Dnevni horoskop - Svi znakovi (19.8.2017.)


Ovan

Nedostajat će vam radnog elana, no u poslovnim odnosima pokušajte biti profesionalni i odgovorni. Nastojte ne kasniti i ne gubiti vrijeme na čavrljanje. Ako ste nezadovoljni nečijom uslugom ili ponašanjem, ne držite to u sebi jer tako ništa nećete promijeniti.


Bik

Bit ćete pojačano osjetljivi pa bi vas lako mogla povrijediti i dobronamjerna kritika osobe koju volite. Dobro se usredotočite na posao jer su mogući manji propusti koji će vas iznervirati i usporiti. Ne očekujte od drugih suradnika da riješe vaše probleme.


Blizanci

Napori koji već dulje vrijeme ulažete kako biste sredili financijsko stanje, urodit će plodom. S većim optimizmom gledat ćete na sutrašnjicu, no nećete se zanositi nerealnim planovima. Osjećaji za koje ste mislili da su prolazna simpatija, postat će ozbiljni.


Rak

Čini li vam se da netko nešto skriva, vjerojatno razlog nisu loše namjere, nego nesigurnost. Njegujte društveni život jer izlasci nude mogućnost novih poznanstava. Ako ste u vezi s osobom koja je starija ili mlađa od vas, ignorirajte mišljenje okoline.


Lav

Vaš će posao zahtijevati pokretljivost, spretnost i živu komunikaciju. Bavite li se trgovinom, turizmom ili marketingom, bit ćete vrlo uspješni. U drugom dijelu dana očekuju vas ugodna ljubavna iznenađenja, lijepe vijesti o potomstvu i skladniji odnos s djecom.


Djevica

Uživat ćete naklonost osoba do čijeg mišljenja držite, a netko vam nudi i svoju pomoć. U svim segmentima života ostvarivat ćete ciljeve uz malo napora. Zbivanja u ljubavnom životu bit će poticajna. Zavodite, uživajte u flertu i dozvolite nekome da vas zavede.


Vaga

Zračit ćete vedrinom i širiti dobre vibracije. Večer će vam proteći u zabavi s društvom, u opuštenom ugođaju uz dobru hranu i duhovite priče. Prijatelji će vas upoznati s jednom zanimljivom osobom, a kako će se dalje razvijati taj odnos, samo će o vama ovisiti.


Škorpion

Morat ćete biti vrlo taktični kad budete rješavali neka komplicirana obiteljska pitanja. Stariji članovi obitelji pokušat će vam nametnuti svoje mišljenje. Imate li određenih probavnih tegoba, izbjegavajte namirnice koje vam škode, a lijekove pažljivo dozirajte.


Strijelac

Od ranog jutra bit ćete pretjerano nervozni i nemirni, a na neželjene promjene i probleme reagirat ćete pretjerano burno. Morat ćete se baviti neplaniranim poslovima koji će vam misli odvući u prošlosti. Postupci nekih bliskih osoba bit će vam mnogo jasniji.


Jarac

Ostvarit ćete plodnu komunikaciju s poslovnim partnerima i dogovoriti dugoročne projekte. Ako ste dio nekog tima ili radne skupine, vaš će doprinos biti zapažen. Skupite hrabrost za prvi korak pa će se i u vašem osjećajnom životu dogoditi priželjkivane promjene.


Vodenjak

Angažman vezan uz pripremu i organizacije svedite na razumnu mjeru. Osjetite li pad energije, umor ili nervozu, zamolite kolege za pomoć. Priznat ćete sebi da vam je netko prirastao srcu i da priželjkujete vezu. Razmislite o hobiju koji bi vas mogao ispuniti.


Ribe

Ne dozvolite da vas uvuku u verbalni sukob, osobito ako ste u društvu prijatelja ili rodbine vašeg partnera. Provokativnim nastupom mogli biste izazvati nečiju nepriličnu reakciju, premda vam to neće biti namjera. U dogovorima naglasite prioritete i uvjete.