Vjenčano prstenje

vjenčano prstenje
Vjenčano prstenje, Foto: Andre Blais/Shutterstock

Zaručili ste se za osobu svog života i sada samo trebate isplanirati najvažniji dan u svom životu koji jednostavno mora biti savršen. Tako da ga se pored vas i vaši uzvanici mogu sjećati s pozitivnim prizvukom bez negativnih emocija. Savršen dan vjenčanja traži dobro razrađen plan kojeg se treba prihvatiti dovoljno rano kako bi bilo što manje nepredviđenih situacija. Pored vjenčanice, restorana i glazbe, nikako ne smijete za sam kraj ostaviti vjenčano prstenje.

Ono je zapravo daleko važniji detalj u cijeloj priči i obzirom da se morate međusobno dogovoriti do koje bi cijene išli, bitno je na vrijeme kenuti u potragu. Danas zlatarnice nude razne modele i vrste zlata, izbora je toliko da se čovjek jednostavno ne može odlučiti što točno hoće.

Mladenci koji dođu birati prstenje obično žele isti tip zlata, samo se još treba dogovoriti oko oblika. No problem mogu predstavljati oni parovi gdje jedan želi bijelo zlato, dok drugi naginje više žutom zlatu. Bez brige rješenje i ovdje postoji.

Ako niste znali među raznim modelima može se naći prstenje u kombinaciji od čak tri vsrte zlata. Upravo su to najzahvalniji modeli koji su više puta spasili situaciju kada se par jednostavno nije mogao dogovoriti oko boje zlata. Modeli su raznovrsni, izbor je velik i nema problema oko odabira.

Odabir prstenja ne treba raditi naprečac budući da se ipak radi o pravom simbolu koji povezuje dvoje ljudi i koji stoji kao potvrda njihove ljubavi, vjernosti i spremnosti u dugotrajan zajednički život. Pravila nema, vi kao par sami kreirate svoju priču.

Da ne treba žuriti oko odabira svjedoči i činjenica kako je upravo prsten podsjetnik da je tu uvijek netko za vas iako trenutno nije s vama. Taj prsten ćete nositi jako dugo i sigurno ne bi bilo lijepo kada biste se svaki put namrštili dok ga pogledate.

Razmislite o tome da uklopite prstenje u cijelu priču i neka sve ostalo bude podređeno upravo tim prstenovima, simbolima ljubavi.

Autor: S.Š.  Foto: Andre Blais/Shutterstock