Znakovi da vas partner vara

slanje sms-a

Svaka veza ima svoje lijepe i tužne trenutke što je normalno jer ipak je sve to dio života. Teško je očekivati da će sve u životu ići kao po traci bez problema i trzavica, pa tako i kada je u pitanju veza između dvoje ljudi. Bez obzira radi li se o braku ili izvanbračnoj zajednici, odnos dvoje ljudi je nešto na čemu treba raditi.

Nije realno za očekivati da će vam veza funkcionirati kao one koje ste viđali u raznim filmovima i serijama. Što se prije susretnete s realnošću tim prije ćete moći uživati sa svojim partnerom i s njim dijeliti dobro i zlo.

Probleme u vezi može uzrokovati mnogo toga pa i sumnja koja s vremenom može biti samo gora. Povjerenje je važno i ako ga nemate, onda veza vjerojatno nema budućnost. Sumnja vrlo brzo prelazi u ljubomoru, a kasnije u neprekidne svađe.

Kod nekih se sumnja javlja bez razloga, a kod nekih zbog ponašanja partnera koji je svojim postupcima dao naslutiti kako se kod njega nešto događa, što ne želi da sazna druga strana. Ako sumnjate da vas vara, ali niste sigurni u znakove, slijedi nekoliko informacija koje vam mogu pomoći.

Jedan od mogućih znakova da vas partner vara je kada odluči raditi prekovremeno. Ne bi vam bilo sumnjivo da to nije i prije radio, ali sada odjednom ima mnogo posla. Neka vam ovo bude prvi znak upozorenja da se nešto možda događa.

Ukoliko je došlo do velikih promjena u vašem spolnom životu to bi trebao biti još jedan pokazatelj kako nešto nije u redu. Primijetite li da je vaš partner počeo često mijenjati poze tijekom odnosa i da stalno isprobava nešto novo te ako ne pokazuje dovoljno zainteresiranosti za spolni odnos, može biti znak da se zapitate je li vam vaš dragi vjeran.

Manje pažnje prema vama i vašim potrebama trebao bi biti znak upozorenja. Pokušajte pratiti sve promjene u svom životu i ako uočite nešto sumnjivo razmislite prije nego reagirate kako bi bili sigurni da činite pravu stvar.

Autor: S.Š., Foto: Edw/Shutterstock