Ženske tajne

tajne cure

Ne postoji žena koja nema svoje male tajne. Te tajne su samo za njene uši, ili ponekad za prijateljice, ali nikako za muškarce. Neke od njih vam donosimo u nastavku.

Koliko god muškarci mislili kako žene uopće ne razmišljaju o seksu, tu su potpuno u krivu. Žene razmišljaju o seksu i više nego što oni to mogu zamisliti, samo što im je seks na pameti kroz cijeli dan, a kada navečer dođu umorne sa posla, to im je zadnje na pameti.

Ono što žene nikako ne vole je da ih se uspoređuje sa njihovom majkom. Koliko god vole svoje majke, ipak ne žele jednog dana biti kao one, nego žele biti svoje. Jedino što im je gore od uspoređivanja sa njihovom majkom, je ukoliko ih muškarac uspoređuje sa svojom majkom. Dakle, muškarci ne činite to!

Istina je da žene maštaju o poznatim muškarcima koji su im neopisivo neodoljivi, ali to ne znače da bi sa tim muškarcima imale išta u stvarnom životu. To su samo njihove fantazije.

Žene jako poštuju sve što njihov muškarac radi, posebice ako se radi o obavljanju kućanskih poslova, samo mu to nikada neće reći. To je zato što se boje da će sa dijeljenjem komplimenata, muškarac prestati raditi i ono “malo” što radi po kući, jer naravno uvijek može više.

Koliko god se današnje žene trudile da budu neovisne i čvrste, ipak vole pored sebe imati čvrstu mušku ruku. Ne postoji na ovom svijetu ništa ljepše nego kada pored sebe imaju muškarca koji je uvijek tu kada im zatreba.

Žena nikad neće reći svom muškarcu koliko je stvarno potrošila u dućanu. Trošiti će na sve moguće načine kako se ne bi otkrio točan iznos, jer jednostavno ne može odoljeti, a misli da to stvarno nije vrijedan razlog za svađu.

Muškarci misle kako se samo oni boje vezanja i brakova, no to nije točno. Žene se jednako kao i muškarci boje braka, ma koliko god cijeli život sanjala o princu na bijelom konju i o savršenom vjenčanju.

Autor: A.Z., Foto: Sergey Peterman/Shutterstock