Dnevni horoskop - Svi znakovi (3.12.2016.)


Ovan

Pokazat ćete dosta snalažljivosti u komuniciranju sa strancima pa ako vam se ukaže prilika da barem nakratko otputujete, iskoristite je. U obiteljskom životu porast će napetost. Morat ćete bližnjima pokazati koliko vam znače i otvoreno popričati o budućnosti.


Bik

Obuzet će vas snažna želja za promjenom i pustolovinom. No, odluke donesene u stanju nemira i uzbuđenja neće se pokazati kao najbolje rješenje. Povećanu potrebu za ljubavlju utažit ćete zagrljaju osobe koju već neko vrijeme poznajete ili ste nekoć bili u vezi.


Blizanci

Sudjelovat ćete u ljubavnim problemima svojih prijatelja, a istodobno i kovati tajne planove kako da zaintrigirate voljenu osobu i privučete njenu pozornost. Ako ste u vezi ili braku, flertom s površnim znancima pokušati ćete probuditi partnerovu ljubomoru.


Rak

Šutnjom ćete postići više nego riječima, zato ne budite najglasniji i ne upadajte drugima u riječ. Nadređeni će vam pružiti poslovnu priliku koju ne smijete upropastiti. Druženje sa starim prijateljima pomoći će vam da se opustite i analizirate tjedne događaje.


Lav

Otvorit će vam se mogućnosti za kvalitetnu komunikaciju s inozemnim partnerima, planiranje skorog putovanja i poslovnog usavršavanja. Spremnost da pomognete suradnicima donijet će vam poštovanje i omiljenost, a druženje ćete nastaviti i nakon radnog vremena.


Djevica

Raspoloženje će vam biti promjenjivo, koncentracija loša, a pažnja raspršena na više strana. Prilično vremena trošit ćete na telefonske razgovore i kave. Muče li vas nedoumice, zatražite savjet iskusne osobe. Podmirite porezne obveze ili promijenite računovođu.


Vaga

Suradnja s mlađim, kreativnim osobama poticajno će djelovati na vas. Pri donošenju odluka moći ćete se pouzdati u intuiciju, kao i u pomoć bliske ženske osobe. Želite li ostvariti ljubavni cilj, budite prodorniji i odlučniji; zadovoljstvo će biti obostrano.


Škorpion

Uvid u poslovna zbivanja neophodan je i ako ste odlučili pauzirati na neko vrijeme. Kontaktirajte upućene i saznajte detalje o rezultatima sastanka, podsjetite suradnike na dogovore i ubrzajte realizaciju isporuke ili usluge. Pripremite se za prezantaciju.


Strijelac

Dobro ćete iskoristiti dan. Budete li morali rješavati neke zaostale poslove, s lakoćom ćete ih privesti kraju. Večernji izlazak bit će prepun ugodnih iznenađenja. Upoznat ćete osobe koje će vas nasmijati do suza, ali i nekoga tko će u vama probuditi emocije.


Jarac

Zbog prolazne rastresenosti mogli biste zametnuti važan dokument ili predmet te zaboraviti na sastanak koji ste željno iščekivali. Suprotna strana, međutim, steći će drukčiji dojam i vrlo teško ćete je uvjeriti da se radi o nehotičnoj gesti. Budite strpljivi.


Vodenjak

Miješanje roditelja u vaš ljubavni život izbacit će vas iz takta. Moguće je da u afektu kažete i ono što ne mislite pa će vam kasnije biti žao. Povećana je potreba za uživanjem, osobito u zabavi i hrani. Pazite samo da zbog pretjerivanja ne ugrozite zdravlje.


Ribe

Teško će vam poći za rukom odvojiti ljubavni život od posla. Emocionalni problemi negativno će se odraziti na vaš radni elan i koncentraciju. Zbog rastresenosti i površnog odnosa prema poslu, mogli biste se naći na udaru kritika - i nadređenih, i suradnika.