Zašto žene vole zauzete muškarce

prevara

Možda niste znali, no postoji veliki postotak žena kojima su privlačni zauzeti muškarci. Radi se o nečem što je sasvim slučajno i pomalo ovako na prvi pogled neobjašnjivo. Muškarci zasigurno to i osjećaju te često misle kako je moguće da im se dogodi da taman kada je postalo dobro, za njih je ovo područje ipak zabranjeno.

Pročitajte zašto se žene tako ponašaju i koji su razlozi te posebne privlačnosti kojom odišu muškarci u vezama. Tako ćete bolje razumjeti sebe, ali druge žene. Savjetujemo vam kako da postanete bolja i izbjegavate ovakve situacije.

1. Žene vole ono što nemaju

Ženama je ponekad uzbudljivije zabranjeno voće. Kada se nađu u situaciji da osjete privlačnost prema muškarcu koji je u vezi, često će se upustiti u flert. Isto tako, što im je nešto više nedostižno, to će taj objekt više željeti.

2. Lijepe riječi o muškarcima u vezi

Žene često slušaju priče o savršenim muškarcima koji su u vezi. Bilo da razgovaraju s poznanicom ili prijateljicom, one bi poželjele takvog muškarca pored sebe. Naravno, žene nisu toliko realne kada su zaljubljene, pogotovo na početku veze.

3. Ženin ego

Ako je muškarac odabrao baš nju, a ne svoju partnericu pa bilo da se radilo samo o trenutnoj situaciji, ženi će to biti jako privlačno. Podići će joj ego te će sama sebi biti jako važna. Porast će joj samopouzdanje, a takav osjećaj je nešto zarazno što će je voditi uvijek dalje.

4. Vole samouvjerene muškarce

Muškarci su kao i žene, puni samopouzdanja kada su u vezi. Ovdje nije bitno ništa drugo već ta njegova energija kojom tada zrači. Još ako ga žene vide u njezinom zagrljaju, bit će joj privlačniji još više i poželjet će i one biti tako sretne.

5. Vole izazove

Iako bi svaku ženu trebalo odvratiti od muškarca sama činjenica da je on u vezi, no nekim ženama je to privlačno. One znaju da muškarci padaju na žene koje će uložiti trud da ih osvoje, a ženama je pravi izazov osvojiti muškarca koji je sretan u vezi.

Glavni razlog zašto se ženama sviđaju muškarci koji su u vezama je taj što oni zrači pozitivnom energijom. Trenutno je sretan, a samim time i opušten, jednostavan i pun samopouzdanja. On nije napadan i ne trudi se. Sve ovo, ženama je privlačno i uzbudljivo. Predstavlja za njih izazov kojem je teško odoljeti. Ako se nalazite u ovoj skupini žena, zastanite. Nemojte raditi nešto što ne bi htjeli da sutra netko učini i vama.

Autor: M.L., Foto: Artur_Kurjan/Shutterstock