Zimska moda u bijelom

bijela moda
Bijela moda, Foto: Yuganov Konstantin/Shutterstock

Boja koja potpuno točno karakterizira zimu i zimske dane jest bijela. Bijeli odjevni predmeti kao da su povezani sa snijegom, niskim temperaturama, naglim zahlađenjem i promjenom odjeće. Ove zime bijela boja odjevnih predmeta u garderobi ponovno je in. Kako biste je što lakše i prigodnije uklopili u svoj styling, pročitajte u našem članku.

Za vrijeme ljetnih mjeseci, boje su bile najtraženije diljem svjetskih modnih pista. Dolaskom hladnijeg vremena, trendovi su se odmaknuli od šarenog i zadržali se na jednostavnom. Jednobojni materijali i različite bijele nijanse poput prljavo bijele, snježno bijele ili bijele boje slonovače, sve su što vam je ove zime potrebno kako biste bili u trendu.

Bijela boja označava toplinu, nježnost i smatra se ženskom bojom. Bijela, topla vesta ili dulji pulover glavni je model koji će pristajati svakom obliku ženskog tijela, ali i muškog. Može se naći u raznim bojama i materijalima kao što su pamuk, vuna ili pleteni materijali. Koji god od njih odabrali, nećete pogriješiti jer su modni kreatori ove zime usmjereni klasici, a ne inovacijama. Stoga, slobodno zaboravite modne uzorke, njih možete ostaviti da pričekaju toplije dane.

Bijele hlače nisu česte kao puloveri i tople majice, ali ove zime one su “must have”. Nije važno volite li uže ili šire modele, jedino je bitno da su bijele boje. Imate li velikih obaveza i pretrpan raspored tijekom dana, umjesto bijele možete odabrati bež boju. Ona se uklapa na jednak način, baš kao i sve kombinacije sive.

Volite li eksperimentirati i kombinirati boje, crno-bijela kombinacija vječiti je hit, pa tako ostaje i ove zime. Ove boje odlično pristaju jedna drugoj, stvarajući poseban look koji privlači poglede gdje god se vi pojavili. To su krajnje suprotnosti boja i nijansi, ali u ovom slučaju odlično si odgovaraju. Možete ih nositi u svakoj prilici, svečanijoj ili onoj jednostavnijoj.

Autor: D.Š. Foto: Bijela moda, Foto: Yuganov Konstantin/Shutterstock