Dnevni horoskop - Svi znakovi (22.7.2014.)


Ovan

Pogriješit ćete ako ne prihvatite poziv na izlazak, zabavu ili društveni događaj. Dobro ćete se snaći i u nedovoljno poznatoj sredini. Ako ste slobodni, veliki su izgledi da upoznate nekoga tko s kim ćete poželjeti na romantičan način ispratiti Staru godinu.


Bik

Prevladat će dobro raspoloženje, ali i želja za plandovanjem, zbog čega bi vam posao mogao stagnirati. Potreba za uzbuđenjima i novim izazovima lako će vas odvesti na stranputicu. Privlačit će vas klađenje i igre na sreću - pazite da ne pretjerate s ulogom.


Blizanci

Radna okolina bit će užurbana, a količina posla prevelika da biste imali vremena razmišljati o banalnim problemima i ljubavnim dilemama. Poduzetnici će dogovoriti nove, po svemu sudeći unosne poslove. Ignorirajte pokušaje partnera da vas napravi ljubomornima.


Rak

Misli će vam se vrtjeti oko financija, neplaćenih dugovanja, tekućih zadataka i zaostalih poslova. Unatoč oslabljenoj koncentraciji, padu motivacije i umoru, pred vama je uspješan dan. Uradit ćete ono što se od vas očekuje te dobiti pohvalu za obavljeni rad.


Lav

Preuzimanje novih profesionalnih obveza bit će vam prezentirano kao nešto što ne možete odbiti. Izbjegavajte konfliktne situacije na poslu, osobito imate li neke neraščišćene račune sa suradnicima. Za pomoć u rješavanju spornih pitanja obratite se šefu.


Djevica

Briljirat ćete u poslovima koji zahtijevaju komunikativnost i informiranost, no manjkat će vam ustrajnosti i smisla za suradnju. Netko tko vam je vrlo blizak trebat će vašu pomoć, no situacija će vam izgledati previše delikatna i složena da biste se upetljali.


Vaga

Ne zanemarujte izlaske i druženja. Uz dobru organizaciju vremena i aktivnosti, moći ćete se posvetiti i zabavi. Nova prijateljstva i kontakte sklapat ćete u neformalnim situacijama. Ako ste na odmoru, upišite tečaj ili radionicu, i usavršite sportske vještine.


Škorpion

Imat ćete povećani elan i radnu energiju pa ni uspjeh neće izostati. U komunikaciji s poslovnim partnerima bit ćete vrlo uvjerljivi, a do željenog dogovora doći ćete i bez puno truda. Pošaljete li poruku osobi koja vam se sviđa, svidjet će vam se njena reakcija.


Strijelac

Dirnut će vas uviđavnost kolega ili ljudska gesta vašeg šefa. Jutarnji razgovor dat će vam dobar vjetar u leđa pa ćete uživati u radu u ugodnom ozračju. Susret s osobom prema kojoj ste nekad gajili simpatije mogao bi zapaliti iskru nove, obostrane strasti.


Jarac

Uvjerit ćete se da je za sreću potrebno malo, osobito ako ste sigurni u svoje osjećaje i spremni preuzeti rizik. Tijek ljubavnih zbivanja uvjerit će i skeptike među vama da je u ljubavi sve moguće. U poslu ćete reagirati instinktivno, a rezultati će biti sjajni!


Vodenjak

Opterećeni ste važnim sastankom i osobnim ambicijama koje će vam se u jednom trenutku učiniti prevelike. Vaš će odlučan stav biti ključan moment vašeg uspjeha stoga ne dozvolite da vas pokolebaju oni koji uvijek i u sve sumnjaju. Neka vam ljubav bude motivacija.


Ribe

Osjetit ćete porast entuzijazma, motivacije i inspiracije, no nedostajat će vam objektivnosti. Ako ste zaljubljeni, bit ćete slijepi kad su posrijedi nedostaci i propusti voljene osobe. Nećete mariti za upozorenja i prijateljske savjete bliskih osoba ili kolega.