Dnevni horoskop - Svi znakovi (26.6.2016.)


Ovan

Moguće su odgode dogovora, promjene planova ili kašnjenja, ali to vas neće značajnije usporiti. Vašeg partnera će okolnosti prisiliti da uspori i razmisli o mogućim posljedicama poduzetih aktivnosti. Kontaktirajte osobe s kojima se niste čuli duže vrijeme.


Bik

Radni zadaci, disciplina i uobičajena poslovna komunikacija predstavljat će vam priličan napor. Ponašat ćete se spontano i nesmotreno, gotovo nesvjesni svih posljedica svojih postupaka. Mogući su verbalni sukobi s osobama koje vam žele nametnuti svoj autoritet.


Blizanci

Možete očekivati ponudu za bolje plaćeno radno mjesto ili, pak, poziv na poslovno putovanje u izuzetno ugodnom društvu. Svoje sposobnosti istaknut ćete na nenametljiv način, za razliku od nekih drugih suradnika koji će mnoge iznervirati svojom nasrtljivošću.


Rak

Bit ćete znatiželjni i pričljivi, željni druženja i dobrog provoda. No, ako ste pozvali društvo k sebi, puno vremena izgubit ćete na pripreme pa se nećete maknuti iz kuće. Pruži li vam se prilika, s članovima obitelji obavite razgovor vezan uz imovinska pitanja.


Lav

Oduševit će vas poziv na putovanje i prilika da upoznate nove ljude ili, pak, učvrstite postojeća poznanstva. Otvoren razgovor s voljenom osobom odagnat će mračne slutnje o budućnosti vaše veze. Uživat ćete u zajedničkim trenucima na nekom romantičnom mjestu.


Djevica

Osjećat ćete otpor prema svima koji vam žele nametnuti svoje mišljenje i prisiliti vas da napravite nešto što se kosi s vašim principima. Ne upuštajte se u prepirke sa susjedima, bližim rođacima i trgovcima. Budite spremni na kompromise i konstruktivan razgovor.


Vaga

Poslovne obveze ostavit će vam premalo vremena za obitelj. Mogući su sukobi zbog razlika u mišljenju koji će neke projekte vratiti korak natrag. Ne trebate se čuditi ako ne naiđete na razumijevanje kod osoba čiji se svjetonazor poprilično razlikuje od vašeg.


Škorpion

Otežano ćete se usredotočiti na radne zadatke jer ćete u mislima biti s članovima obitelji koji su daleko od vas ili, pak, s prijateljima koji se negdje na moru dobro zabavljaju. Ne dozvolite da intimna problematika utječe na vašu karijeru i poslovnu efikasnost.


Strijelac

Očekuju vas zanimljiva iskustva i pojačana komunikacija s okolinom. Ostavit ćete snažan dojam na druge, čak i ako se ne budete uopće trudili da vas primijete. Javite li se poslovnom partneru koji živi u udaljenom gradu, bit ćete zadovoljni postignutim dogovorom.


Jarac

Bit ćete rastreseni, a pažnju će vam odvlačiti sporedne stvari. S ukućanima ćete se prepirati, a bliske osobe gnjaviti posesivnošću i tvrdoglavim stavovima. Usmjerite energiju na rješavanje materijalnih i egzistencijalnih pitanja. Obavite kupovinu ili prodaju.


Vodenjak

Trebate smanjiti poslovna očekivanja i prilagoditi se situaciji. Ako vam objektivne okolnosti ne dopuštaju da napravite ono što želite, probajte izvući najbolje iz onoga što imate. Prihvatite poziv prijatelja na izlazak, čak i ako biste najradije ostali kod kuće.


Ribe

Na vidiku su zanimljivi projekti i nove prilike za napredovanje. Doživjet ćete potporu od osoba za koje ste mislili da vam nisu naklonjene što će utjecati na porast ambicije i entuzijazma. Slobodno vrijeme iskoristite da svom izabraniku pokažete koliko vam znači.


loading...