Dnevni horoskop - Svi znakovi (19.12.2014.)


Ovan

Očekuju vas iznenađenja i neočekivani obrati. Iskrsnut će poziv na putovanje koje nećete moći odbiti, no kojem se nećete odveć radovati. Naći ćete se u situaciji koja će zahtijevati odlučne i brze reakcije, a vi ni sami nećete biti sigurni što biste htjeli.


Bik

Odmak od situacija pomoći će vam sabrati misli, stoga si priuštite opuštajući vikend, najbolje na moru. Teškoće ljubavnog predznaka shvatite kao izazov kojeg ćete savladati, unatoč slabostima. Nećete lako odoljeti zovu avanture i pozivu na putovanje udvoje.


Blizanci

Jednodnevni izlet mogao bi se neočekivano premetnuti u vikend proveden u drugom gradu. Slobodni bi se mogli naći u nečijem zagrljaju, dok će zaljubljeni planirati zajednički posao, kupovinu stana, vjenčanje ili roditeljstvo. Ostavit ćete snažan dojam na nekoga.


Rak

Ne dopustite da vas netko isprovocira i izbaci iz takta jer će izgovorene riječi imati osobitu težinu. Doživljavat ćete preosobno odluke šefova i postupke kolega, a oni će vama zamjerati fokusiranost na osobne ciljeve. Ljubav ćete izjednačavati sa strašću.


Lav

Morat ćete napraviti ustupke kad je posrijedi vaš privatni život i odnos s bliskim ljudima. Ako vam izabranik postavi ultimatum, u vama će proraditi inat pa ćete uporno i dosljedno tjerati po svome. Moguće je da taj sukob prouzroči dublji nemir u obitelji.


Djevica

Doživjet ćete ljubavno razočaranje, veza će vam se uzdrmati, a na vidiku neće biti nikoga kome biste se mogli požaliti. Trebate li analizirati promjene koje su se dogodile u posljednje vrijeme, počnite od sebe. Možda biste trebali promijeniti svoje ponašanje.


Vaga

Mnogo će vam značiti nježnost, pažnja i podrška jedne osobe. Slobodni će zavoditi na pomalo teatralan način, ali rezultati neće izostati. Bolje ćete se snalaziti u društvu stranaca nego onih koje dobro poznajete pa je dan pogodan za kontakte s inozemstvom.


Škorpion

Bit ćete neuobičajeno živahni i druželjubivi. Upoznat ćete nekoga tko će vas privući svojim tajanstvenim držanjem, no vaša spontana pitanja i iskrenost potpuno će ga razoružati. Prepustit ćete se probuđenim emocijama ne misleći da biste se mogli razočarati.


Strijelac

Odnos s bračnim partnerom pogoršat će se zbog vaše neprilagodljivosti, kao i drukčijeg mišljenja o nekim važnim životnim pitanjima. Ako ste na pragu nove veze, iznervirat ćete se zbog neodobravanja roditelja i nekih zločestih tračeva koje će doprijeti do vas.


Jarac

Nesporazume rješavajte na miran način i izbjegavajte razgovore koji mogu prerasti u svađu. Pripremite se na nešto duže čekanje, odgađanje planova i dogovora, kašnjenja i neočekivane prepreke. Ako se osjećate usamljeno i potišteno, družite se s prijateljima.


Vodenjak

Usprkos vašim bojaznima, financijske brige koje će vas mučiti neće biti nerješive. Mogući su prigovori na vaš račun od strane suradnika koje ste kritizirali pred drugima. Bilo bi najbolje da se oslonite na svoje diplomatske sposobnosti i umijeće uvjeravanja.


Ribe

Iznenadne promjene natjerat će vas da se suočite sa sobom i razmislite malo o svom dosadašnjem načinu života. Uvidjet ćete da morate nešto žrtvovati da biste sačuvali skladne odnose. Mogli bi vas opteretiti problemi s ocem, šefom ili nekim drugim autoritetom.