Dnevni horoskop - Svi znakovi (30.7.2014.)


Ovan

Bit ćete nervozni i nespremni na veće mentalne napore. Pokušajte izbjeći gradsku gužvu i druženje s ljudima koji su vam dosadni ili iritantni. Učinite ono što je nužno vodeći računa da ostavite dovoljno vremena za sebe i obitelj. Opustite se negdje na snijegu.


Bik

Dan je povoljan za putovanje, poslovne i društvene kontakte. Upoznat ćete nekoga s kim ćete moći o svemu pričati i tko će vam se jako svidjeti. Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, počet će vas umarati pritisak od strane partnera i obavljanje uobičajenih poslova.


Blizanci

Dobro raspoloženje otvara vam sva vrata. Nečiji pogled ili riječi raspirit će strasti, ali i uspavanog romantika u vama. Zauzetima predstoji dan ljubavnog procvata, a slobodnima se smiješi novi ljubavni početak. Ništa vas neće priječiti da ostvarite ciljeve.


Rak

Nećete otrpjeti kritike na svoj račun, pogotovo ako dolaze od osoba koji vam idu na živce. Ljubavni problemi jednog prijatelja mogli bi vas prilično zaokupiti. No, bez obzira na vaše dobre namjere, bolje bi bilo da se ne uplićete intimne probleme drugih ljudi.


Lav

Morat ćete biti spremni na odricanje zbog ljubavi, braka ili djece. Tajit ćete svoje namjere i neke intimne detalje, ne misleći da ćete upravo time povrijediti one koji vas vole. Savjet prijatelja bit će vrlo dragocjen u situaciji kad vas preplavi neodlučnost.


Djevica

Izvrsno ćete se snaći u poslovima gdje se traže verbalne sposobnosti, domišljatost i lukavost. Dan je povoljan i za učenje stranih jezika, vožnje ili rada na računalu. Ne ustručavajte se pokazati svoje znanje i umijeće jer će biti onih koji će to znati cijeniti.


Vaga

Mnogo uspjeha polučit ćete ekipnim radom. Svoje zasluge nećete isticati, nego ćete ustrajati na ravnopravnosti i zajedničkim interesima. Dobro ćete se zabaviti sa starim društvom, no zanimat će vas i nova poznanstva. Pokazat ćete se kao zanimljiv sugovornik.


Škorpion

Poboljšat će vam se financijska situacija pa ćete si moći priuštiti novi odjevni predmet, parfem ili gadget kojeg već neko vrijeme priželjkujete. Nađete li se u društvu, nemojte se upuštati u razgovore koji bi mogli potaknuti nečiju ljutnju ili protivljenje.


Strijelac

Razbijat ćete glavu pitanjima na koja nećete pronalaziti pravi odgovor. No usprkos tome nastojat ćete dan provesti što bezbrižnije i zabavnije. Preplavit će vas vruće emocije prema osobi koja dosta mlađa od vas, no godine uopće nećete doživljavati kao prepreku.


Jarac

Ne gubite fokus s bitnih stvari, uložite dodatni napor da biste zaboravili na poslovne brige i priuštite si sve ono što vam popravlja raspoloženje i podiže energiju. Zapisujte kreativne ideje, posegnite za slikarskim priborom, šivaćom mašinom ili foto aparatom.


Vodenjak

Drugi će tražiti da im se prilagodite i to će vas prilično iznervirati, bez obzira radi li se ljubavnom ili poslovnom partneru. Neugodno će vas iznenaditi i postupci starijih članova obitelji. Stavit će vas pred gotov čin pa ćete imati osjećaj da ste u klopci.


Ribe

Osjećat ćete pritisak nekih neizgovorenih riječi ili planova koji se kuju, a koji još neće biti obznanjeni. Ako ste u situaciji ljubavnog trokuta, razmišljat ćete o mogućim izlazima, a rješenje vam je nadohvat ruke. Odmak od spornih pitanja pronaći ćete u poslu.