Zimska čarolija ruralne Hrvatske

rural-travel-creator

Pozivamo Vas da posjetite novo otvorenu web stranicu www.ruraltravelcreator.eu. Rural Travel Creator™ Vam pruža jedinstvenu šansu da sami osmislite svoj odmor kroz izbor aktivnosti i sadržaja koji odgovaraju svim Vašim željama i potrebama kroz mogućnost kreiranja putovanja, pretraživanja turističkih kapaciteta i slanja upita za rezervaciju smještaja.

Evo malo uputa kako kreirati putovanje?

Na naslovnici kliknite na sliku koja vas najviše motivira za putovanje, sljedeći korak vas vodi dalje. Na drugom koraku odaberite slike kako bi suzili izbor, imate izbor i po kategorijama i po udaljenosti. Kliknite na sljedeći korak, pokazati ce Vam se lista smještaja. Na Vama je da odaberete smještaj i pošaljete Upit.

Sva naša ponuda je objedinjena na jednom mjestu, na vrlo inovativan način budući da ruralni turizam obuhvaća eko turizam, kulturni turizam, gastro turizam, avanturistički turizam, zdravstveni turizam, kao i sve ostale oblike turizma na ruralnim područjima.

Redovno ćemo proširivati ponudu stoga pozivamo sve zainteresirane koji žele pridonijeti razvoju ruralne Hrvatske da nam se pridruže. Budući da Hrvatska raspolaže značajnim ruralnim potencijalima koji se mogu iskoristiti u turističke svrhe, i iz razloga što se ruralni turizam odnosi na cjelogodišnji turizam, pokrenuta je ova online agencija specijalizirana za promociju ruralnog turizma Hrvatske na domaćem i stranom tržištu.

Cilj je objediniti vrlo kvalitetnu i različitu ponudu na našim ruralnim područjima te putem promocije ruralnog turizma Hrvatske potaknuti dolazak većeg broja domaćih i stranih turista na naša ruralna područja, te na taj način doprinijeti održivom ruralnom razvoju Hrvatske. Rural Travel Creator™ će svim malim i neovisnim obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima, izletištima, restoranima, eko etno selima te svima onima koji imaju što ponuditi turistima a nalaze se na ruralnim područjima Hrvatske pružati usluge oglašavanja te promocije njihovih dodatnih ponuda.

Ako ste neovisni OPG, vlasnik izletišta, eko-etno sela, vlasnik restorana u ruralnim područjima ili pak imate što ponuditi turistima, a i želite se oglašavati i postati vidljivi javnosti po Vama vrlo prihvatljivim uvjetima javite nam se putem Obrasca. Za više informacija pogledajte http://ruraltravelcreator.eu/hr/oglasavanje.

Ovim putem pozivamo sve koji se smatraju društveno odgovornima da nam se pridruže te da zajedno pridonesemo održivom ruralnom razvoju Hrvatske kako bi na taj način doprinijeli unapređenju standarda života stanovnika ruralnih područja.