pritisak bližnjih dodatno će vas uzrujati. U nastupu bijesa mogli biste izabrati krivi način za rješavanje obiteljskih problema. Posvetite više pozornosti zdravlju, izgledu i formi. Bavite se sportom i rekreacijom.


Ribe

Na temelju nekih primjedbi i očite distanciranosti osobe koja vam se sviđa, pomislit ćete da nemate mnogo šansi pa će vas ugodno iznenaditi njen poziv na sastanak. Uvjerit ćete se da priče koje ste čuli o svom partneru ne drže vodu. Prihvatite poziv za izlazak.