Ženski električni epilator

epilator

Glatke i lijepe noge zasigurno su nešto što želi imati svaka žena. Osim toga, to nije samo estetski ljepše, već je obavezno u ove ljetne, vruće dana. Ljeti nosimo usku, kratku odjeću koja prikriva samo najosnovnije, odnosno intimnije dijelove našeg tijela. Sve ostalo vidljivo je i izloženo pa su dlake na tijelu žene potpuno nepoželjne.

Depilacija je jedino rješenje kad se tiče odstanjivanja neželjenih dlačica sa tijela. Od najjednostavnijih britvica, preko traka za depilaciju te na kraju električnih pomagala, postoje različiti načini kako ih se i vi možete riješiti. Sve više žena počelo je koristiti električni epilator, koji je učinkovit kada je ovaj postupak u pitanju.

Uspješno uklanja dlačice, a rezultati su vidljivi i dugotrajniji od uobičajenog depiliranja. Oni, za razliku od ostalih, čupaju dlačicu, ali i sam njen korijen zbog čega novoj treba dulje vrijeme da ponovno izraste. Rezultati su vidljivi i do mjesec dana nakon depiliranja što je odlično ukoliko ste jedna od onih žena koje nemaju mnogo slobodnog vremena, a pogotovo za odlazak u kozmetičke salone.

Samo korištenje epilatora nije komplicirano, već upravo suprotno. Jednostavno je i bez problema ćete ga koristiti kod kuće. Za samo nekoliko minuta imat ćete glatke noge. Međutim, epilator je dosta agresivan što se tiče njege kože, i ona je minimalno sat vremena nakon korištenja nadražena. Javlja se crvenilo zbog čega se mnoge žene znaju preplašiti i misle da nešto nije u redu. To je potpuno normalna reakcija kože i bez nje rješenja ne bi niti bilo.

Naime, upravo zbog toga dlačice nestaju na tako dugo vrijeme. Kod uobičajenog depiliranja nove izrastu već nakon samo par dana. Dugotrajnijim korištenjem epilatora vaše će se dlačice prorijediti, a i postat će znatno svjetlije. Njegova je cijena dvostruko viša od britvice, ali se kupnja potpuno isplati. Naročito u dugoročnijem pogledu.

D.Š., Foto: Lucky Business/Shutterstock