Dnevni horoskop - Svi znakovi (22.10.2016.)


Ovan

Potrudite se malo više oko odnosa s bližnjima, ne samo s ljubavnim partnerom već i s poslovnim suradnicima i s pojedincima s kojima svakodnevno komunicirate. Ne sukobljavajte se s drugima zbog sitnica. Zamolite supruga i djecu za pomoć u pripremama za Božić.


Bik

Moguće su neplanirane okolnosti u vezi za koju ste mislili da je stabilna. Ako se oporavljate od ljubavnog raskida, ne bi bilo mudro olako ukazati povjerenje osobi koja ispoljava mnogo sluha za vaše probleme. Odmak od situacije neophodan je radi dubljeg uvida.


Blizanci

Premda ćete se s većinom suradnika dobro slagati, bit će i onih koji će vas gnjaviti svojim dosadnim pričama i nemogućim idejama. Večer će vam uljepšati ljubavni izabranik ili stari prijatelji. U dobrom društvu opustit ćete se i zaboraviti na sve negativnosti.


Rak

Budit ćete simpatije drugih, privlačiti pozornost načinom ophođenja i primati komplimente na račun izgleda. Ovo vam otvara vrata uspjeha u svim situacijama. Usrećit će vas činjenica da je zahvaljujući vama netko riješio svoj problem. Potrebno vam je više sna.


Lav

Steći ćete zanimljiva poznanstva na mjestima na kojima to ne očekujete. Lako ćete uspostavljati kontakte, intuitivno predosjećajući što od koga možete očekivati. Želite li riješiti intimne probleme, ne obraćajte se površnim poznanicima nego dobrom prijatelju.


Djevica

Zbivanja u ljubavnom životu krenut će u smjeru suprotnom od priželjkivanog. Pokušat ćete popraviti stvar, no kod suprotne strane vaše će isprike samo pojačati uvjerenje da ste nešto zgriješili. Osjećate li zdravstvene teškoće, promijenite neke štetne navike.


Vaga

Atmosfera na poslu bit će dinamična i poticajna, no i prilično stresna. Nećete stizati napraviti na vrijeme sve što se traži od vas pa ćete naposljetku smanjiti kriterije. Možete očekivati financijsku pomoć obitelji, kao i uspješno rješavanje pitanja nasljedstva.


Škorpion

Pokušat ćete unijeti promjene u svoj emocionalni život, u čemu će vam pomoći odlazak na zabavu koju organiziraju vaši prijatelji. Upoznat ćete osobu uz koju će vam vrijeme jednostavno proletjeti. Intuitivno ćete se sporazumjeti i brzo otkriti slične interese.


Strijelac

Poslovne okolnosti zahtijevat će pokretljivost i živu komunikaciju. Uvidjet ćete da o vašim postupcima ovisi kako će se osjećati i osobe koje se nalaze u vašoj blizini. Nađete li s prijateljima, saznat ćete neke zanimljive vijesti o osobi koja vam se sviđa.


Jarac

Ništa vam neće biti po volji. S ukućanima ćete se prepirati, a bliske osobe gnjaviti posesivnošću i tvrdoglavim stavovima. Prihvatite se sređivanja računa i dugoročnog planiranja. Ako ste u braku, popričajte s partnerom o financijama i neophodnim rashodima.


Vodenjak

Otvaraju vam se nove mogućnosti koje će vam omogućiti riješiti ljubavni ili poslovni problem. Ostvarit ćete zapažene rezultate, a potpora koju dobivate bit će od neprocjenjivog značaja. Dobit ćete poziv za ljetovanje kod prijatelja ili poslovnih partnera.


Ribe

Usmjerite svoju energiju na karijeru i financijska pitanja. Ne sumnjajte u dobar ishod razgovora i rasprava s poslovnim partnerima. Poželite li nešto promijeniti u ljubavnom životu, nećete previše mariti za partnerove osjećaje, čak i ako ste dugo vremena zajedno.