Horoskop


Dnevni horoskop

Svaki dan možete pročitati svoj dnevni horoskop i saznati kako su vam zvijezde naklonjene danas. Za vas svakodnevno horoskop pripremaju pravi astrolozi koji surađuju s nama.

Osobni horoskop

Po prvi puta na ovim prostorima možete saznati samo vaš osobni horoskop na osnovu vaših osobnih podataka. Izračuni se temelje na formulama i algoritmima koje astrolozi i inače koriste u svojim proračunima, a sada je to po prvi puta kod nas prilagođeno pojedinoj osobi i samo njenim podacima jer je teško očekivati da se svi ljudi mogu svesti na 12 znakova.

Horoskopski znakovi, Foto: Vadim Georgiev/Shutterstock

Ljubavni horoskop

Želite li bolje razumjeti ljubav i pronaći najlakši način kako otkriti koja je vaša srodna duša, vrijeme je da se okrenete ljubavnom horoskopu. Između 12 znakova postoje savršene kombinacije, one malo manje idealne i one za koje ne postoji budućnost.

Kineski horoskop

Kineski horoskop spada među najstarije priznate svjetske horoskope. Za razliku od općeg horoskopa, postoji dvanaest znakova od kojih svaki vlada jednu godinu, nisu podijeljeni po mjesecima. Smatra se kako je godina vašeg rođenja ne označava samo vašu starost, već i fazu koja obuvaća period od 60 godina života.

Želite li provjeriti osobine pojedinog horoskopskog znaka tada pogledajte naš video tutorijal: