Dnevni horoskop - Svi znakovi (27.11.2015.)


Ovan

Premda ćete se s većinom suradnika dobro slagati, bit će i onih koji će vas gnjaviti svojim dosadnim pričama i nemogućim idejama. Večer će vam uljepšati ljubavni izabranik ili stari prijatelji. U dobrom društvu opustit ćete se i zaboraviti na sve negativnosti.


Bik

Misli će vam se vrtjeti oko financija, neplaćenih dugovanja, tekućih zadataka i zaostalih poslova. Unatoč oslabljenoj koncentraciji, padu motivacije i umoru, pred vama je uspješan dan. Uradit ćete ono što se od vas očekuje te dobiti pohvalu za obavljeni rad.


Blizanci

Imate li teškoća u komunikaciji s voljenom osobom, okrenite se poslovnoj strani života. Tu biste mogli postići više uspjeha i zadovoljstva. Budite poduzetni i prodorni, obavite što više radnih zadataka, sastanaka i razgovora ne ostavljajući ništa za drugi dan.


Rak

Umor i iscrpljenost oslabit će vam pažnju. Zadržite koncentraciju u ključnim trenucima, ne dajte obećanja koja nećete moći ispuniti, i odmorite se prije izlaska na ispit. Porast poslova, zbrka u komunikaciji i neočekivane teškoće umanjit će učinkovitost.


Lav

Vaš pristup i reakcije okolina će doživjeti kao neozbiljne i površne. Zadržite objektivnost u komunikaciji sa suradnicima i kolegama te vodite računa o tome da se suzdržite od šala i ironičnih komentara. Izbjegavajte boravak u zadimljenim prostorima.


Djevica

Prilično uspješno uskladit ćete poslovne obveze s privatnim i društvenim životom. Slobodno vrijeme iskoristit ćete za kućne popravke, adaptaciju životnog prostora, kupnju novog namještaja ili ljetnih potrepština. Odgovarat će vam pojačana tjelesna aktivnost.


Vaga

Povećana je mogućnost neplaniranih troškova i loših financijskih procjena. Okolnosti na poslu iziskuju dobru koncentraciju. Izostane li iskreni razgovor, svađa s voljenom osobom poprimit će nezaslužene razmjere. Neverbalna komunikacija bit će jasnija od riječi.


Škorpion

Želite li imati veći utjecaj na ukućane, morate promijeniti pristup. Ostanete li dosljedni u ulozi autoriteta, nećete ostvariti ono što želite. Ako ste na ljetovanju, izbjegavajte rizične situacije, ne forsirajte tijelo i klonite se osoba spremnih na avanturu.


Strijelac

Isplanirajte dan sa svojom simpatijom, ali pritom vodite računa i o tome što bi se njoj najviše svidjelo. Nervozu i nemir ublažite pojačanom tjelesnom aktivnošću. Krećete li na putovanje, ne spremajte se na brzinu - mogli biste zaboraviti neki važan predmet.


Jarac

Usmjerite se na rješavanje poslovnih i financijskih problema. Ukazat će vam se prilika da preuzmete zadatke odsutnih kolega te pokažete da sve možete obaviti bez problema - a možda i još bolje od njih. Osjećate li kakve zdravstvene tegobe, posjetite liječnika.


Vodenjak

Upoznat ćete osobu koja će vam omogućiti da na kvalitetniji način iskoristite svoje kreativne potencijale. U ljubavnom životu dobit ćete priliku za novi početak, no morat ćete zaključiti jedno neveselo poglavlje iz prošlosti i ne postavljati nepotrebna pitanja.


Ribe

Čak i ako ste uvjereni da nemate dovoljno snage uraditi ono što se od vas očekuje, nemojte odustati na prvoj prepreci. Obiteljski problem riješit ćete uz pomoć stručne osobe, pa ne oklijevajte obratiti se psihologu. Obogatite dan i večer ugodnim aktivnostima.