Dnevni horoskop - Svi znakovi (30.8.2014.)


Ovan

Aktivnosti vezane uz planirane građevinske zahvate ulaze u posljednju fazu. Dileme vezane uz isplativost dugoročne investicije riješit će se nakon jednog razgovora. Dobit ćete zeleno svjetlo za prve korake na putu do ljubavne sreće. Osvajat ćete sa stilom!


Bik

Na vaše raspoloženje utjecat će razgovor sa starim prijateljem u kojem ćete saznati da se u njegovom životu štošta promijenilo. Ako se u svojoj vezi osjećate sputanima, izmišljat ćete razloge da negdje odete sami. Pazite da ne izaberete krivo društvo za provod.


Blizanci

Trebat će vam malo mira i samoće da biste sredili misli i osjećaje. Bit ćete rastrzani između dvije osobe, a ni nakon dužeg razmišljanja i vaganja nećete biti sigurni što ćete napraviti. Zbog nekih negativnih iskustava, o poslovnim planovima nećete puno pričati.


Rak

Klonite se situacija koje će raspiriti već postojeću nervozu. Izražavajte se mirno, objektivno i argumentirano, i ne dozvolite emocijama da vas nadvladaju. Ako vam je za oko zapela osoba o kojoj kolaju priče koje vam se ne sviđaju, iskušenje će biti veliko.


Lav

Moguće su prepirke sa starijim članovima obitelji, a čak i ako se sukobite zbog banalnog razloga, pokazat ćete svu silinu svog vatrenog temperamenta. Budete li dogovarali s partnerom večernji izlazak, nećete pogriješiti dodate li svemu i jednu romantičnu notu.


Djevica

Poslovnim zadacima i intervjuima pristupit ćete s mnogo sigurnosti i optimizma. Jasno ćete izražavati svoje mišljenje i s puno šarma pristupiti onome tko vam se sviđa. Velike su šanse da poboljšate odnos koji je skrenuo na stranputicu ili započnete novu vezu.


Vaga

Zahvaljujući dobroj procjeni okolnosti i samouvjerenom nastupu usmjerit ćete poslovna zbivanja u pravcu konstruktivnog rješavanja. Poslovna odluka bit će donesena u vašu korist. Ako ste slobodni, bez oklijevanja prihvatite nečije udvaranje ili poziv za izlazak.


Škorpion

Bit ćete nervozni i preosjetljivi, a zbog toga i neobjektivni pa ćete preosobno doživljavati tuđe riječi i postupke. Oslabljena koncentracija nameće potrebu za većom pažnjom u radu, a nemir i potrebu za opuštanjem. Priuštite si večer uz dobar film ili knjigu.


Strijelac

Nedostajat će vam energije, a ne krene li vam nešto od prve, nećete imati volje da pokušate ponovno. Mogle bi vas usporiti i neplanirane kadrovske promjene. U slobodno vrijeme posvetite se njezi tijela i uljepšavanju. Promijenite frizuru ili obnovite garderobu.


Jarac

Odnosi s bližom okolinom uglavnom će biti povoljni: čak i ako podignete glas, to vam nitko neće zamjeriti. Istaknut ćete se zanimljivim idejama i dobro se snalaziti u poslu, naročito ako budete radili samostalno. Upustit ćete se u novu vezu bez razmišljanja.


Vodenjak

U poslu ćete uživati podršku suradnika i nadređenih. Bit će vam jasno kome možete ukazati povjerenje, a vaše će se mišljenje cijeniti u situaciji donošenja poslovne odluke. Vaše sjajne ideje i konstruktivni prijedlozi potaknut će nekoga na promjenu pristupa.


Ribe

Pokušat ćete uskladiti različita životna područja i malo više paziti kako ćete organizirati svoje brojne susrete. Odbijat ćete društvo osoba koje vam nisu zanimljive. Odnosi s okolinom većinom će biti proturječni, jednim dijelom i zbog vašeg hirovitog ponašanja.